Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
idit | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 5:09 PM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) o mes palikimų neturim,už tai ir krapštom kišenes.O tos rogutės blemba ir kainavo 75lt.net virvės nebuvo mes daug turim''palikimo''net lovytes viena buvo mano o kita vyro.arkliukas,roges,slides,net zubrionokas vyro yra likes .
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:54 AM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Ką Valentino dienai planuojate? bus trys gimšės krūvoj-planas toks-pirtis ir pratęsimas su šokiais kiek pavyks matysim
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:55 AM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mes daug turim''palikimo''net lovytes viena buvo mano o kita vyro.arkliukas,roges,slides,net zubrionokas vyro yra likes . tai smagu aš pasisveikit pamiršau LABAS RYTAS 
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 9:59 AM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) kol vienas sunus pas mus buvo,tai lepinom jį dar daugiau.Daba ir meilę ir viską kitką tenka dalinti.Kartais save pagaunu....kad ne po lygiai brrrrrr.......reiks taisytis pas mus irgi stengiamės visiem po lygiai,tik aišku patys mažiausi savo vis vien moka išsireikalaut,kiek skaičiau ir laidų žiūrėjau,tai visi psichologai pataria,su vyresniais vaikais,kad nesijaustų nuskriausti bent vieną valandą per savaitę pabūt tik su juo,kai mažojo šalia nėr,tada atstatomas dėmesio balansas ir visiem liuks
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:03 AM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) su vyresniais vaikais,kad nesijaustų nuskriausti bent vieną valandą per savaitę pabūt tik su juo,kai mažojo šalia nėr,tada atstatomas dėmesio balansas ir visiem liuks labas rytas mes tai kiekvienam vis paznibzdam i ausi :kad tu musu pats mylimiausias gudruolis,bet nesakyk broliui .o seip manau vaikus lepint yra gerai<su saiku>
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:19 AM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 238
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Saulyte, geri baliai nusimato pas jus idit, geras čia su tuo pašnebždėjimu į ausį
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:31 AM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) idit, geras čia su tuo pašnebždėjimu į ausį neatsmenu kur skaiciau,bet tai veiksminga.kiekvienas galvoja kad yra pats geriausias. Quote (Saulytė) bus trys gimšės krūvoj-planas toks-pirtis ir pratęsimas su šokiais kiek pavyks matysim niu ryt pas mus irgi maratonas prasideda.vaikiai irgi laukia pirties kada gales nuogi po sniega voliotis
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:40 AM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 238
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, šaunuoliai kokie, kad grūdinatės
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 10:42 AM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) idit, šaunuoliai kokie, kad grūdinatės nezinau ar grudinas,bet ju negalim islaikyt gi geriau negu i ekete lystu.sirgaliai seip jie pas mane.bet popirties nera buve bronhito
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 11:41 AM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Quote (idit) kad tu musu pats mylimiausias gudruolis,bet nesakyk broliui -aš irgi taip darau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 1:04 PM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mes tai kiekvienam vis paznibzdam i ausi :kad tu musu pats mylimiausias gudruolis,bet nesakyk broliui aš drįsčiau abejot ar tai gerai,tampa mažais egoistais,geriau sakau garsiai visiem girdint ir nepamirštant nė vieno,o pabuvimas atskirai su mama ar tėčiu be brolio ar sesers yra naudingas o ir mažiai susivokia,kad ne jam vienam viskas,aš taip manau
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 4:11 PM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Jooo baliai gėris tik nepadauginant aišku O aš pirties nemėgstu,dėl manęs jos gali ir nebūti Parvariau iš miesto,juk net nepastebėjau kaip mano pasas geros trys savaitės kai pasibaigęs galiojimas tai reikėjo susizgribt,kad paskui baudų nemokėti Nu bet ir kainos dokų ,gerai,kad ne kasmet reikia išsiiminėti 
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 4:12 PM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O dėl meilės vaikams...tai aš irgi save pagaunu ,kad mažę kur kas labiau lepinu,pamyluoju ,nei dičkį
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Pirmadienis, 2010-02-08, 4:12 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 4:43 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| padekit.gal kuri daret vaikam svente kokiam macdonalde ar zaidimu kambari,picerijos.kur nors bet ne namie.kokie ispudziai ir kainos,kiek vaiku dalyvavo.o gal as cia viena tokia trenkta,be ideju savu
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 6:06 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) padekit.gal kuri daret vaikam svente kokiam macdonalde ar zaidimu kambari,picerijos.kur nors bet ne namie.kokie ispudziai ir kainos,kiek vaiku dalyvavo.o gal as cia viena tokia trenkta,be ideju savu gal čia patiks http://www.safarisvaikams.lt/ neina kažko nuorodą įdėt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Paskutinį kartą redaguota daniele - Pirmadienis, 2010-02-08, 6:11 PM |
Atsijungęs |
| |