|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:04 AM | Žinutė # 796 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| atsiraukiu 5 minutem,bet dar sugyšiu nepabekit meraites,nepalikit manes vienos vakaroti,paplepėkim
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:07 AM | Žinutė # 797 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai va vaidabas: draugė kuri turi du vaikus, vienam 4 kitam 1,5. dirbanti gyvena savame bute turi vyrą. viskas buvo kaip ir gerai, bet vyras pradėjo grįžti iš darbo vėlai, su vaikais beveik nebūna, savaitgaliais labai geria, ne namuose o pas druagus, seniau taip nebūdavo, bent jau ji taip sako. klausia manęs ir vyro ką daryti maniškis tai sako, kai grįž girtas su keptuve užvošk , o aš kažkaip galvoju ar tik nebus čia kita moteris? aš tai siūlau su juo kalbėtis, kol dar nevėlu ,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:08 AM | Žinutė # 798 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nesu tokia jau ir bloga kaip kažkas galvoja,rūpi man ir duaugai ir jų problemos tai manu, visiems kas turi draugų jie rūp, rūpi ir jų džiaugsmai ir rūpesčiai ir reikalingi tam draugai,
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:10 AM | Žinutė # 799 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na mergaites nesipykim, aplink to pykcio ir taip daug žinoka aš pykti labai greitai pamirštu, ir pykstu labai retai, bet kai jau pykstu tai nebe reikalo
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:10 AM | Žinutė # 800 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugė kuri turi du vaikus, vienam 4 kitam 1,5. dirbanti gyvena savame bute turi vyrą. viskas buvo kaip ir gerai, bet vyras pradėjo grįžti iš darbo vėlai, su vaikais beveik nebūna, savaitgaliais labai geria, ne namuose o pas druagus, seniau taip nebūdavo, bent jau ji taip sako. klausia manęs ir vyro ką daryti galvoju maniškis tai sako, kai grįž girtas su keptuve užvošk juokas juokas , o aš kažkaip galvoju ar tik nebus čia kita moteris? galvoju aš tai siūlau su juo kalbėtis, kol dar nevėlu galvoju oij kaip sunku ilysti i kito kaili, i kito seima, pirmiausia turi abu bandyt aiskintis, kodel viskas taip... ne visada kalta kita moteris, gal zmona mazai demesio rodo, ar dar kas del ju...tegu bando issiaiskint, gal nera taip baisu kaip atrodo is salies
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:11 AM | Žinutė # 801 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na mergaites nesipykim, aplink to pykcio ir taip daug, pabusiu Leupoldas, -gyvenkime draugiskai 26 tikrai gyvenkime draugiškai,aplinkui ir tai daug pykčio,kam čia pyktis del kažkokių smlmenų gyvimas tesiasi jis juk toks trumpas kai pgalalvoji,aš tai ištikrūjų niekam nelaikau pykčio,nemoku igai pykti. su gana draugiška
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:12 AM | Žinutė # 802 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) visokios intys lenda i galva i viska labai jauriai reaguoju man tai tokiomis akimirkomis labai padeda vyras, jo apsikabinimas, švelnumas, supratimas nėra geresnio man vaisto už jį, visada tokiomis minutėmis su juo pasikalbu, nepalieka jis manęs o kur taviškis? miega? tei kelk tada jį ir sakyk kad tau negera, tam ir reikalingi vyrai, kad galėtum pasiguosti
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:13 AM | Žinutė # 803 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kazkada drauge verke koks vyras negeras, ir tt, paguodziau, sakau tikrai kiaule jei taip elgiasi, paskui jie susitaike, ji papasakojo jog as jai net savo mamos buta siuliau pagyvent atskirai, na vos ne skirtis tipo siuliau su tokia kiaule, tas dabar skersai ziuri... jau pasimokinu ne karta, geriausia kai zmones patys issiaiskina, o jei reik konkrecios pagalbos, padet nesunku, svarbu zmogus butu tvirtai apsisprendes ko jis nori
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:14 AM | Žinutė # 804 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) rašė ir sekundė apie įvykį, sakė nuteista ta moteris, už netyčinį man regis, bet ji asociali buvo, manau jai dzin liudna na tai tokiom manau nebėra ko ir prarati,jos jau praradę motinišką instinktą,joms jau tas pats gaila kad taip atsitinka ir nukenčia bejegiai vaikučiai,labai gaila,bet mes nieko pakeisti negalime,gaila
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:20 AM | Žinutė # 805 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kazkada drauge verke koks vyras negeras, ir tt, paguodziau, sakau tikrai kiaule jei taip elgiasi, paskui jie susitaike, ji papasakojo jog as jai net savo mamos buta siuliau pagyvent atskirai, na vos ne skirtis tipo siuliau su tokia kiaule, tas dabar skersai ziuri... jau pasimokinu ne karta, geriausia kai zmones patys issiaiskina, o jei reik konkrecios pagalbos, padet nesunku, svarbu zmogus butu tvirtai apsisprendes ko jis nori pilnai taves suprantu,nes pati esu susidurusi su tokia situacija,bet niekas geriau nepadės nei pati šeima sau jai norės būti kartu taidaug ką gali padaryti ir pakeiti,aš tai žinau,nes ms su vyru labai sunkių išgyvenimų esame patyrę,ie išsiskyrę eame,ir atsirai gyvema,bet vel suėjome,buvo ir nelabai gerų dienų,bet su laiku šlifuojamės,net draugai pastebejo,kad su laiku mes vis labiau ir labau suartėjame,kaip sakoma apsišlifuojame kampus. juk ne visiems pasiseka gražiai ir darniai išlaikyti šeimą,svaru kad ateina laikas ir viskas keičiaisi i geraja puse,senus laikus prisimeni ir nebekartoji senų klaidų,kurios buvo labai skaudžios gal ne visiems tai suprasti.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:20 AM | Žinutė # 806 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kazkada drauge verke koks vyras negeras, ir tt, paguodziau, sakau tikrai kiaule jei taip elgiasi, paskui jie susitaike, ji papasakojo jog as jai net savo mamos buta siuliau pagyvent atskirai, na vos ne skirtis tipo siuliau su tokia kiaule, tas dabar skersai ziuri... jau pasimokinu ne karta, geriausia kai zmones patys issiaiskina, o jei reik konkrecios pagalbos, padet nesunku, svarbu zmogus butu tvirtai apsisprendes ko jis nori oj kaip primena man viena istorija atsipyko draugai, draugė atėja pasiguosti pas mane, ir kaip tik vyras grįžo su gelėm pas mane, neatsimenu lyg progos nebuvo ir taip sėdi ji sako, man tai jis nei gėlių dovanoja nei į kavinę vedasi ir pan. aš sakau mane tai dažnai lepina , sako jis man vieną kartą davė per veidą, mano vyras tai pakęsti tokių dalykų negali, kai yra mušama moteris, jis sako tai tegu ranką į sieną padaužo na ir po kiek laiko skambina draugas vyrui, sako susitinkam, o tas maniškiui guodžiasi, kokia ji bloga ir nesupratinga na ir vakare abu susitaiko, ir draugas skambina vyrui ir sako, man atsibodo kad manoji mane lygina su tavim, sako kodėl tu nedarai to ir to kaip jis pan ir gavosi, kad mes likom kalčiausi bet gyvena jie po šei dienai, ir susimuša ir vėl susitaiko tai ir šiuo atveju bijau ką sakyti, sakau susitaikys ir vėl liksim kalti bet aš tai siūliau kalbėtis, kol nevėlu
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:22 AM | Žinutė # 807 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žinau,nes ms su vyru labai sunkių išgyvenimų esame patyrę,ie išsiskyrę eame,ir atsirai gyvema,bet vel suėjome,buvo ir nelabai gerų dienų,bet su laiku šlifuojamės,net draugai pastebejo,kad su laiku mes vis labiau ir labau suartėjame,kaip sakoma apsišlifuojame kampus. _liuks_ juk ne visiems pasiseka gražiai ir darniai išlaikyti šeimą,svaru kad ateina laikas ir viskas keičiaisi i geraja puse,senus laikus prisimeni ir nebekartoji senų klaidų,kurios buvo labai skaudžios liudna gal ne visiems tai suprasti. buna tu dumu ir pas mus, ir nekalbadieniu, bet kuo toliau, tuo maziau, turbut apsislifuojam
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:24 AM | Žinutė # 808 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai va vaidabas: draugė kuri turi du vaikus, vienam 4 kitam 1,5. dirbanti gyvena savame bute turi vyrą. viskas buvo kaip ir gerai, bet vyras pradėjo grįžti iš darbo vėlai, su vaikais beveik nebūna, savaitgaliais labai geria, ne namuose o pas druagus, seniau taip nebūdavo, bent jau ji taip sako. klausia manęs ir vyro ką daryti galvoju maniškis tai sako, kai grįž girtas su keptuve užvošk juokas juokas , o aš kažkaip galvoju ar tik nebus čia kita moteris? galvoju aš tai siūlau su juo kalbėtis, kol dar nevėlu galvoju , na patarti savaime aišku galima,bet tai jų šeimos problema ir nebutinai kita moteris,gal ji pati kažka ne taip daro? ne mūms spresti kitų žmonių peroblemų nes jos labao skirtinos ir tik pati šeima žino kas tar jų negerai.aš jau vieną karta pasimokiau ir gyvenime nebesikišiu i svetimus gyvemus gynk dieve ačiū bet ne geriau susilaikysiu,nors kažkas ir nesusilaiko,daug netiesos pasko,kuri gali išskirti šeima,bet tebunie,mes geriau žinome kas yra tiesa,o kas piktos apkalbos
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:24 AM | Žinutė # 809 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ir vakare abu susitaiko, ir draugas skambina vyrui ir sako, man atsibodo kad manoji mane lygina su tavim, sako kodėl tu nedarai to ir to kaip jis na kai ziuri is salies, nieks nemegsta siuksiu nest is namu, visos paliaupsinam savo vyrukus, o is salies pasiklausius, kitiems susidaro idealu ispudis
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:27 AM | Žinutė # 810 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) buna tu dumu ir pas mus, ir nekalbadieniu, bet kuo toliau, tuo maziau, turbut apsislifuojam tai ti pat ir pas mus,oj ko tik nebuvo,net baisu prisimti pirmuosius metus na bet kas buvo tas,nieko juk jau nebepakesi,svarbu kas same kartu,turime du gražius i sveikus vaikus ir santikiai eina tik i geraja puse kaip ir sajkai ateina laikas kai apsišlifuoja kampai gal kažkam ir nereikia net kampų šlifuoti,bet ne visiems tai ir nereikia smerkti tų žmonių kurie savo laime sukuria po mažu,svarbu kas sukuria.
|
Atsijungęs |
| |