|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 5:21 PM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kadangi mūsų vaikas labai mėgsta lauką ir nelakstau iš paskos oj mažiuk kepurę pataisysiu ir pan. tai tikriausiai ir nesergam nes užsigrūdinę, reikia galvoti apie jo ateitį, jei dabar tokie tpas tave ligoniukai tai kas bus kai paaugs. ir tokio amžiaus turi jau mokytis bendrauti su kitais vaikais, jug mokykla netoli, o ten vaikų daug nepažįstamų bus _liuks_ _liuks_ palyginus su ligoniukais tai musu mazylis dar nera toks jau ir ligoniukas yra tikru ligoniuku mes dar visai nieko o kas liečia kepures tai aš ir nesakau kad tu turi begioti ir taisyti vaikui,bet plikom ausim man kažkaip čia ne mano vaikas ir ne mano reikalas :_liuks_: musu i abu vaikai su kailinem kepurem ir tikrai neprakaituoja kai tokia žiema tai nera juk jau taip ir šilta kad pralaituotu,o dar plikom ausym. šaunu kad jus tokie užsigrudine,gal reikia ir man pabandyti gal pades nebesirgs visai Quote (snieguoliuke) na manau kad gėda 10 biškutį vaikų nenuvesti papromogaut, jug žiemą ir taip nėra pramogų, o pramogauti lauke yra įdomiau nei uždaroje patalpoje _liuks_ jei taip sakai, tai kitais metais irgi gal taip sakysi juokas juokas o šeip nešalta jug 5 ar 8 šalčio nėra daug _liuks_ geda negeda bet neiname ant kalniuko,tai man blogai tai vaikui kokia slogyte ar kosuliukas. na mes jau tokie namisedos ka jau padarysi. bet juk esame nueje i parkeli jūsų gal matei mus? esame buve skaistakalni,bet nuo kalniuko nečiaužėme. kitais metais gales vaikai čiaužyti,o gal dar ir šiais pačiausžys,nes dėde labai pristojo kad eitume ant kalniuko tai bus matyt
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-02-09, 5:28 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 5:25 PM | Žinutė # 932 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| eisite mergaites per užgavėnes i senvagę?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 5:37 PM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| megaites,šia savaitę mūsų darželyje tema 'lietuva mūsų tevyne' ka idomaus sugalvoti,reikia kažka arba nupiešti ar gal su fotošopu kažka padaryti ir atspauzdinti patarkit ka padaryti tai mūsų tevynei lietuvai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 5:38 PM | Žinutė # 934 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gal darbe iškepti kokia staline veliavelę?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:19 PM | Žinutė # 935 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o kas liečia kepures tai aš ir nesakau kad tu turi begioti ir taisyti vaikui,bet plikom ausim man kažkaip na įdomiai čia tu pasakiai, jug nevisada begioja vaikas su plikom ausim , pagavau gerą kadrą ir nufotkinau, o gal reikėjo prieš tai pribėgt ir pasayk " tu nejudėk, pataisysiu kepurę ir tada nufotografuosiu"
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:19 PM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ir tikrai neprakaituoja kai tokia žiema tai nera juk jau taip ir šilta kad pralaituotu na mūsiškis pavyzdžiui labai prakaituoja, ir tikrą žieminę kepurę dedam tik kai būna tikrai šalta, o kai šalčio nedaug tai tinka ir tokia :_liuks_: Quote (Dove@Deive) tai vaikui kokia slogyte tai kaip tik gerai į lauką kai truputį pašąla tada nosytė išsivalo o šeip manau, jei vaikas geria reguliarei vitaminus, tai ir ligų kaip nebūta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-02-09, 6:31 PM |
Atsijungęs |
| |
|
|
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:27 PM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žiūriu tavo vaikui ausys plikos,oj aš taip bijočiau,mes ta kepurę nešiojam tik rudeni. tikriausiai nematei, kaip kaime vaikai laksto, aš pati atsimenu, kaip laksčiau ir be kepurės ir plikom rankom ir nesirgdavau tai jei nueisi ant kalniuko manau tau infarktas gali ištikti, nes ten tiek vaikų plikom galvom, plikom ausim ir atsisakčiusių pamatysi kad ir garantuoju kad nei vienas neserga
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:29 PM | Žinutė # 939 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mano vyras išvažiavo į chalturkę, tai vakarosiu su vaiku viena :10: gal kokią draugę pasikviest?
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-02-09, 6:35 PM |
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:40 PM | Žinutė # 940 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai kiek jau tu tų medelių esi pridariusi,tai gal ir man padarytum ant seses gimtadienio,aš jaučiu kad man neišeis niekaip padaryti. Daryk , daryk - mes visos padėsim, o visokių pribombasų namie gali rasti - nereikia ten labai jau kažko ypatingo bet koks malonumas kai pats padarai 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:41 PM | Žinutė # 941 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žiūriu tavo vaikui ausys plikos žinok kad ausys plikos dar čia nieko, bet kai mamos prideda nuogų vaikų nuotraukų į forumus, va čia tai košmaras , aš tokių mamų nesuprantu, negi joms neužtenka žinot, kie įvairių pedofilų yra, kad dar duoda jiems galimybę nuogus vaikus rodyti, kažkoks košmaras neikada net nepagalvočiau, kad reikia visiems rodyti nuogą vaiką, na nebent asmeniniam albumui, kad kai užaugs parodyti, bet kad kelt į internetą, tai baisu , o kiek tokių mamų yra ir joms tai gražu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:42 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) bet koks malonumas kai pats padarai aga man ir pačiai labai gražu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:46 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kažko liūdna čia dabar , na kuge šiandien darysi medelį?
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:48 PM | Žinutė # 944 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dabar darysiu apvalų, manau bus sunkiau Visiškai nesunku - tik pradėt reikia. Aš nuo eglučių pradėjau ir vis atideliojau apvalaus darymą, bet ėmiau ir nulipdžiau - patiko, dabar sustot negaliu Quote (vaidabas) as jau kelis variantus isbandziau, is triufeliniu man patinka daryt, ir lengviau kai darau uzsukimu i isore Išbandž\iau ir aš visokius varjantus bet man triufeliniai ne prie dūšios nors gražu labai Quote (Dove@Deive) idomu kaip pati padarysiu,kvadratini koki Norėčiau į tavo kvadratinį pasižiūrėti manau nelabai išeis, vistiek apklijavus saldainiais apvalus bus Quote (snieguoliuke) bet va medelis jam patiko Reiškia ir forumas naudos duoda Quote (snieguoliuke) aš tei rytoj lekiu iki bazių papuošimų pirkt Kai apsiprekinsi - būtinai pasirodyk ( jau spėjom įsitikinti tavo fotografo sugebėjimais) reiks ir man kurią dieną iš darbo pasiplauti ( išeiginę pasidaryti ) ir iki Panevežio palėkti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 6:50 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Kai apsiprekinsi - būtinai pasirodyk ( jau spėjom įsitikinti tavo fotografo sugebėjimais) reiks ir man kurią dieną iš darbo pasiplauti ( išeiginę pasidaryti ) ir iki Panevežio palėkti rytoj lėksiu iki bazių arba poryt būtinai parodysiu
|
Atsijungęs |
| |