Šeštadienis, 2026-01-03, 5:07 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 4:39 PM | Žinutė # 916

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
o man smagu vis kazka nusipirkt, gerai, papasakok kaip seksis

aš žiema miegu,tinginiukas nerealus,o kas liečia kiema per šalčius tai nelabai išvesi per prievarta,man visada šalta ir tingiu aš vaikščioti po parduotuves juokas

tikrai kiek mačiau gražus labai medeliai išeina iš triufelių _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:40 PM | Žinutė # 917

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
aš tei rytoj lekiu iki bazių papuošimų pirkt _liuks_ _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 4:43 PM | Žinutė # 918

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aš tei rytoj lekiu iki bazių papuošimų pirkt _liuks_ _liuks_ _liuks_

tai gerai,pažesim ka gero rasi ar verta važiuoti. juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:47 PM | Žinutė # 919

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
aš žiema miegu,tinginiukas nerealus,o kas liečia kiema per šalčius tai nelabai išvesi per prievarta,man visada šalta ir tingiu aš vaikščioti po parduotuves

oj kaip mums patinaka žiema, o koks šašlykiukas gamtoje skanus žiemą _liuks_ , vyras jau planuoja kepti šeštadienį, o aš už _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:48 PM | Žinutė # 920

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Dove tikriausiai vyras nemato kad forume sėdi juokas juokas juokas juokas o tai pyktų liudna

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 4:50 PM | Žinutė # 921

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oj kaip mums patinaka žiema, o koks šašlykiukas gamtoje skanus žiemą _liuks_ , vyras jau planuoja kepti šeštadienį, o aš už _liuks_ _liuks_

nesu aš gamtos žmogus žiema,geriau man po kaldryte ir kavos ar arbatos puodelis. _liuks_ sugulame mes su vaikais ir kaitome knyga,visai smagu taip vakaroti _liuks_ savaime aišku kad ne kekviena diena taip jau ir gulime vakarojame lovoje juokas
nukeliaujame i cido arena ten žiurime krepšini,vaikai paduksta palaksto. na o i miška niekada manes netraukė žiema. 10 vasara tai kitas reikalas galečiau buti ir buti. _liuks_ žiema ašmiegu juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:53 PM | Žinutė # 922

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
bet užtai kokia pramoga vaikams miške, pasaka _liuks_ _liuks_ , o kur dar kalniukai _liuks_ , nespėja grįžti iš darželio ir sako einam ant kalno juokas juokas , manau kad labai gerai žiemą visokias bacilas užmušinėti, todėl mūsų padūkelis ir sveikas kaip ridikas _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:55 PM | Žinutė # 923

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
sugulame mes su vaikais ir kaitome knyga,visai smagu taip vakaroti

maniškiui irgi patinka skaityti, bet jis skaito vakarais pats juokas juokas juokas ir nebent lauke lyja arba pusto, o taip tai lauke arba einam ant kalno kol sutemsta, o irmiega tada labai gerai, gryname ore pasivaikščiojęs _liuks_ _liuks_
o šeip ir rekomenduojama vaikams kuo daugiau lauke būti _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 4:57 PM | Žinutė # 924

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
bet užtai kokia pramoga vaikams miške, pasaka _liuks_ _liuks_ , o kur dar kalniukai _liuks_ , nespėja grįžti iš darželio ir sako einam ant kalno juokas juokas , manau kad labai gerai žiemą visokias bacilas užmušinėti, todėl mūsų padūkelis ir sveikas kaip ridikas _liuks_ _liuks_ _liuks_

gal ir gerai,bet užtenka kiek pabuna kieme,juk darželi išveda,kol gryžtame namo visus kalnelius išmaišo,išgriuvineja,pareina raudonais žandukais juokas _liuks_ dar juk šiaip kažkur išeiname užtenka to gryno oro,na aišku su miško oru nepalyginsi.

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 4:58 PM | Žinutė # 925

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
gryname ore pasivaikščiojęs _liuks_ _liuks_
o šeip ir rekomenduojama vaikams kuo daugiau lauke būti _liuks_ _liuks_

pora valandu žiemos metu manau sočiai tokiems vaikams gryno oro. _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 4:59 PM | Žinutė # 926

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
leidžiamės nuo kalno juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 5:01 PM | Žinutė # 927

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mėgstam griūvinėti _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 5:03 PM | Žinutė # 928

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
pora valandu žiemos metu manau sočiai tokiems vaikams gryno oro.

žinoma kad užtenka miela , bet mūsiškio tai neužlaikysi namuose, kai oras gražus, vasarą tik pavalgyti pareina, o šeip gali visą dieną būti, žiemą irgi _liuks_ nuo kalno vos nuvarom, o miške dūksta kaip paiutęs. nes jam daug smagiau su draugais lauke dūkti o ne namuose sedėti juokas _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 5:11 PM | Žinutė # 929

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
žiuriu pas tavo vaikinuka tokia pati kepurė kaip ir mūsų smagu atroso labai bet taip šalta šiais metais apseisime,o kitais reikės prisiversti nueiti ant kalniuko,dar patiks tai eisiu kekviena diena.
žiūriu tavo vaikui ausys plikos,oj aš taip bijočiau,mes ta kepurę nešiojam tik rudeni. na bet jus žiuriu užsigrudine kaip ruoniai

tai dar ant kalniuko nebuvot, jug taip smagu vaikams _liuks_ _liuks_ _liuks_ o dar žiema ilga bus _liuks_
na tu čia ir pasakei juokas , jug laksto vaikas tai nelėksiu aš jam ausų uždengti, jis pats pasitaiso _liuks_ _liuks_ , aš ne iš tų mamų, kur aprengia vaiką taip kad jis vos pajuda, aprengiam kombinzoną ir striukę ir lekiam _liuks_ _liuks_ , o kai lauke nėra 20 šalčio, mes visada su tokiomis nelabai storomis kepurėmis _liuks_ _liuks_ , jug negerai kai uždedi storą kepurę o vaikas labai prakaituoja liudna liudna
na kadangi mūsų vaikas labai mėgsta lauką ir nelakstau iš paskos oj mažiuk kepurę pataisysiu ir pan. tai tikriausiai ir nesergam nes užsigrūdinę, reikia galvoti apie jo ateitį, jei dabar tokie tpas tave ligoniukai tai kas bus kai paaugs.
ir tokio amžiaus turi jau mokytis bendrauti su kitais vaikais, jug mokykla netoli, o ten vaikų daug nepažįstamų bus _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 5:13 PM | Žinutė # 930

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
smagu atroso labai bet taip šalta šiais metais apseisime,o kitais reikės prisiversti nueiti ant kalniuko,dar patiks tai eisiu kekviena diena.

na manau kad gėda 10 biškutį vaikų nenuvesti papromogaut, jug žiemą ir taip nėra pramogų, o pramogauti lauke yra įdomiau nei uždaroje patalpoje _liuks_
jei taip sakai, tai kitais metais irgi gal taip sakysi juokas juokas o šeip nešalta jug 5 ar 8 šalčio nėra daug _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026