Penktadienis, 2026-01-02, 8:08 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 6:51 PM | Žinutė # 946

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na o ką jūs visos manot apie Pedofilijos bylą? galvoju pasodins tą ar ne? ar palaikote Venskienę ar Stankūnaitę? galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
kugeData: Antradienis, 2010-02-09, 6:54 PM | Žinutė # 947

[ (KR) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na kuge šiandien darysi medelį?

Taigi parlėkus iš darbo tuoj nosį pas jus įkišau 10 nebegaliu be jūsų plepalų 12
juokas Kol viską perskaičiau juokas dar keletą medelių įkėliau , kur dariau užvakar 10 ir varau daryt proginio - 30 mečio proga, nes ryt eisim sveikint dukterėčios vyro - tas smaliūga - kaip tik bus, o prie medelio dar dovanų kuponą kelionei nupirkom - galės keliaut juokas aš kai mėgstu keliones tai ir kitiems dovanoju - tegu pasižmonėja juokas juokas juokas Tik va , fantazija atbukus , net nežinau kaip tą medį beišraityti juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 6:55 PM | Žinutė # 948

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Kuge, o kur tu pluoštus perki, na kur į vazoną dedi, tuos žalius ar raudonus? brangūs jie? galvoju

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 6:56 PM | Žinutė # 949

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o kaip tau tokie apvalūs gaunasi? 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 6:59 PM | Žinutė # 950

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
žinok kad ausys plikos dar čia nieko, bet kai mamos prideda nuogų vaikų nuotraukų į forumus, va čia tai košmaras _pikt_ _pikt_ _pikt_ , aš tokių mamų nesuprantu, negi joms neužtenka žinot, kie įvairių pedofilų yra, kad dar duoda jiems galimybę nuogus vaikus rodyti, kažkoks košmaras galvoju galvoju galvoju
neikada net nepagalvočiau, kad reikia visiems rodyti nuogą vaiką, na nebent asmeniniam albumui, kad kai užaugs parodyti, bet kad kelt į internetą, tai baisu liudna liudna , o kiek tokių mamų yra ir joms tai gražu liudna liudna

niekada nieko blogo nepagalvojau apie nuoga vaika galvoju kas 2ia blogo,juk ma=as dar,bet dabar kai tokie laikai tai i6vis nieko nei rodyti nei ka negalima.
kiek daug yra gra=iu vaiku2iu prikelta nuogaliuku ir pana6iai ir nieko juk neatsitiko.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 7:02 PM | Žinutė # 951

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tikriausiai nematei, kaip kaime vaikai laksto, aš pati atsimenu, kaip laksčiau juokas juokas ir be kepurės ir plikom rankom juokas juokas ir nesirgdavau juokas juokas
tai jei nueisi ant kalniuko manau tau infarktas gali ištikti, nes ten tiek vaikų plikom galvom, plikom ausim ir atsisakčiusių pamatysi kad liudna liudna liudna ir garantuoju kad nei vienas neserga

aš tik pasakiau savo nuomone ir viskas. _liuks_ mes taip nevaikštome ir nevaikščiosime,mums geriau su šilta kepure _liuks_ kekvieno asmeninis reikalas kaip rengti savo vaika ir tai neginčijama. _liuks_ _liuks_

ka veikiate mergaites? jums tik medeliai galvoje juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 7:04 PM | Žinutė # 952

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai kaip tik gerai į lauką kai truputį pašąla tada nosytė išsivalo _liuks_
o šeip manau, jei vaikas geria reguliarei vitaminus, tai ir ligų kaip nebūta _liuks_

jau minejau kad mes i lauka einame,ir jai nečiuožineja nuo kalniuko tai nereiškia kad tai negrynas oras juokas juokas
na o kas liečia vitaminus tai kartais vien jų neužtenka kekvieno vaiko organizmas skirtingas 10
na gana apie ta žiema vaikus ir jų kepures juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 7:05 PM | Žinutė # 953

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (kuge)
Taigi parlėkus iš darbo tuoj nosį pas jus įkišau 10 nebegaliu be jūsų plepalų 12

aš tai pat negaliu neprilekus ir neužsukus čia juokas juokas nu liga konkreti juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 7:06 PM | Žinutė # 954

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (kuge)
Daryk , daryk - mes visos padėsim, o visokių pribombasų namie gali rasti - nereikia ten labai jau kažko ypatingo juokas bet koks malonumas kai pats padarai miela

namie jau visokie niekučiai senai išimineti kitokiems darbeliams,tai darželi ka nors reikia tai dar kam nors tai ir nebelieka jokiu gražių niekučių. juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-09, 7:09 PM | Žinutė # 955

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
kuge pažiūrejau tavo medelius,na ir grožis,tikra profe jau esi _liuks_ _liuks_ labai labai gražus,gali verslu užsiimti gaminti ir pardavineti tokius grožius _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
kugeData: Antradienis, 2010-02-09, 7:10 PM | Žinutė # 956

[ (KR) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
Kuge, o kur tu pluoštus perki, na kur į vazoną dedi, tuos žalius ar raudonus? brangūs jie?

Perku parduotuvėj kur netoli senukų , berods Nemuno gatvėje. Toje parduotuvėje labai daug visko floristikai yra. tik reikia dar prie kasos pasižiūrėti, nes visokių smulkmenų ten jos turi. Plaušo pakelis kainuoja 2,5 Lt. Balto pirkauy daugiau, nes jo daugiau ir naudoju - tai mokėjau apie 13 ar 16 Lt.

Quote (snieguoliuke)
o kaip tau tokie apvalūs gaunasi?

Nu nežinau , gaunasi 10 Šiandien darysiu - tai procesą pabandysiu nufotkinti 10 jeigu fotikas nesustreikuos miela

Atsijungęs
kugeData: Antradienis, 2010-02-09, 7:15 PM | Žinutė # 957

[ (KR) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
nu liga konkreti

Pritariu juokas juokas juokas

Quote (Dove@Deive)
nebelieka jokiu gražių niekučių.

Gerai paieškojus - surasi. Per ilgesnį laiko tarpą vistiek visokių niekalų prigyvenam - tik to nepastebim, vis atrodo, kad naudingas daigtas juokas

Quote (Dove@Deive)
kuge pažiūrejau tavo medelius,na ir grožis,tikra profe jau esi _liuks_ _liuks_ labai labai gražus,gali verslu užsiimti gaminti ir pardavineti tokius grožius

dekoju už pagyrimus 10 bet nesijaučiu to verta. Tiesiog malonu kai tave giria 10 Pardavimui ( tiksliau masiniam ) neturiu laiko ir taip esu barbė devyndarbė juokas bet vieną kitą padarau pardavimui ( dukterėčia turi gėlių parduotuvę ir tokia pat priplaukus kaip ir aš juokas ) tai ir priprašo padaryti pardavimui. Sako ir parduotuvę puošia 10

Atsijungęs
kugeData: Antradienis, 2010-02-09, 7:16 PM | Žinutė # 958

[ (KR) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Viskas , varau medžio gaminti, o tai vėl naktavoti teks , nes rytdienai reikia 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 7:17 PM | Žinutė # 959

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (kuge)
Perku parduotuvėj kur netoli senukų , berods Nemuno gatvėje. Toje parduotuvėje labai daug visko floristikai yra. tik reikia dar prie kasos pasižiūrėti, nes visokių smulkmenų ten jos turi. Plaušo pakelis kainuoja 2,5 Lt. Balto pirkauy daugiau, nes jo daugiau ir naudoju - tai mokėjau apie 13 ar 16 Lt.

tai reiks nulėkt, nes ir vazonėlių reikia, aš tai manau kad ir Bauhaufe turėtų būti galvoju , na paieškosiu manau kad rasiu _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-09, 7:17 PM | Žinutė # 960

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (kuge)
Viskas , varau medžio gaminti, o tai vėl naktavoti teks , nes rytdienai reikia

tai lauksim foto _liuks_ _liuks_ manau kad bus Super kaip ir visi tavo darbeliai _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026