|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:27 PM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na kas per ziezirbos tarp jusu cia laksto? galvoju uzsisedejau prie pc, ieskojau informacijos apie statybas, stogus ir ttt, tuoj galesiu statybininke but juokas bet jauciu reiks snd dar viena medeli pagamint, saldainiu dar kol visu seimyna nesuvalge..., ryt gal Panevezi pasieksiu, uzsipirksiu dar miela jokios čia žiežirbos,šiaip seni nesusikalbejimai nekreipkit dėmesio tai kiek jau tu tų medelių esi pridariusi,tai gal ir man padarytum ant seses gimtadienio,aš jaučiu kad man neišeis niekaip padaryti.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:28 PM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai kiek jau tu tų medelių esi pridariusi,tai gal ir man padarytum ant seses gimtadienio,aš jaučiu kad man neišeis niekaip padaryti. liudna na virs 10 tai tikrai, pabandyk, vienas juokas juos daryt, ir smagu, jei kas nesigaus, klausk, pamokinsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:29 PM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) turbut neteko dar gaut neurorubino sedynen, va ten tai pamatytum.. pala pala tai ar kartais man ne neurorubine ir leidžia? o dar tos lašalines užknisa juodai,jau seniau tai atkentejau dabar vel. galejau nebepradeti aš su tais tyrimais,nes aš juos jau seniau pradejau darytis ir buvau kuriam laikui sustojus,dabar vel tenka pratesti ir [pabaigti ka pradejau,nes gydytoja paskambino sako ka tu megaite galvoji pikta buvo.
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:31 PM | Žinutė # 904 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na virs 10 tai tikrai, pabandyk, vienas juokas juos daryt, ir smagu, jei kas nesigaus, klausk, pamokinsiu miela tai kad reikia visokiu pribombasu,grožybių,o aš kol jas nusipirksiu tai ir noras praeis daryti. na gal pasistengsiu kaip nors,jai kas bus negerai kreipsiuosi i tave
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:31 PM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) pala pala tai ar kartais man ne neurorubine ir leidžia? skaudziausi buna B grupes vitaminai-raudoni, o jei dar magnezija leidzia, tai katik ta praejau, guli ir rodos apsislapinai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:32 PM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai kad reikia visokiu pribombasu,grožybių,o aš kol jas nusipirksiu tai ir noras praeis daryti. juokas na gal pasistengsiu kaip nors,jai kas bus negerai kreipsiuosi i tave o man smagu vis kazka nusipirkt, gerai, papasakok kaip seksis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:32 PM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bet jauciu reiks snd dar viena medeli pagamint, saldainiu dar kol visu seimyna nesuvalge..., ryt gal Panevezi pasieksiu, uzsipirksiu dar jo jo aš irgi vėl darysiu saldainių medelį, draugėm labai patiko dabar darysiu apvalų, manau bus sunkiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:33 PM | Žinutė # 908 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) skaudziausi buna B grupes vitaminai-raudoni, o jei dar magnezija leidzia, tai katik ta praejau, guli ir rodos apsislapinai taip ir magnezija,gliukoze net nežinau kokie ten biesai nepatinka man tie vaistai nuo ju kai laša karštis muša
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:34 PM | Žinutė # 909 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo jo aš irgi vėl darysiu saldainių medelį, draugėm labai patiko _liuks_ _liuks_ dabar darysiu apvalų, manau bus sunkiau galvoju bet apvalus man daug gražiau idomu kaip pati padarysiu,kvadratini koki
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:34 PM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo jo aš irgi vėl darysiu saldainių medelį, draugėm labai patiko _liuks_ _liuks_ dabar darysiu apvalų, manau bus sunkiau as jau kelis variantus isbandziau, is triufeliniu man patinka daryt, ir lengviau kai darau uzsukimu i isore
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:35 PM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) idomu kaip pati padarysiu,kvadratini koki juokas kad apvalu burbula jei padarysi, ji apklijujant visvien apvalus gausis
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:35 PM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka merginos, jau pradejot rinktis, o as jau mazyliui kompiuteri uzleisiu.. kazkaip keista, Atile cia nebeuzsuka..
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:36 PM | Žinutė # 913 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na kas per ziezirbos tarp jusu cia laksto? nelaksto tiesiog diskucija, apie forumus jei neturi ko slėpti, jei rašai teisybę tai ir gyveni gerai ir vyrui nereikia pykti jei sėdi forumuose ir rašai na svarbiausia maniškis nepyksta tik sako tau forumai kaip priklausomybė , bet va medelis jam patiko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:37 PM | Žinutė # 914 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as jau kelis variantus isbandziau, is triufeliniu man patinka daryt, ir lengviau kai darau uzsukimu i isore jo aš lėksiu iki norfos ten saldainiai pigūs, darysiu irgi iš triufelinių
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 4:38 PM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai šiandien sužinojau kelionės detales ir dar kvietimus teko padaryti, nes vasario 20d. darbovietės susirinkimas
|
Atsijungęs |
| |