|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:37 PM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Klijuoju nuo apačios, kai kas nuo viršaus daro. ale man nesigauna aš nemoku atvirkščiai, man turi būti iš eilės tai va aš klijavau nuo viršaus rytoj reiks iš naujo bandyt ir aš bumbulą labai apvalų ir didelį padariau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:39 PM | Žinutė # 977 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) r aš bumbulą labai apvalų ir didelį padariau Tai kiek taui saldainių reiks aš kai didelius darydavau tai net iki 2,5 kg saldainių sukraudavau ( čia tas buvo pradžioj, kol pajutau naravą) 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:40 PM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai jo manau nelauksiu rytojaus, draugė iš darbo grįžta, tai manau eisiu pas ją ir bandysiu padaryt mažiuką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:42 PM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o tavo vaikai lakstydavo plikom ausytėm 10 kai maniškis kartais laksto, net kepurę pameta oij, mano ir be kepuriu, ir basom kojom islekdavo Quote (kuge) O aš jau ir fotkes sukėliau savojo man radikalas sunkiai krauna, viena foto ir as imeciau, tik man nepatinka Quote (kuge) Tai kiek taui saldainių reiks galvoju aš kai didelius darydavau tai net iki 2,5 kg saldainių sukraudavau ( čia tas buvo pradžioj, kol pajutau naravą) 10
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:45 PM | Žinutė # 980 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jo manau nelauksiu rytojaus, draugė iš darbo grįžta, tai manau eisiu pas ją ir bandysiu padaryt mažiuką dabar ir darysi Aš tai jau apie lovytę mąstau, o tai maniškis jau girdžiu barščius srebia tai vėl teks kankintis kol užmigsiu 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:47 PM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) dabar ir darysi Aš tai jau apie lovytę mąstau, o tai maniškis jau girdžiu barščius srebia tai vėl teks kankintis kol užmigsiu aš gi naktibalda , draugė už sienos gyvena o į darbą rytoj tik 11val. bandysiu nors truputį padaryti, o jei ne tai sapnuosiu
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:48 PM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniskis i telika inyko, tai manau as ir panaktibaldziausiu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:49 PM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij, mano ir be kepuriu, ir basom kojom islekdavo tai va ir diskutavom su Dove, kai ji pamatė plikas ausis, sakau gi nelakstysiu iš paskos kad ausies nesimatytų , oj aš irgi kai maža basikom iki šulinio nubėgdavau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:50 PM | Žinutė # 984 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis tai sklypo intensyviai ieško, norim namą pradėt statyt, tai rado staniūnuose ryt reiks lėkt pasižiūrėt , nes ir kaina nesikandžioja
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:52 PM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai maniskiai visko prisimasto, dar pro langa kazkada spejau nufotkint, taip apsidziauge vaikas pirmu sniegu, bet jis toks dregnas bvo, o jis rubu nenorejo suslapt, tai nusirenge
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:52 PM | Žinutė # 986 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš gi naktibalda Quote (vaidabas) maniskis i telika inyko, tai manau as ir panaktibaldziausiu Ankščiau ir aš naktibalda buvau - dabar matyt senstu, kažko tai lovytė traukt labai pradėjo, užtat rytais vistiek kaip ir ankščiau negaliu atsikelt 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:53 PM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) užtat rytais vistiek kaip ir ankščiau negaliu atsikelt oj aš tai ryte prieš septynias jau gyva na lekiu pabandyt daryt, iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:54 PM | Žinutė # 988 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na lekiu pabandyt daryt, iki rytojaus Iki rytdienos, lauksim medžių - saldžių saldžių 
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-09, 10:54 PM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Ankščiau ir aš naktibalda buvau - dabar matyt senstu, kažko tai lovytė traukt labai pradėjo, užtat rytais vistiek kaip ir ankščiau negaliu atsikelt juokas mane kada bepaguldysi, as septinta kaip laikrodis jau akim ispustom laukiu kada zadintuvas nubirbs, ir galesiu seimyna kelt Quote (snieguoliuke) na lekiu pabandyt daryt, iki rytojaus sekmes
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:21 AM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergaites žiuriu medelių gamyba čia intensyviai vyksta šainuolės darbštuolės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |