Trečiadienis, 2024-12-25, 5:16 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:28 PM | Žinutė # 1321

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
reikia manau jau eiti vaikus suguldyti,nes jau prasideda ožiai mažajam

dar nemiega galvoju o kaip rytais atsikelia?kada keli? jei ryt į darželį juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:29 PM | Žinutė # 1322

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o pajamas žiūri kai eini iš darbo biržos atstovėjus jose pusę metų tada ima visos šeimos pajamas, nes jug socialinę tada moka tik po 6 mėn. o mums iškart duoda, šeip kike žinau visiems

kituose miestuose socialine pašalpa kas gauna atsoveje puse metu DB tai padare visam laikui galvoju galvoju bet paskui už tai ka tau valstybė sumokejo teks atidirbti viešuosius darbus,kaip jums patinka _pikt_ na pnv dar nežinau,bet pašalpa moka ne 6 menesius,nes vyro brolis gavo puse metu pašalpa ir jam vėl pratese toliau gaus po tuos 300 kažkiek galvoju galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:30 PM | Žinutė # 1323

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
dar nemiega o kaip rytais atsikelia?kada keli? jei ryt į darželį

šaltu vandeniu apipilu ir atsikelia juokas juokas juokas kaip kariuomenei juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:30 PM | Žinutė # 1324

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
na apie tuos mokslus tai nieko nežinau kaip čia moka,idomiai kažkaip

moka moka, va todėl ir apsimoka mokytis _liuks_ _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:32 PM | Žinutė # 1325

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
šaltu vandeniu apipilu ir atsikelia kaip kariuomenei

maniškis tai su kompu savo žaidžia miela , jau visiems apsiskelbė, kad ryt jam bus išeiginė, tai sako šiandien eisiu gult vėliau juokas juokas o šeip tai prieš 21val. jau lovytei _liuks_ _liuks_ _liuks_ , o mus ryte vaikio žadintuvas kelia juokas juokas juokas ir tada vaikas šoka nuo savo laiptukų į mūsų lovą juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:33 PM | Žinutė # 1326

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
moka moka, va todėl ir apsimoka mokytis

na turiu kelias drauges, kurios mokosi, bet kai jos birzoj, ar socialiniam buvo, gavo atsakyma, jog su vyro pajamom, jie virsyja valstybes remiamas pajamamas, ir nieko negaus galvoju

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:34 PM | Žinutė # 1327

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
nebent tu nesusituokus, arba taviskis be pajamu

ir susituokus ir vyras su pajamom, ir daug mano grupiokių ištekėjusių ir visos gaus _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:36 PM | Žinutė # 1328

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na turiu kelias drauges, kurios mokosi, bet kai jos birzoj, ar socialiniam buvo, gavo atsakyma, jog su vyro pajamom, jie virsyja valstybes remiamas pajamamas, ir nieko negaus

tai žinok ir mes kai baiginėjom studijas galvojom kad niekas mums nemokės bet pasirodo mokės. VALIO _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:40 PM | Žinutė # 1329

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
ai tai kad pas mus tie įsttatymai keičiasi kas diena,viena diena niekas nepriklauso,o kita jau priklauso nestebina nei kiek,durnynas ir tiek.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:41 PM | Žinutė # 1330

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
se miestuose socialine pašalpa kas gauna atsoveje puse metu DB tai padare visam laikui bet paskui už tai ka tau valstybė sumokejo teks atidirbti viešuosius darbus,kaip jums patinka na pnv dar nežinau,bet pašalpa moka ne 6 menesius,nes vyro brolis gavo puse metu pašalpa ir jam vėl pratese toliau gaus po tuos 300 kažkiek

panevežyje moka kai darbo biržoj atstovi pusę metų, tada gauna po 315Lt, jei tuo metu pradedi dirbti, turi nueiti į socialinį ir pasakyk, nes kike esu girdėjus jei nepraneši tai atima socialinę ir dar viešuosiuose darbuose turi atidirbt ar kažkas panašaus, o kad moka daugiau nei pusę metų žinok net nežinau galvoju

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:41 PM | Žinutė # 1331

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
ai tai kad pas mus tie įsttatymai keičiasi kas diena,viena diena niekas nepriklauso,o kita jau priklauso nestebina nei kiek,durnynas ir tiek.

na taip, dabar kai dirbu puse etato, man nieks nepriklauso, tai nuo balandzio iseisiu, stosiu birzon, tegu valstybe mokes ta pati ka uzsidirbdavau..

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:42 PM | Žinutė # 1332

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)

jo kaip sakoma yra įstatymas bet yra ir apstatymas juokas juokas juokas , kad pavyzdžiui ir už vaikus po 52Lt nuėmė, netgi daugiavaikėms šeimoms galvoju galvoju galvoju ir taip nedaug gauna ir dar nuimė

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:43 PM | Žinutė # 1333

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
panevežyje moka kai darbo biržoj atstovi pusę metų, tada gauna po 315Lt, jei tuo metu pradedi dirbti, turi nueiti į socialinį ir pasakyk, nes kike esu girdėjus jei nepraneši tai atima socialinę ir dar viešuosiuose darbuose turi atidirbt ar kažkas panašaus, o kad moka daugiau nei pusę metų žinok net nežinau

jo moka daugiau nei puse metu jai nedirbi,na taip išeina moka tol kol susirandi darba juokas o paskui dar eini dyrbti viešuosius darbus,kad atidyrbtum ka tau valstybė mokejo juokas nu durnynas tikras,viska nuima,net vaiku tas kapeikeles,ka duoda paskui atima _pikt_ _pikt_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:43 PM | Žinutė # 1334

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na taip, dabar kai dirbu puse etato, man nieks nepriklauso, tai nuo balandzio iseisiu, stosiu birzon, tegu valstybe mokes ta pati ka uzsidirbdavau..

jo jei valstybė duoda reikia tuo naudotis _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ kike galima tik mokesčius mokėt liudna

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:44 PM | Žinutė # 1335

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
kad pavyzdžiui ir už vaikus po 52Lt nuėmė, netgi daugiavaikėms šeimoms galvoju galvoju galvoju ir taip nedaug gauna ir dar nuimė

na mes gauavom po 97, bet dabar po 52 gavau, nenueme...

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024