Panevėžiečių forumiukas
|
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:01 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas žiūrineji SM konkursus,dalyvauji??? gal ka esi jau laimėjusi? aš tai kaip ir rašiau laimejau ta lorel rinkini,ir užsivedžiau,dabar visur dalyvauju gal dar ka laimėsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:02 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sugulusi mano šeimynėle žiuri la troškini o man jis neidomus nesamone kažkokia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:07 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žiūrineji SM konkursus,dalyvauji??? aij, radom kur UK nemokamus meginukus avril kvepalu atsiuncia, tai ten skaitinejau, kaip uzpildyt, maniskes svaigsta del ju Quote (Dove@Deive) ir beje čia kekvienam šeimos nariui nedirbančiui? galvoju na tarkim man ir vaikams truktu po 100lt iki 350lt tai kiek čia mes gautume? 10 socialinis moka, asmeniui arba seimai, kadangi pas jus seimos, tai skaiciuoja visas seimos pajamas, ir negali trukt, vyrui ar vaikui, viska supliusuoji, dalini is kiek asmenu seimoj, ir ziuri kiek truksta iki valstybes remiamos paramos, 90% tos sumos moka, bet ten dar daug visokiu reikalavimu yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:14 PM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aij, radom kur UK nemokamus meginukus avril kvepalu atsiuncia, tai ten skaitinejau, kaip uzpildyt, maniskes svaigsta del ju oj aš jau kiek gavau meginukų,kvepiančių atviručių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:15 PM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) linis moka, asmeniui arba seimai, kadangi pas jus seimos, tai skaiciuoja visas seimos pajamas, ir negali trukt, vyrui ar vaikui, viska supliusuoji, dalini is kiek asmenu seimoj, ir ziuri kiek truksta iki valstybes remiamos paramos, 90% tos sumos moka, bet ten dar daug visokiu reikalavimu yra na tai aišku tada. ka veiki??? bandai meginukų užsisakyti?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:16 PM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) oj aš jau kiek gavau meginukų,kvepiančių atviručių cia Lietuvoj? man kazkaip nesitiki, jog galima kazka gaut va anglijoj mamos adresu tai kazkada atejo ir meginukai, ir vazelinas..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:20 PM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) cia Lietuvoj? man kazkaip nesitiki, jog galima kazka gaut va anglijoj mamos adresu tai kazkada atejo ir meginukai, ir vazelinas.. ne ne lietuvoje,tikrai atsiunčia,bet dažniausiai tik kvepiančios atvirutes,na prie atvirutes su kvepalų reklama buna pritvirtintas uždaras kvepantis toks tamponėlis,jis buna šlapias ir taip pasikvepini skaniai kvepia,ne fuflekai esame daug ko gave,vaikams gertuviu su vaisiais,knygučių spalvinimo,pampersu(2,3) buna rožančių ir taip toliau visko buna bet ne visada atsiunčia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:22 PM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ne ne lietuvoje,tikrai atsiunčia,bet dažniausiai tik kvepiančios atvirutes,na prie atvirutes su kvepalų reklama buna pritvirtintas uždaras kvepantis toks tamponėlis,jis buna šlapias ir taip pasikvepini juokas juokas skaniai kvepia,ne fuflekai juokas esame daug ko gave,vaikams gertuviu su vaisiais,knygučių spalvinimo,pampersu(2,3) buna rožančių juokas juokas ir taip toliau visko buna bet ne visada atsiunčia liudna na maciau jog yra daug visokiu losimu ir ttt, bet kad man nei pamperu reik, o lietuviskuose konkursuose bil i kinus ar parodas, pagrinde didziuosiuose miestuose, tai man ir neaktualu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:23 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niekučiai,bet kaip už dyka tai gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:25 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na maciau jog yra daug visokiu losimu ir ttt, bet kad man nei pamperu reik, o lietuviskuose konkursuose bil i kinus ar parodas, pagrinde didziuosiuose miestuose, tai man ir neaktualu na ten tai ne lošimai,o prizai už registracija aš tai lietuviškuose dalyvauju,kur realūs prizai,naudojami vartojami dabar tikiuosi laimėti LAKOSTE kvepalus
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:25 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na taip, vis i namus, o ne is namu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:25 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na cia kazkas man neaisku, ar tu aukstaja baiges, ar ne, socialinis, turi skaiciuot seimos pajamas rimtai neskaičiuoja, nes socialinė pašalpa yra mokama kad baigei mokslus, vasarą abiturientai eina, nes jiems priklauso, ir nesvarbu kiek tėvai gauna, čia skaitosi pilnamečiui baigusiam vidurinę, tik va nežinau kaip su profkėm nes kai nuėjau į biržą užpildžiau ten viską, ir pasakė eik į socialinį su diplomu ir biržos knygute ir gausi socialinę, pasiimk ir vaiko liudijimą nes tikriausiai mokės ir už jį. tai va aš ir susitvarkiau o pajamas žiūri kai eini iš darbo biržos atstovėjus jose pusę metų tada ima visos šeimos pajamas, nes jug socialinę tada moka tik po 6 mėn. o mums iškart duoda, šeip kike žinau visiems studentas, kuruie baigė dieninį skyrių turi diplomą ir registruoti darbo biržoj
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:26 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na taip, vis i namus, o ne is namu tai žinoma ka duoda ta imk,muša bek reikia manau jau eiti vaikus suguldyti,nes jau prasideda ožiai mažajam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:27 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o kur ta šunų paroda bus? tik klausiu , sakau gal kas eis, mes tai kadangi tėtis chalturins, tai eisim su mažuoju ir draugėm , nes bilietas 6Lt, vaikui mažiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:28 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) rimtai neskaičiuoja, nes socialinė pašalpa yra mokama kad baigei mokslus, vasarą abiturientai eina, nes jiems priklauso, ir nesvarbu kiek tėvai gauna, čia skaitosi pilnamečiui baigusiam vidurinę, tik va nežinau kaip su profkėm galvoju nes kai nuėjau į biržą užpildžiau ten viską, ir pasakė eik į socialinį su diplomu ir biržos knygute ir gausi socialinę, pasiimk ir vaiko liudijimą nes tikriausiai mokės ir už jį. tai va aš ir susitvarkiau _liuks_ _liuks_ o pajamas žiūri kai eini iš darbo biržos atstovėjus jose pusę metų miela tada ima visos šeimos pajamas, nes jug socialinę tada moka tik po 6 mėn. o mums iškart duoda, šeip kike žinau visiems studentas, kuruie baigė dieninį skyrių turi diplomą ir registruoti darbo biržoj _liuks_ kas liecia abiturientus, ta zinau, jie skaitos jau kaip savarankiski, turi 18m, ir jau jiem tie 315 priklauso, bet gyvenant seimoje, kitokia politika, nebent tu nesusituokus, arba taviskis be pajamu
|
Atsijungęs |
| |