Trečiadienis, 2024-12-25, 4:56 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:44 PM | Žinutė # 1336

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
jo kaip sakoma yra įstatymas bet yra ir apstatymas , kad pavyzdžiui ir už vaikus po 52Lt nuėmė, netgi daugiavaikėms šeimoms ir taip nedaug gauna ir dar nuimė

bet kiek aš girdejau kad visai nebemokes po 97lt o tuos po 52lt reikia tvarkytis tipo iš naujo dokumentus. galvoju :galvoju: ir tada vėl mokes jai pajamos neviršys. galvoju šiuo metu sako neturi pinigų,kai turės vėl pradės mokėti juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2010-02-19, 10:45 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:47 PM | Žinutė # 1337

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
mes gauavom po 97, bet dabar po 52 gavau, nenueme...

aš visai nesuprantu,kodel vieni gavo,kelios mano draugės gavo,o kiti negavo,tai kam čia priklauso o kam ne?? galvoju
sako gavo tos kurios gauna socialine pašalpa galvoju galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:47 PM | Žinutė # 1338

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
kas liecia abiturientus,

žinok su abiturientais irgi nesąmonė, draugė po dvylikos stojo į aukštąjį, tėvai nupirko butą stojo kaip sakant ant savęs, nuvarė dėl kompensacijos, tai sako tėvai dar gyvi niekuo negalim padėt, ji sako kad aš jau butą turiu ir gyvenu ant savęs o žinok jos vistiek varo kad tu tėvus turi _pikt_ _pikt_ _pikt_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:48 PM | Žinutė # 1339

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
kažkam priklauso po 52lt,p kažkam nuėme,pagal ka čia žiūri,nesamone kažkokia. _pikt_ _pikt_

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:49 PM | Žinutė # 1340

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
aš visai nesuprantu,kodel vieni gavo,kelios mano draugės gavo,o kiti negavo,tai kam čia priklauso o kam ne?? galvoju
sako gavo tos kurios gauna socialine pašalpa

socialines negaunu, bet del nemokamo maitinimo buvau nunesus dok po nauju, tai dar priedo kazkoki lapa uzpildziau, del vaiko pinigu

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:49 PM | Žinutė # 1341

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
aš visai nesuprantu,kodel vieni gavo,kelios mano draugės gavo,o kiti negavo,tai kam čia priklauso o kam ne??
sako gavo tos kurios gauna socialine pašalpa

na žinok aš irgi nebegaunu, nebebus ką į vaiko sąskaitą dėt galvoju , dabar tik draudimas kaupiasi vaiko vardu 10 , o draugės sesė tris vaikus augina irgi nebegavo, vieni sakė kad gaus iki 7m, kiti kad niekas nebegaus, kaškokia nesąmonė, o tu gavai?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:50 PM | Žinutė # 1342

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
ai dar priedo kazkoki lapa uzpildziau, del vaiko pinigu

aš pernai pildžiau _liuks_ , o šiemet nebegaunu juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:52 PM | Žinutė # 1343

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
juokas juokas na ką linksmo šiandien nuveikėt? aš tai saldainių nusipirkau juokas maniškis sako aš vėl negausiu 10 10 10

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:54 PM | Žinutė # 1344

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na ką linksmo šiandien nuveikėt? aš tai saldainių nusipirkau juokas maniškis sako aš vėl negausiu 10 10 10

buvau pas draugyte, vynioko skaniai atsigerem sveikata
ryt ir as uzsipirksiu kelis kg saldainiu juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:58 PM | Žinutė # 1345

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
vynioko skaniai atsigerem

aš irgi truputį karšto vyno įkaliau sveikata
bet šiandien darželį kaip nuo vaiko barti gavau ne tas žodis juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:58 PM | Žinutė # 1346

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
bet šiandien darželį kaip nuo vaiko barti gavau ne tas žodis

na cia dabar galvoju ..

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-02-19, 10:58 PM | Žinutė # 1347

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na žinok aš irgi nebegaunu, nebebus ką į vaiko sąskaitą dėt , dabar tik draudimas kaupiasi vaiko vardu , o draugės sesė tris vaikus augina irgi nebegavo, vieni sakė kad gaus iki 7m, kiti kad niekas nebegaus, kaškokia nesąmonė, o tu gavai?

aš negavau,mano sese negavo ir daug draugių negavo,o kitos gavo,nesamone tikra,kiek aš žinau nes drauge buvo nuejusi i socialini tai pasake,kad reikia iš naujo tvarkytis dokumentus ir kai turėe pinigų vel pradės moketi galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 11:05 PM | Žinutė # 1348

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na cia dabar ..

taigi savaitgalį buvom babilone ir tokius neblogus džinsus nusipirkau, tokie elastiniai, vyras sako užpakaliukas riestas, lupytės papūstos ir lėk bernų šaudyt juokas :juokas: juokas na matuojosi tuos džinsus man tinka, vaikui sakau na kaip mama atrodo, o jis atsisuka į tėtį ir sako nagali ji tų džinsų pirk, nes per daug gražiai atrodo, kiti vyrai į ją žiūrės juokas :juokas: juokas , na pasijuokėm ir tiek. o vaikis sako aš rimtai sako sakau tu jų nesidėk kai viena kur eisi juokas :juokas: , na iraš nuvažiavau į darželį džinsuota juokas :juokas: juokas vaikas kaip pradėjo šaukti, su tete atvažiavai, nes jei ne tai auklėtoja duos tau kitas kelnes juokas :juokas: juokas auklėtoja lūžta iš juoko, na apsirengėm ir einam. einam namo ir kažkoks vyras sako labas panele , o mano kinderis sako kokia ji tau panelė JI mano mamytė ir tu jos nekabink nes tetei viską pasakysiu ir gausi nuo tetės lupt juokas :juokas: juokas grįžo vyras iš darbo o tas viską ir atsakė juokas :juokas: juokas :juokas: pavydus bus man regis juokas

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-02-19, 11:06 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-02-19, 11:06 PM | Žinutė # 1349

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
kai turėe pinigų vel pradės moketi

o pinigų man regis socialinis neturės dar ilgai juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-02-19, 11:07 PM | Žinutė # 1350

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
taigi savaitgalį buvom babilone ir tokius neblogus džinsus nusipirkau, tokie elastiniai, vyras sako užpakaliukas riestas, lupytės papūstos ir lėk bernų šaudyt juokas juokas juokas na matuojosi tuos džinsus man tinka, vaikui sakau na kaip mama atrodo, o jis atsisuka į tėtį ir sako nagali ji tų džinsų pirk, nes per daug gražiai atrodo, kiti vyrai į ją žiūrės juokas juokas juokas , na pasijuokėm ir tiek. o vaikis sako aš rimtai sako sakau tu jų nesidėk kai viena kur eisi juokas juokas , na iraš nuvažiavau į darželį džinsuota juokas juokas juokas vaikas kaip pradėjo šaukti, su tete atvažiavai, nes jei ne tai auklėtoja duos tau kitas kelnes juokas juokas juokas auklėtoja lūžta iš juoko, na apsirengėm ir einam. einam namo ir kažkoks vyras sako labas panele , o mano kinderis sako kokia ji tau panelė JI mano mamytė ir tu jos nekabink nes tetei viską pasakysiu ir gausi nuo tetės lupt juokas juokas juokas grįžo vyras iš darbo o tas viską ir atsakė juokas juokas juokas juokas pavydus bus man regis juokas

na maniskis ir nemegsta kai kas prie manes derina, bet taviskis atrodo jaustu kokia baime, tave saugotu, gal pasierzinat su vyru jam girdint, kad kiti ziuri ar ka galvoju

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024