Panevėžiečių forumiukas
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 9:15 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niekur aš nedingau,tik kartais reikia pasirūpinti draugėmis artimaisiais paveluotai sveikinu ir lakstau kaip akis išdegusi kad visur suspėčiau oj kaip daug ka praleidau,draugės pyksta,tai tenka atsipirkti,net pas jas namuose karpiau ir gaminau šampano etikete ir šokoladus,be to karpiau jaunų tėvų diplomus ir kalendorius,žodfžiu turejau užklasinės veiklos šiandien
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 9:20 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| net neturėjau galimybės nufotografuoti savo darbelių s,nes visą diena praleidau pas drauge
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 9:43 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) net neturėjau galimybės nufotografuoti savo darbelių s,nes visą diena praleidau pas drauge tai reikėjo pas draugę nufotografuot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 9:44 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) niekur aš nedingau,tik kartais reikia pasirūpinti draugėmis artimaisiais paveluotai sveikinu ir lakstau kaip akis išdegusi kad visur suspėčiau oj kaip daug ka praleidau,draugės pyksta,tai tenka atsipirkti jo draugais reikia rūpintis mes su draugėmis tai kas antrą penktadienį susitinkam visos ir kaip vyras sako Pižamų vakarėlis , gera pabūt be vyrukų ir be vaikiukų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 9:59 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| velnias, panevėžio choras iškrito
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 10:00 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguliuke) ai reikėjo pas draugę nufotografuot 10 reikėjo,bet ne tame esme jai ka buvo,bet man jei ka esme buvo geriause drauge nuo jos nusislepus dariau ji n et n ezinojo ,jeigu ka o po to kaip niekur nieko iejau pas i kambary ir va staigmena tei jei akys kai pamate ant kaktos issoko o del sunelio kokia laiminga vbuvo tai ne tas zodis krc lb fainiai viskas buvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 10:04 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai šiuo metu darome draugės gimtadienio ptratesimą tai tikriausiai labai linksma jau, rytoj galvytę skaudės Quote (Dove@Deive) bet man jei ka esme buvo geriause drauge nuo jos nusislepus dariau ji n et n ezinojo ,jeigu ka o po to kaip niekur nieko iejau pas i kambary ir va staigmena tei jei akys kai pamate ant kaktos issoko o del sunelio kokia laiminga vbuvo tai ne tas zodis krc lb fainiai viskas buvo reikėjo nufilmuot jos reakciją, paskui labai malonu pasižiūrėti, po kike laiko , kai mes einam pas draugus arba jie pas mus, tai vyras dažniausiai filmuoja ir kai sveikina ir kai tostus sako tai ryte kai pasižiūrim truputį gėda
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 10:21 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo draugais reikia rūpintis _liuks_ _liuks_ _liuks_ mes su draugėmis tai kas antrą penktadienį susitinkam visos ir kaip vyras sako Pižamų vakarėlis juokas juokas juokas _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ , gera pabūt be vyrukų ir be vaikiukų miela patikekk snd kai pasveikinau savo geriausią draugyte tai ji sako atsveskim galvojau na juk pas mane vaikai du, as tada mat paskambinau savo vyrui jis man sako eik prasiblaskyk juk ir tau reikia. tei as dabar pas ja taip svenciam visos mamytes susirinkusios :sveika ta:
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 10:29 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reikėjo nufilmuot jos reakciją, paskui labai malonu pasižiūrėti, po kike laiko _liuks_ , kai mes einam pas draugus arba jie pas mus, tai vyras dažniausiai filmuoja ir kai sveikina ir kai tostus sako juokas juokas juokas tai ryte kai pasižiūrim truputį gėda 10 10 jatau kaip faina,negaliu, gal galetum ikektl savo foto lb noriu pamtyt ir mano draugytes pamate sako prasyk kad atsiustu filmavima, nes pas ja gyvenimas lb idomei verda, nes lb megsti matau fotografuoti mat gal ir visus filmavimus atsiusi??? ir visos mes pamatysim kaip sauniai gyvenat jus ir leidžiate laika
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 10:41 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) patikekk snd kai pasveikinau savo geriausią draugyte tai ji sako atsveskim galvojau na juk pas mane vaikai du, as tada mat paskambinau savo vyrui jis man sako eik prasiblaskyk juk ir tau reikia. tei as dabar pas ja taip svenciam visos mamytes susirinkusios na manu, kad geram šventimui ir vaikai netrukdo, bet su jais vistiek ne tas , o vyras labai teisingai sako, jug reikia ir mamytėms atsipalaiduoti
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 10:54 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manu, kad geram šventimui ir vaikai netrukdo, bet su jais vistiek ne tas 10 , o vyras labai teisingai sako, jug reikia ir mamytėms atsipalaiduoti _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ tai ikelk savo filmavimus,o vaikai tai tikrai nerugdo mums linksintis,nes jie muyms jie yra gyvenimo džiaugsmai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:05 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai jo patikekit jeigu daugiau isgeri galvyte plysta kad ne tas zodis,tad geriau išgerti mažiau negu daugiau [bsnieguoliuke[/b]kartais isgeri tiek kad kiti net napamatys kiek., nebejuokink,aš taip negeriu kaip kakžkas geria,ir su aukštuoju mokslu kartais buna labai skaudu, ir su aukštuoju mokslu ne visasda gerai pasyseka,duok dieve sekmės šaiaios laikiais nesuprantu truputį, tu čia man taikai? gal ir man kažką parašytį šį bei tą reikia?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:08 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nesuprantu truputį, tu čia man taikai? galvoju galvoju galvoju gal ir man kažką parašytį šį bei tą reikia? na keista jai viską taikia sau :galvoju: juk taves neivaridau :galvoju: gal tau tamtis tinka nebetn,bet asmeniškai tavęs omenį neturėjau,juk aš tavęs nepažystu :juokas:
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Šeštadienis, 2010-02-20, 11:09 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 11:10 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jatau kaip faina,negaliu, gal galetum ikektl savo foto lb noriu pamtyt ir mano draugytes pamate sako prasyk kad atsiustu filmavima, nes pas ja gyvenimas lb idomei verda, nes lb megsti matau fotografuoti mat gal ir visus filmavimus atsiusi??? ir visos mes pamatysim kaip sauniai gyvenat jus ir leidžiate laika žinok jeigu ką, tai kiekkviename fotike yra filmavimo stadija ir pati gali prisifilmuoti , jug niekas neprašo, kad įkeltum savo foto ir filmavimą , na šeip reikia įkelti filmavimą jei rasiu kur tulpėsi kai kas šventė bet pati gali paieškot youtubei o šeip vyras paskaitė tai sako kad klaidų labai daug darai ir truputį pievas rašai, na bet daro savo
|
Atsijungęs |
| |