Panevėžiečių forumiukas
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:08 PM | Žinutė # 1351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gal pasierzinat su vyru jam girdint, kad kiti ziuri ar ka ne jis sako, aš taip ir savo mergaitę saugau , manau filmukų įtaka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:10 PM | Žinutė # 1352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai kad maniškis visokiausių nesąmonių prisigalvoja, o kartais kad pakalba tai nors imk ir nufilmuok, bet kai paimi kamerą nebedurniuoja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:11 PM | Žinutė # 1353 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na vaikai, visko jie prikrecia, svarbu viduje neprisigalvotu kokiu baimiu ir ttt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:14 PM | Žinutė # 1354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| musu tai nepasimatė kažkokio pavydo,tik neduok dieve aš paimu ant rankų kita vaika :_pikt_: oj kaip nepatinka iškart pradeda suktis ir lipa vos ne ant kaklo ir labai jau šnekoriai,taip viska atpasakoja,kas buvo ateja,ka veike,ka dare ir taip toliau,sakom su vyru jau reikia atsargiai su viresneliu močiutei viska pasako ko reikia ir ko ne,o kartais taip prifantazuoja kad ne tas žodis. pamate kažkada mano mamos laidotuviu nuotrauka ir pradejo darželi kalbeti kad jo močiute numire :liudna: o jis mano mamos nera mates,ie šneka kad mire jo močiute ta prasme vyro mama ir pačiai močiutei taip pasake,aš mačiau kad tu numirei,tai kaip ji reagavo neisivaizduoju,sako ka jus tam vaikui prikalbejot kad aš miriau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2010-02-19, 11:17 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:15 PM | Žinutė # 1355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na vaikai, visko jie prikrecia, svarbu viduje neprisigalvotu kokiu baimiu ir ttt tai už tat kad iš tų vaikų galima visko tikėtis ir gero ir kartais nelabai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:15 PM | Žinutė # 1356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) svarbu viduje neprisigalvotu kokiu baimiu ir ttt nu jo, pavyzdžiui krištasūnis paniškai bijo tamsos, sakom gal sesė jo išgasdino mes tai netgi prie vaiko nesipykstam tai jis kažkada klausė kodėl gintaras su olga pykstasi o jūs ne? nors šeip tai labai matosi kaip šeimoje yra elgiamasi darželyje pas mus darželį buvo psichologė, tai stebėjo vaikus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:17 PM | Žinutė # 1357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) gero ir kartais nelabai na pas mus kolkas daugiau gero nei blogo , na tik vasarą buvo iš akmenio pirmo aukšto langą iškūlęs , buvo nubaustas, o tuo metu pusbrolis vyro buvo sako nieko tokio, aš irgi buvau iškūlęs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:21 PM | Žinutė # 1358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) musu tai nepasimatė kažkokio pavydo,tik neduok dieve aš paimu ant rankų kita vaika oj kaip nepatinka iškart pradeda suktis ir lipa vos ne ant kaklo tai palauk dar pauks, maniškis tai jau vaikinuką vaidina, mergaitėms striukes padeda užsidėt darželį, auklėtoja sakė kad ir kėdę pristuma :_liuks_: :juokas: , kai sėdu į mašiną duris man atidaro :juokas: o šeip tikrai yra vaikų su baimėm, darželio grupėje 6m vaikas bijo valgyt valgykloje, valgo vienas grupėje ir tik namų maistą :liudna: , o kitas taip keikiasi kad vajezau, ir labai agesyvus, tai abu man regis ir lankys psichologą , nes jau matosi kad reikia pagalbos o su kitų vaikų paimimu tai manu visiems vaikams taip būna, maniškis tai nepatenkintas kai tetė su kitais žiadžia vaikais, sako o kodėl jų tėveliai nenori su savo vaikasi žaisti?
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-02-19, 11:23 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 11:55 PM | Žinutė # 1359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va likau viena tai saldžių sapnų visoms
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 9:47 AM | Žinutė # 1360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mergaitės :4: na kur dingusios? vaidabas tai saldainius perka Dove su vyru bendrauja o kur atile? kuge
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-02-20, 9:59 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 9:48 AM | Žinutė # 1361 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oras tai nekoks manau mes su kinderiu niekur neisim, nebent apie pietus
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 6:34 PM | Žinutė # 1362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, snd daug darbeliu nuveikem, vyras pridave dok, pasa keistis, babutei saldytuva nupirkom ir parvezem, prisipirkau papuosimu bazej, saldainiu, bet dabar gailiuos kad mazai Kregzdutes nusipirkau jau kelis medelius nulipdziau, dabar galiu prie pc siek tiek pasedet, nes veliau teks uz vairuotoja but, maniskis pasialint pas draugus uzsimane
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 7:47 PM | Žinutė # 1363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, snd daug darbeliu nuveikem, vyras pridave dok, pasa keistis, babutei saldytuva nupirkom ir parvezem, prisipirkau papuosimu bazej, saldainiu, bet dabar gailiuos kad mazai Kregzdutes nusipirkau o maniškiai nemėgsta kregždučių o norfoj šokaladinia saldainiai, panašūs į ananasinius po 4Lt kaimynai buvo tai nupirko ir man o aš tai šiandien visą dieną namuose tvarkiausi, ir valgyt dariau su kinderiu, tai neseniai labai skaniai želės atsigaivinimui suvalgiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 7:50 PM | Žinutė # 1364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gavau užduoti suorganizuoti ekskurciją po Oslą, tai dabar bus kol surasiu gidą rusų kalba ir kur ten mums eit , paskambino man mano viršininkė sako gal į striptizo klubą einam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-20, 7:51 PM | Žinutė # 1365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kažin kur Dove dingo?
|
Atsijungęs |
| |