Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 3:37 PM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) snieguoliuke, jau dirbi? labutis atile kap tau sekasi? aga jau dirbu dabar pusę etato bet dirbu, nuo gegužės manau varysiu 1,5 etato o kaip tau sekasi? kaip vaikiukas?kaip tau?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 3:40 PM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Normaliai. Vaikiukas jau nuo 1 d į darželį eina, kaip ir viskas stojo į savo vėžias. Važiuosim dabar su dviračiu pasivėžinti. Jau eisiu pasiimti ir lėksim į parką. Pradėjau mažiau prie kompo sedėti, daugaiu laiko skiriu šeimai o tai po kaikurių įvykių pasaulis nušvito kitomis spalvomis ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/3.gif)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 3:44 PM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Normaliai. Vaikiukas jau nuo 1 d į darželį eina, kaip ir viskas stojo į savo vėžias. Važiuosim dabar su dviračiu pasivėžinti. Jau eisiu pasiimti ir lėksim į parką. Pradėjau mažiau prie kompo sedėti, daugaiu laiko skiriu šeimai o tai po kaikurių įvykių pasaulis nušvito kitomis spalvomis šaunu , na kadangi aš ir darbe dažnai sėdžiu prie kompo tai ir užsuku į forumiuką dažniau , aš tai laukiu savo brangiausiojo, važiuosim iki mugės, gal tu buvai? į kurį parkelį lėksi su vaikiuku? mes vėliau į Senvagę eisim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 4:01 PM | Žinutė # 604 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Atile o kaip tau su darbeliu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-10, 1:03 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-11, 3:05 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na panevėžietės gal buvote renginuke Senvagėje? , oras šiandien fantastiškas kaip savaitgalis?
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 8:45 AM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABUKAS RYTUKAS PAGALIAU JAU GALIM DZIAUGTIS PAVASARISKU ORIUKU Quote (snieguoliuke) na panevėžietės gal buvote renginuke Senvagėje? MES BUVOM SENVAGEI BET TIK PASIVAIKSCIOJOM APEJOM RATUKA,PACIO RENGINUKO NEZIUREJOME
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 10:25 AM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas labas Panevėžietės kaip smagu, kad oras pasakiškas
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 12:44 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o taip jau tikras pavasaris
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:18 PM | Žinutė # 610 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes, taip, oras-pasaka, tai ir prie pc nebera noro sedet,,,,,
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 1:58 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės tai kas be ko,kad oras pasaka ir namie nebesisėdi,norisi lėkti į kiemą ką ir darysime,pasiimsiu vaikučius ir būsime su dviratukais kieme. o savaitgali lėksime į gamtą į vyro tėviškę,šiandien važiuosime apsižiūrėti,aptvarkyti kad nuvažiavus būtų tvarka ikiukas geros jūms dienos mergaitės ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/11.gif)
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 2:04 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o savaitgali lėksime į gamtą į vyro tėviškę,šiandien važiuosime apsižiūrėti,aptvarkyti kad nuvažiavus būtų tvarka ikiukas geros jūms dienos mergaitės visą savaitę žadą tokią gerą tai susitvarkkit ir gyvenkit vyro tėvyškėje žinoma jei namas yra, nereikės jokių nuomų mokėti, kaime ir oras grynesnis, nebent toli nuo miesto ir pati kažkada rašei kad pasiilgtum miesto šurmulio, parduotuvių
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 4:17 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi kaimuky smagu pasiilgstu tu laiku kai kaime gyvenau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 5:11 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) visą savaitę žadą tokią gerą sok sok sok sok tai susitvarkkit ir gyvenkit vyro tėvyškėje _liuks_ _liuks_ žinoma jei namas yra, nereikės jokių nuomų mokėti, _liuks_ _liuks_ _liuks_ kaime ir oras grynesnis, nebent toli nuo miesto ir pati kažkada rašei kad pasiilgtum miesto šurmulio, parduotuvių juokas juokas aik jauten gyventi neimanoma,nors namas didelis bet apleistas ir kaime,aš nenoriu i kaima ten galima nebent vasara atvažiuoti pasibūti,bet saligų gyventi nėra miestietė aš gryna kaime ilgai neištemčiau bet oras man nelabaipatinka,kažko apsiniauke,ligtai lyti norėtų padariau porą darbelių i darželį ir jaugalėtume eiti į kiemą,bet panašu,kad lis jaučiu ![galvoju](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/2736e5c43092f1fa1b9517f0e1863f5f.gif)
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:36 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aik jauten gyventi neimanoma,nors namas didelis bet apleistas ir kaime,aš nenoriu i kaima ten galima nebent vasara atvažiuoti pasibūti,bet saligų gyventi nėra miestietė aš gryna kaime ilgai neištemčiau bet oras man nelabaipatinka,kažko apsiniauke,ligtai lyti norėtų padariau porą darbelių i darželį ir jaugalėtume eiti į kiemą,bet panašu,kad lis jaučiu Quote (Dove@Deive) aik jauten gyventi neimanoma,nors namas didelis bet apleistas ir kaime,aš nenoriu i kaima ten galima nebent vasara atvažiuoti pasibūti,bet saligų gyventi nėra miestietė aš gryna kaime ilgai neištemčiau bet oras man nelabaipatinka,kažko apsiniauke,ligtai lyti norėtų padariau porą darbelių i darželį ir jaugalėtume eiti į kiemą,bet panašu,kad lis jaučiu aš irgi į kaimą nenoriu o žinok truutį lašnojo bet nedaug
|
Atsijungęs |
| |