Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 7:50 PM | Žinutė # 616 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dove kartais ne elektra pas jus bus šildomas vanduo? ar stačiamalkis? kažin koks oras rytoj?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 7:55 PM | Žinutė # 617 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) miestietė aš gryna kaime ilgai neištemčiau Quote (snieguoliuke) aš irgi į kaimą nenoriu miescionkos , o as dabar pasvajoju, kaip butu faina gyvent kur vienkiemyje :miela:. o miete daugiabutyje turbut isproteciau, kaip kalejime jauciaus, ne mano laukinei sielai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 7:56 PM | Žinutė # 618 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) miescionkos , o as dabar pasvajoju, kaip butu faina gyvent kur vienkiemyje :miela:. o miete daugiabutyje turbut isproteciau, kaip kalejime jauciaus, ne mano laukinei sielai manasis sako visai nieko sodyba būtų kur prie ežero
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 8:01 PM | Žinutė # 619 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manasis sako visai nieko sodyba būtų kur prie ežero oij kaip faina butu.... mes jei siemet iskelsim antra auksta, zesim kaip su vandeniu..., sakem kai jau irengsim ji, patogumus pasidarysim, tada kazkaip regim plans, kaip kieme kur pirtele isirengt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 8:05 PM | Žinutė # 620 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) miescionkos juokas , o as dabar pasvajoju, kaip butu faina gyvent kur vienkiemyje :miela:. o miete daugiabutyje turbut isproteciau, kaip kalejime jauciaus, ne mano laukinei sielai 10 10 O dieve vien pagalvojus apie vienkiemi mane nupurto žviegti jaučiu pradėčiau negaliu man reikia miesto šurmulio penkiaaukščių ir viso kito kas susije su miestu galiu kaime sodyboje kokią savaitę pabūti ir gana
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 8:23 PM | Žinutė # 621 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man irgi miestas labaiu prie širdies, bet ir netoli miesto kur norėčiau gyventi dove o tavo stačiamalkis ar dujos bus
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:26 AM | Žinutė # 622 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABAS RYTAS MERGAITES
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:18 AM | Žinutė # 623 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-13, 1:13 PM | Žinutė # 624 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės katik gryžau iš miesto,buvau darbo biržoj,paskui pas draugę,važinėjome po miestą ieškojau televizoriaus ,tai vieną nusižiūrėjau,gal pirksime net nežinau ką tėtis pasakys pasedėsiu truputi prie pc ir eisiu vaikųpasiimti iš darželio,paskui vėl kieme būsim su vaikais ir kaiminka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:47 PM | Žinutė # 625 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikutės katik gryžau iš miesto,buvau darbo biržoj,paskui pas draugę,važinėjome po miestą ieškojau televizoriaus ,tai vieną nusižiūrėjau,gal pirksime net nežinau ką tėtis pasakys pasedėsiu truputi prie pc ir eisiu vaikųpasiimti iš darželio,paskui vėl kieme būsim su vaikais ir kaiminka tai visdėlto vaikams televizorių pirksit, minėjai kad sugedo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 4:03 PM | Žinutė # 626 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš ką tik po darbo, grįš vyrukai nueisim iki maksimytės kažko gaivaus noriu aš tai pagalvojau, jei telikas sugestų tikriausiai nuprotėčiau , bet eina gal kokius 6m, ir kaip naujas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:06 PM | Žinutė # 627 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai visdėlto vaikams televizorių pirksit, minėjai kad sugedo miela miela Taip vaikų sugedo,bet pirksime sau,o ne vaikams,vaikams ir mūsų bus gerai,o sau geresni ir didesni pirksime
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-04-13, 5:07 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:07 PM | Žinutė # 628 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vyras klaipėdoje tai gryš kaip visada vėlai,tai mūms nieko kito nebelieka kaip būti kieme,pavalgome ir vėl į kiemą pilnas kiemas vaikų tai yra ką veikti
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:09 PM | Žinutė # 629 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va mudu su vaiku ir po pasivaiksciojimo puse kelio teko paspirtuka nest nes vaikiui noras spirtis dingo maniskis siandien uztruko darbe tai pavyko ir prie pc prisest
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:17 PM | Žinutė # 630 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Taip vaikų sugedo,bet pirksime sau,o ne vaikams,vaikams ir mūsų bus gerai,o sau geresni ir didesni pirksime mūsiškis tai dabar retai bežiūri, nebent lietus lyja man tai didelio teliko nereikia, kažkaip vaizdas išsikraipo mes tai dabar taupom pinigėlius, kad nereiktų paskolos skypui imt , jau nusižiūrėjom
|
Atsijungęs |
| |