Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:18 PM | Žinutė # 631 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) vyras klaipėdoje tai gryš kaip visada vėlai,tai mūms nieko kito nebelieka kaip būti kieme,pavalgome ir vėl į kiemą pilnas kiemas vaikų tai yra ką veikti oj mes irgi grįžom ledų prisipirkę ir jau kieme laksto , tik ledų namo atbėga paismt, jaučiu vėl kad reikės eit pirkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:19 PM | Žinutė # 632 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet pirksime sau,o ne vaikams,vaikams ir mūsų bus gerai,o sau geresni ir didesni pirksime o šeip aišku, jei pinigėlių yra ko nenusipirkus, jug geras daiktas , man be teliko kaip be rankų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:20 PM | Žinutė # 633 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai dabar taupom pinigėlius, kad nereiktų paskolos skypui imt planuojat namuko statyba sniegolyt?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:20 PM | Žinutė # 634 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ,buvau darbo biržoj ką birža siūlo? sakė darbų atsiranda
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:24 PM | Žinutė # 635 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man treciadieny i darbo birza paziuresiu ka pasiulys ziurint i darbo birzos tinklapy tai nepanasu kad padetis geretu jau pora men tas pats populiariausias darbas panevezyja tai vadybininkai ir virejos ju visad reike
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:26 PM | Žinutė # 636 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) planuojat namuko statyba sniegolyt? jau seniai planuojam bet vi nesigauna, galvojom pirkt, bet maniškis statyt labaiu nori, pigiau sako gausis, nei kokią griūveną nusipirk ir kišt į remontą tai va vis paižiūrim skelbimus ir apžiūrėt kelių buvom, tad priėjom išvados kad satysimės tokį kokį norime tai dabar ir aš pradėjau dirbt ir vyras dirba ir po darbo dirba, tai pinigėlių daugiau tai greičiau taupysis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:26 PM | Žinutė # 637 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) man treciadieny i darbo birza paziuresiu ka pasiulys ziurint i darbo birzos tinklapy tai nepanasu kad padetis geretu jau pora men tas pats populiariausias darbas panevezyja tai vadybininkai ir virejos ju visad reike draugė vakar buvo tai ryt eis į pokalbį
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:29 PM | Žinutė # 638 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugė vakar buvo tai ryt eis į pokalbį del kokio darbo drauge eis?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:31 PM | Žinutė # 639 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) del kokio darbo drauge eis? jos specialybė pardavėje, bet eis į bandyt į administratores , o kokio tu ieškai?
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:36 PM | Žinutė # 640 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu pardaveju ir reike bet reikalauja 2 metu patirties .as tai nezinau dirbciau bet ka ka sugebeciau kad tik namie sedet nereiktu vis i bendra biudzeta keli litukai:galvoju:
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:45 PM | Žinutė # 641 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu pardaveju ir reike bet reikalauja 2 metu patirties .as tai nezinau dirbciau bet ka ka sugebeciau kad tik namie sedet nereiktu vis i bendra biudzeta keli litukai:galvoju: tikrai žinok, aš irgi kai studijavau, kažkaip dirbti labai norėjau bet mano brangusis sako jei mokaisi tai mokykis užtenka tų pinigų o aš stipendiją gaudavau apie 600Lt , tai kai baigiau mokslus manasis norėjo išsiųsti į užsienį kokiai savaitei kur netoli pailsėti, bet va kad dirbt iškart pradėjau, tai sakė dabar kai suras tinkamą mašiniuk nupirks , pats važinėja su Audi, dar kieme ir pasatas stovi tik brangusis su ja į " chalturkes laksto" o aš noriu tokios nedidukės, pigios dabar tos mašinikės r garažą nusipirkom tai būtų kur laikyt o tu turi teises?
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 8:21 AM | Žinutė # 642 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas kaip miegojote mergaites
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 8:25 AM | Žinutė # 643 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) labas rytas kaip miegojote mergaites laba ai miegojau tai prastai košmarai vien sapnavosi o kaip tu?
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 8:25 AM | Žinutė # 644 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš noriu tokios nedidukės, pigios dabar tos mašinikės r garažą nusipirkom tai būtų kur laikyt _liuks_ o tu turi teises? as snieguolyt nevairuoju nors maniskis sako kad but gerai kad isilaikyciau bet panevezys mane kazkaip gazdina tos judrios gatves ir eismas leke visi skuba dar tos kelios juostos nezinau galbut kada susiimsiu ir pasirysiu tam
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 8:28 AM | Žinutė # 645 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) ai miegojau tai prastai košmarai vien sapnavosi as miegojau puikiai , gal pilnatis kad kosmarai sapnuojasi
|
Atsijungęs |
| |