Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:20 AM | Žinutė # 1036 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Dar reikės tai pat į polikliniką nueiti,bet gal rytoj tai kuo skundies?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:41 AM | Žinutė # 1037 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) tai kuo skundies? Aš tai aš, ne dėl savęs eisiu,o žadu vaikus perrašyti į savo kliniką
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:51 AM | Žinutė # 1038 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žadu vaikus perrašyti į savo kliniką ir as vis svarstau galimybe persirasyti i seimos klinika o kaip seimos klinikoi ar priima is karto ar reike irgi laukt savaite kol priims nes as cia buvau apsirgus kosejau tai poliklinikoi talona tik po savaites pasiule sako kosulys ne ekstra atvejis ir tai paciai dienai talono negavau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:54 AM | Žinutė # 1039 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) ir as vis svarstau galimybe persirasyti i seimos klinika galvoju galvoju o kaip seimos klinikoi ar priima is karto ar reike irgi laukt savaite kol priims nes as cia buvau apsirgus kosejau tai poliklinikoi talona tik po savaites pasiule sako kosulys ne ekstra atvejis ir tai paciai dienai talono negavau liudna liudna Na bent jau pas mus tai nueini ir pasakai,kad sergi ir iškart priima, o jei dar vaikas tai visai be žodžių. iškelia kortelę ir priima tik kartais tenka palukti eilėje kol praeina žmonės su talonais,bet geriau palukti kokią valandą negu savaitę
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:57 AM | Žinutė # 1040 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ,bet geriau palukti kokią valandą negu savaitę nu tu teisi tas ir buvo man pikta kad as jauciaus negerai o man vietoi papildomo talono ateit po savaites pasiule
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:00 AM | Žinutė # 1041 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu tu teisi tas ir buvo man pikta kad as jauciaus negerai o man vietoi papildomo talono ateit po savaites pasiule _pikt_ _pikt_ _pikt_ Nu ir nesamonė po savaitės gali ir numirti koks čia gali būti laukimas jei blogai jautiesi pas mus tikrai priima jei sergi ar blogai jautiesi. dieve tu mano tai po savaitės kažin kas jau gali būti jei sergi kokiu gripu ar peršalimu.
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:03 AM | Žinutė # 1042 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) dieve tu mano tai po savaitės kažin kas jau gali būti jei sergi kokiu gripu ar peršalimu tai ir as taip pagalvojau o jai koks kiauliu gripas nu tai sakes ,taip ir ziuri tie gydytojai vakar per nauja versija ziurejau kai per gydytojiu neprieziura mire mergaite dar negimus nu ziauru kartais tie gydytojai tokie neatsakingi buna liudna is tikro
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:10 AM | Žinutė # 1043 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) tai ir as taip pagalvojau o jai koks kiauliu gripas nu tai sakes ,taip ir ziuri tie gydytojai vakar per nauja versija ziurejau kai per gydytojiu neprieziura mire mergaite dar negimus nu ziauru kartais tie gydytojai tokie neatsakingi buna liudna is tikro liudna Tikrai neatsakingi,sukiša visų pirma savo pažystamiems talonus ir paskui sako talonų nėra prieiti neimanoma iki tų gydytoju,užsivertę tipo darbais ligoniais o tai koks man skirtumas jei aš sergu tai privalai juk priimti ir apžiūrėti. ačiū dievui kadmūsų tas kol kas neliečia. prieiname pas gydytoja kada tik mūms reikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:11 AM | Žinutė # 1044 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Taip vėsu pasidarė,sakau gal reikia kavitės pasidaryti
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:18 AM | Žinutė # 1045 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Taip vėsu pasidarė,sakau gal reikia kavitės pasidaryti ir as i deky isisupau namie kazkaip ir vesu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:20 AM | Žinutė # 1046 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės Quote (Dove@Deive) Aš tai aš, ne dėl savęs eisiu,o žadu vaikus perrašyti į savo kliniką o tai tavo vaikai ne toj pačioj klinikoj? Quote (Dove@Deive) Na bent jau pas mus tai nueini ir pasakai,kad sergi ir iškart priima, o jei dar vaikas tai visai be žodžių. iškelia kortelę ir priima tik kartais tenka palukti eilėje kol praeina žmonės su talonais,bet geriau palukti kokią valandą negu savaitę na mūsų vaiko daktarė Nemuno poliklinikoj, jei kas į asmeninį numerį paskambini ir atvažiuoja pasižiūrėti , o mūsų gydytoja irgi priima be eilės pasiskambini ir viskas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:21 AM | Žinutė # 1047 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) kai per gydytojiu neprieziura mire mergaite dar negimus nu ziauru kartais tie gydytojai tokie neatsakingi buna liudna is tikro aga aš irgi vakar žiūrėjau, baisu aš tai tuoj vaikio paiimti važiuosiu, važiuosim pas dantistę tegu patikrina
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:35 AM | Žinutė # 1048 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai tuoj vaikio paiimti važiuosiu, važiuosim pas dantistę tegu patikrina as tai vakare akis saviski tikryt vesiu i jaksto poliklinika
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 11:48 AM | Žinutė # 1049 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai tavo vaikai ne toj pačioj klinikoj? miela Nebe toj pačioj,ašpersirašiau į Pauliuko kliniką. Paidariau kavitės tai iškart šilčiau
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 2:16 PM | Žinutė # 1050 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ka Panevezietes veiket toke apsiniaukuse diena? dove tu bedarbe ,kazkur rasei kad vyro darbovietei darbo gal atsiras jai nepaslaptis ka ten dirbt zadi?
|
Atsijungęs |
| |