Trečiadienis, 2025-01-01, 10:04 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
RomeniukasData: Antradienis, 2010-05-04, 5:38 PM | Žinutė # 1066

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mokytis norėčiau jei ne vaikai ir vyras supratingesnis būtų. 10 nenoriu ta tema kalbėti.

Gimtadienį darysime namie,nieko gydro nebus. bet žinai pas mane labai greit visi planai pasikeičia. juokas nieko labai neplanuoju kaip bus taip bus gerai. _liuks_

Dviratis man dabar galvos skausmas,jau žino kad turi gauti žmogaus voro, tai jei jie po 300lt kainuoja tai padėk dieve tada. Dar broliui triratį motociklą nužiūrėjau tai ką aš žinau išvarys mane vyras iš namų

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 5:39 PM | Žinutė # 1067

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Rytoj eisu į šventę darželyje,vaikai mūms koncertą paruošė Vėl atkeliauja kažkoks TRIJŲ DRAUGŲ koncertas į darželį Turėtų smagus būti.

tai jau linksma vaikams bus juokas juokas juokas o fotografas buvo jau pas jus, mes tai ir nuotraukas jau gavom _liuks_
Quote (Dove@Deive)
juokauju kartais juodai užknisa sedėti namie tai pradedi eiti per drauges,sumastei ką nors, kad nereikėtų būti namie,prasiblaškai ir vėl gerai namie.

šeip aš kartais irgi lingusi patinginiauti, bet kai išeini į miestą ar pas drauges norisi nueiti į kavinę, ar į parduotuves tai tam pinigėlių reikia 10 , tai geriau kai ir pinigų yra _liuks_ juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-05-04, 5:42 PM | Žinutė # 1068

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai jau linksma vaikams bus juokas juokas juokas o fotografas buvo jau pas jus, mes tai ir nuotraukas jau gavom _liuks_

Ne nebuvo fotografas,gal jis jau buvo prieš mūms sugryžtant į darželį,nes kaba darželio nuotrauka bendra 2009>2010 metų galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 5:47 PM | Žinutė # 1069

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Gimtadienį darysime namie,nieko gydro nebus. bet žinai pas mane labai greit visi planai pasikeičia. nieko labai neplanuoju kaip bus taip bus gerai.
Dviratis man dabar galvos skausmas,jau žino kad turi gauti žmogaus voro, tai jei jie po 300lt kainuoja tai padėk dieve tada. Dar broliui triratį motociklą nužiūrėjau tai ką aš žinau išvarys mane vyras iš namų

na jo dviračiai turi kainą juokas juokas juokas tai nupirk kokį pigesnį ir apklijuok žmogumi voru _liuks_ ,
na jau kokį gal nusižiūrėjai, nuvažiuok iki titės ritės _liuks_
o triratis nebus mažyliui per mažas, mes senukuose matėm irkažkada aš labai norėjau nupirk juokas juokas bet pasodinim kinderį tada jam 2m buvo ką tu vos važiuoja juokas juokas geriau jau pirkt normalų kaip manasis sako _liuks_ _liuks_ ieško dabar kinderiui keturračio skelbimuose po 500Lt, tai va užbaigs chalturkę sakė reiks pagalvot _liuks_ _liuks_
o su vyru pasitark ar tikrai reikia, o dėl dviračio tai nemanau kad pyks, jug reikia tai reikia nemanau kad tėtis prieštaraus _liuks_
taigi jei gerai pamenu nupirkai neseniai dviratį, tai kam dabar kitas jam miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 5:50 PM | Žinutė # 1070

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Mokytis norėčiau jei ne vaikai ir vyras supratingesnis būtų

nu jo tavo 2 kinderiai juokas juokas juokas
manasis tai ir dabar kartais sako tu eini į Kolegiją o ne į darbą juokas juokas o šeip jis dabar stengiasi visokias pratybas daro sako eisi rudenį tu mokytis ir aš juokas juokas juokas
manasis tai labai skatina mane mokytis dabar va verčia į magistratūrą bet norisi pailsėt juokas juokas o jis eik eik, mokslai gerai, o dar tavo darbe juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-05-04, 5:51 PM | Žinutė # 1071

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
taigi jei gerai pamenu nupirkai neseniai dviratį, tai kam dabar kitas jam miela

per mažas tas dviratis.reikia daug jau didesnio 10
O kas liečia trirati tai tikrai nebus per mažas tinka iki 5 metų. _liuks_ Štai koki noriu nupirkti mažajam.

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-05-04, 5:53 PM | Žinutė # 1072

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Žinau kad vyras neleis jo pirkti sakys neturi kur pinigų dėti,bet jei aš noriu tai ir nuperku. bet vis dar neapsisprendžiu nors jau rezervuotas man. 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 6:03 PM | Žinutė # 1073

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
per mažas tas dviratis.reikia daug jau didesnio

juokas juokas o sakei kad bus geras dar ilgai juokas juokas
Quote (Dove@Deive)
O kas liečia trirati tai tikrai nebus per mažas tinka iki 5 metų. Štai koki noriu nupirkti mažajam.

na žinok man regis mažas galvoju galvoju nueik į senukus ir paižiūrėkten tokių yra ir svoris iki 22kg man regis galvoju na bent jau man atrodo mažas, na va mūsiškiui 5 tai manau iki 3 būtų _liuks_
Quote (Dove@Deive)
Žinau kad vyras neleis jo pirkti sakys neturi kur pinigų dėti,bet jei aš noriu tai ir nuperku. bet vis dar neapsisprendžiu nors jau rezervuotas man

na tai tu pasitark parodyk, vyro nuomonė manau geresnė nei moters juokas juokas o tai paskui nupirksi ir bus mažas liudna

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-05-04, 6:11 PM | Žinutė # 1074

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o sakei kad bus geras dar ilgai juokas juokas

Ai tu čia apie triratuką kalbi? tai kur jis tau važinėsis triratuku kai yra brolio daug didesnis dviratis,išmoko važiuoti ir viskas jau nori važinėtis su dideliu.

Quote (snieguoliuke)
na žinok man regis mažas galvoju galvoju nueik į senukus ir paižiūrėkten tokių yra ir svoris iki 22kg man regis galvoju na bent jau man atrodo mažas, na va mūsiškiui 5 tai manau iki 3 būtų _liuks_

Čia svoris iki 25kg,o mūsų mažylis sveria 15kg,coliukas 10

Quote (snieguoliuke)
juokas juokas o tai paskui nupirksi ir bus mažas liudna

Tai už tai kad bijau truputi. 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 6:21 PM | Žinutė # 1075

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Tai už tai kad bijau truputi.

tai pasiimk vaikiuką ir nulėk iki senukų ir vyra prigriebk ir pamatysi realiai _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-05-04, 9:16 PM | Žinutė # 1076

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va pupos užlėkiau atsisveikinti, lėksiu šiandien anksčiau į lovytę, einu arbatytės atsigersiu ir į lovytę 4

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 10:10 AM | Žinutė # 1077

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas rytas pupos 4 4
velnias velnias koks oras liudna kad tik rytoj geras būtų, nes vakare planuojam iki burbiškio palėkt _liuks_ na kokie planai mergaitės šiandienai?

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 1:07 PM | Žinutė # 1078

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
kur dingusios kraštietės sok sok sok gal su vyrais užsiėmusios _liuks_ _liuks_
na važiuosit gal į tulpių šventę?
savaitgalis artėja kokie planai pas mergaites? sok

Atsijungęs
editaspuliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:16 PM | Žinutė # 1079

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
kur dingusios kraštietės

NIEKUR NEDINGUSIOS BENT JAU AS sok sok sok
Quote (snieguoliuke)
savaitgalis artėja kokie planai pas mergaites?

AS DAR JUKIU PLANU NETURIU BET IKI BURBISKIO TURBUT KAD JAU NENULEKSIM liudna liudna liudna
Quote (snieguoliuke)
ieško dabar kinderiui keturračio skelbimuose po 500Lt

SNIEGUOLIUKE GAL NORI MANE ISIDUKRYT juokas IR AS NORIU TOKIU TEVU KURIE MAN KETURATY NUPIRKTU miela

Atsijungęs
editaspuliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:25 PM | Žinutė # 1080

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
buvai gal "cili" nuėjusi? mes gegužės pabaigoje užkviesti į gimtadienį Domsiaus draugui6, tai sakė bus ten, reks apsižiūrėti kaip ten kas

O BLYNU KLUBE NEBANDET NIEKAS SVEST INTERNETE SKAICIAU TAI GERAI ATSILIEPE APIE JI _liuks_ _liuks_ PATI NESU TEN BUVUS NORS SAVO SEIMYNAI JAU DAVEU PAZADA KAD IS PIRMO SAVO ATLYGINIMO VESIUOS JUOS I BLYNU KLUBA sok sok sok

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025