Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 3:26 PM | Žinutė # 1081 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos, Quote (editaspuliuke) SNIEGUOLIUKE GAL NORI MANE ISIDUKRYT juokas IR AS NORIU TOKIU TEVU KURIE MAN KETURATY NUPIRKTU miela prajuokinai...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:13 PM | Žinutė # 1082 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) SNIEGUOLIUKE GAL NORI MANE ISIDUKRYT IR AS NORIU TOKIU TEVU KURIE MAN KETURATY NUPIRKTU žinok ne kiek aš noriu o kiek manasis sako reikia nusipirkt didesnį kad ir man gers būtų turi kažkokį pažįstamą kuris papigiam gauna ir sutvarko , man tai šimtas metų jo nereikia , na kai užsimanom pralėkt iki draugo nuvažiuojam tai po jo kaimą pasilakstom ir man užtenka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:15 PM | Žinutė # 1083 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) O TU PATIRTIES PRIE TU SILDYTUVU TURI KAD TIKIES ISITRINT NA NEBENT TAVO DRAUGE DIRBA AUKSTOSE PAREIGOSE NESUPYKIT KAD AS TOKE KRITISKA BET MAN KEISTA KARTAIS TOKIUS DALYKUS GIRDETI jo bet gal kokia gera draugė, gal ir įkyš nes dabar su darbais Quote (editaspuliuke) O BLYNU KLUBE NEBANDET NIEKAS SVEST INTERNETE SKAICIAU TAI GERAI ATSILIEPE APIE JI PATI NESU TEN BUVUS NORS SAVO SEIMYNAI JAU DAVEU PAZADA KAD IS PIRMO SAVO ATLYGINIMO VESIUOS JUOS I BLYNU KLUBA buvom pora kartų, normali kavinė, kainos nemažos, gal dabar ir sumažino bet šeip nieko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:19 PM | Žinutė # 1084 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) IR AS NORIU TOKIU TEVU KURIE MAN KETURATY NUPIRKTU oj aš pamenu turėjau maža dviratį ir dar tokią minamą mašiną man ir užteko , o dabar ko tik nėra vaikams tik pinigų turėk prieš kelis metus iš mašinų turgaus nupirkom Bagį, tai pats tas jam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:33 PM | Žinutė # 1085 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na editaspuliuke eisi į cirką?
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:33 PM | Žinutė # 1086 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) prajuokinai... Quote (snieguoliuke) jo bet gal kokia gera draugė, gal ir įkyš kad ir koke gera drauge bebutu as manau kai db toke padetis tiek bedarbiu tai visi darbdavei renkasi paty gereuse varianta kad patirties butu ir kad suprastu darba per 3 menesius tiek apziurejau skelbimu ir tiek apskambinau kad patikekit zinau seip sau i darba neissitrysi turi turet ir patirties ir sugebejimu SNIEGOLYT ?tai taip ir neatsakei isivaikinsi mani ar ne
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:35 PM | Žinutė # 1087 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) SNIEGOLYT ?tai taip ir neatsakei isivaikinsi mani ar ne reik su brangiausiuoju pasitart
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:36 PM | Žinutė # 1088 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na editaspuliuke eisi į cirką? jau privalesiu eit nes mano vaikio darzelis kitoi pusei gatves tai patikek vaikai visi tik apie ta cirka ir kalba o maniskis namie ramybes neduoda vis kada ? kada ? kada eisim nors seip as ir pati noriu nes niekad gyvenime nesu buvusi turbut pagalvojot ot kaimiete atsikrauste i panevezy tai db pasaulio pamatys
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:37 PM | Žinutė # 1089 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reik su brangiausiuoju pasitart nu gerai pasitark bet tu uztark zodely as gera dukra busiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:37 PM | Žinutė # 1090 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o tu taip keturračio nori šeip žinok kažkada brangusis skelbimuose žiūrėjo tai už 600 nusipirktum
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:39 PM | Žinutė # 1091 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tu taip keturračio nori Quote (snieguoliuke) šeip žinok kažkada brangusis skelbimuose žiūrėjo tai už 600 nusipirktum reik pirmeu ismokt vairuot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:39 PM | Žinutė # 1092 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) vis kada ? kada ? kada eisim nors seip as ir pati noriu nes niekad gyvenime nesu buvusi turbut pagalvojot ot kaimiete atsikrauste i panevezy tai db pasaulio pamatys žinok ne taip daug pramogų tam panevežį tai žinok mes irgi jei koks vaikiškas koncertukas tai stengiamės nuvesti ir į cirką kai atvažiuoja, nes kai aš augau ir nemačiau cirko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:40 PM | Žinutė # 1093 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) reik pirmeu ismokt vairuot žinok, ten greičio ir stabdis didelio meno nereikia
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:43 PM | Žinutė # 1094 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok ne taip daug pramogų tam panevežį zinok man kartais uztenka ir po babilona pasivaiksciot ar senvage ir as atsigavus nesakau kad jurbarke nebuvo kur iseit bet per 27 metu viskas atsibode
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-05, 4:44 PM | Žinutė # 1095 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau