Sekmadienis, 2024-12-29, 4:05 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 12:56 PM | Žinutė # 1111

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai vakar vyras nedirbo? jug tolokai tas kaimas juokas juokas , oj maniškiui tai patinka gyvūnai _liuks_ _liuks_

Dirbo dirbo,po darbo važiavome,koks čia toli už kupiškio _liuks_ Na žinai pirmą kartą pamatė išarti gyvą karvę juokas nebuvo sužavėti

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 12:58 PM | Žinutė # 1112

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
juokas juokas juokas pirma kartą girdžiu kad nuo žodės galima pasidaryti šudiniems juokas juokas juokas gal po karvės kakučius vaikščiojot juokas juokas juokas
na va nenorėtų tavieji kaime gyvent ane juokas juokas

Nu juk ten kaimas ne tik žolė bet ir purvo yra,o dar po lietaus visur šlapia purvas kaip sakant košė . na jau ne kaime tikrai nenorėtume,nebent tik vasarą pabūti 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:01 PM | Žinutė # 1113

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
faktas kad gali įlisti dabar giminės ir pažįstami visur valdo juokas juokas , bet vistiek reikia kažką išmanyti _liuks_ _liuks_ ir kaip suprantu ten vadybininkės darbas vistiek kažkokius kursus vasarą baik ar kažką panašaus, na nebent tavo draugė viršinkė ar savininkė tai tada dzin _liuks_

kokios dar vadibininkės,šildytuvų gamyba,darbas su laidais laideliais,labai kruopštus,vien moterys dirba,esu ten buvusi,bandžiau kažką kontstruoti,bet tada nelabai išėjo,nes aš esu kairiarankė ir sunkiau truputi,bet reikia tik laiko ir išmokčiau.O ant rudenio reikės darbuotojų,nes daug moterų išėjusios dekretinių,o rudenį pats darbas,juk žiemą šildytuvų metas. _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:05 PM | Žinutė # 1114

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
taigi tavo vyruko gimtadienis ane? tai jau džiaugsmo bus apsitvarkėt pas vyrą gimtinėj tai jau lėksit ten švęst _liuks_ , na dviratuką jau nupirkai su žmogum voru _liuks_

Jo rytoj gimtadienis. _liuks_ dar nenupirkau dviračio nežinau gal rytoj,o gal visai tik šeštadieni,kartu veštume vaiką kad atsisėstų pažėtume ar tinka. _liuks_

Kaime nieko neapsitvarkėme,tik apsižiūrėjome kas per situacija,reikia medžius apgenėti,žolę nušienauti ir bus galima ten balevoti šašlykiukus kepti savaitgaliais _liuks_

Gimtadienis bus namie kuklus su tortu,nes darželyje dar visko nešiu tai su draugais atšvęs,o namie kad žvakutes užpustų ir viskas ir aišku dovanos. jei ant dviračio padėsiu 200lt gai baliaus tegul nelaukia,sakė nereikia jam baliaus,o dviračio,tai susitarėme. _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:49 PM | Žinutė # 1115

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
panevežietės ar žinot, kad Klaipėdos gatvėj Maxima dega?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:53 PM | Žinutė # 1116

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Gimtadienis bus namie kuklus su tortu,nes darželyje dar visko nešiu tai su draugais atšvęs,o namie kad žvakutes užpustų ir viskas ir aišku dovanos. jei ant dviračio padėsiu 200lt gai baliaus tegul nelaukia,sakė nereikia jam baliaus,o dviračio,tai susitarėme.

na žinok jug jubiliejus juokas juokas juokas aš tai kažkaip iš anksto vis atsidedu kelis litus, kad nesusidarytu didelė suma ir tada ne taip gaila pinigėlių _liuks_ _liuks_ _liuks_ , na bet aišku jei nedarai tai koks skirtumas, tai jau dviračio laukia juokas juokas juokas gal mašinų turgui rasit bet ten irgi beveik po 200Lt, o gal jau nusižiūrėjai kokį?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:53 PM | Žinutė # 1117

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
o namie kad žvakutes užpustų ir viskas ir aišku dovanos. jei ant dviračio padėsiu 200lt gai baliaus tegul nelaukia,sakė nereikia jam baliaus,o dviračio,tai susitarėme

nuvešk į Babiloną į atrakcionus ir bus ciki piki _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 2:55 PM | Žinutė # 1118

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
panevežietės ar žinot, kad Klaipėdos gatvėj Maxima dega?

Aik tu sau,stipriai ji ten dega ar ne? pati matei?

Quote (snieguoliuke)
na žinok jug jubiliejus juokas juokas juokas aš tai kažkaip iš anksto vis atsidedu kelis litus, kad nesusidarytu didelė suma ir tada ne taip gaila pinigėlių _liuks_ _liuks_ _liuks_ , na bet aišku jei nedarai tai koks skirtumas, tai jau dviračio laukia juokas juokas juokas gal mašinų turgui rasit bet ten irgi beveik po 200Lt, o gal jau nusižiūrėjai kokį?

Gerai kai yra iš ko atsidėti,o kai nėra 10 tai kad nuėjau į pardą ir vien darželiui pabalevoti išleidau 50lt 10 tai kur dar namie balius kur dar dovana. žodžiu nemažai išeina.nu nieko kažkaip išsisuksime kaip ir visada,nebūčiau aš jei ko nors nesugalvočiau. _liuks_

Dvirati nusižiūrėjau iš city bumo,už 200lt,bet sesė buvo sakė nieko nebėra tų dviračių,ten kažkoks persitvarkymas buvo tai ką aš žinau ar dar bus.gal mergaitiškų nebuvo pasirinkimo,bet kai aš buvau tai su žmogumi voru buvo ne vienas. bus matyt kažkokį vistiek nupirksime. _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:50 PM | Žinutė # 1119

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Aik tu sau,stipriai ji ten dega ar ne? pati matei?

aga grįžom iš Babilono tai matėm, dumų tikrai nmažai bet liepsnų nebuvo, manau kad daugiau panika buvo galvoju
Quote (Dove@Deive)
Gerai kai yra iš ko atsidėti,o kai nėra tai kad nuėjau į pardą ir vien darželiui pabalevoti išleidau 50lt tai kur dar namie balius kur dar dovana. žodžiu nemažai išeina.nu nieko kažkaip išsisuksime kaip ir visada,nebūčiau aš jei ko nors nesugalvočiau.
Dvirati nusižiūrėjau iš city bumo,už 200lt,bet sesė buvo sakė nieko nebėra tų dviračių,ten kažkoks persitvarkymas buvo tai ką aš žinau ar dar bus.gal mergaitiškų nebuvo pasirinkimo,bet kai aš buvau tai su žmogumi voru buvo ne vienas. bus matyt kažkokį vistiek nupirksime.

ai aš tai gaunu algą ir atsidedu nenumatytom išlaidom juokas juokas juokas brangu šeip viskas dar sakyčiau mažai išleidai juokas šakotį reikėjo turgui pirkti, nemaži šakočiai po 12 Lt _liuks_ _liuks_
šeip daug vaikiškų parduotuvių užsidarė nebėra biznio man regis galvoju
tai aiškukad nupirksit, iki titės ritės palėk _liuks_ _liuks_
o namuose irgi rytoj švesit tai dviguba šventė vaikui _liuks_ _liuks_ tegu babą dviratį nuperka _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 4:58 PM | Žinutė # 1120

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai aiškukad nupirksit, iki titės ritės palėk _liuks_ _liuks_

Reikės ir titei ritei pažėti,už 300lt tai jau nežadu pirkti,bet už 200lt tai galiu,tikiuosi gauti už tokią sumą 10

Quote (snieguoliuke)
o namuose irgi rytoj švesit tai dviguba šventė vaikui _liuks_ _liuks_ tegu babą dviratį nuperka _liuks_ _liuks_ _liuks_

Neaišku kokia namie bus šventė,na tortas tai aišku bus _liuks_ Baba neturi tokių pinigų ant dviračio 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 5:28 PM | Žinutė # 1121

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Manau namie bus tortas užpūs žvakutes ir tada nuvešime į babiloną _liuks_ _liuks_ nežadu jokių stalų daryti,pats dovydas nenori.

Bet ir vaikas,sako mamyte tu neturi jei daug pinigėlių tai nedaryk baliaus,tik nupirk man dviratį miela miela Supratingas vaikas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:32 PM | Žinutė # 1122

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Manau namie bus tortas užpūs žvakutes ir tada nuvešime į babiloną nežadu jokių stalų daryti,pats dovydas nenori.
Bet ir vaikas,sako mamyte tu neturi jei daug pinigėlių tai nedaryk baliaus,tik nupirk man dviratį Supratingas vaikas

na matai kaip _liuks_
maniškis priešingai sako man dovanos geriau nepirkit, bet noriu kad daug draugų ateitų ir mes pašoktume, padainuotume ir pažaistume, jie man dovanų atneš, tai jūs galit ir nepirkti juokas juokas juokas
o šeip tai kažkaip labai pinigus pradėjo kinderius mūsų rink, pasiskaičiavo na va sako eisim ledų valgyti aš statysiu juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:34 PM | Žinutė # 1123

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Manau namie bus tortas užpūs žvakutes ir tada nuvešime į babiloną

tai jau bus baliukas rytojaus vakarą vaikui bus džiaugsmo ir tortukas ir dovanėlė ir Babilonas _liuks_ _liuks_
mes buvom praeitą šeštadienį norėjom eiti į atrakcionus, bet vaikų labai daug ir tokių dičkių tai kažkaip sakom gal neinam rytoj geriau arba šeštadienį nuvažiuosim _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:12 PM | Žinutė # 1124

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na pupos ką veiksit rytoj?
Dove o tortas gl bus irgi su spaidermenu _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
editaspuliukeData: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:13 PM | Žinutė # 1125

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas vakarelis mergaites
Quote (snieguoliuke)
VASARĄ NEBEDIRBS LOPŠELIS-DARŽELIS "ŽVAIGŽDUTĖ" STATYBININKŲ GATVĖJE, VIETOJ JO TIKRIAUSIAI DIRBS LOPŠELIS-DARŽELIS "RŪTA" ALYVŲ GATVĖJE

kaip tai nedirbs dar vakar paraseu pareiskima kad priimtu i zvaigzdute vasarai galvoju galvoju

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024