Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 12:56 PM | Žinutė # 1111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai vakar vyras nedirbo? jug tolokai tas kaimas juokas juokas , oj maniškiui tai patinka gyvūnai _liuks_ _liuks_ Dirbo dirbo,po darbo važiavome,koks čia toli už kupiškio Na žinai pirmą kartą pamatė išarti gyvą karvę nebuvo sužavėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 12:58 PM | Žinutė # 1112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) juokas juokas juokas pirma kartą girdžiu kad nuo žodės galima pasidaryti šudiniems juokas juokas juokas gal po karvės kakučius vaikščiojot juokas juokas juokas na va nenorėtų tavieji kaime gyvent ane juokas juokas Nu juk ten kaimas ne tik žolė bet ir purvo yra,o dar po lietaus visur šlapia purvas kaip sakant košė . na jau ne kaime tikrai nenorėtume,nebent tik vasarą pabūti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:01 PM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) faktas kad gali įlisti dabar giminės ir pažįstami visur valdo juokas juokas , bet vistiek reikia kažką išmanyti _liuks_ _liuks_ ir kaip suprantu ten vadybininkės darbas vistiek kažkokius kursus vasarą baik ar kažką panašaus, na nebent tavo draugė viršinkė ar savininkė tai tada dzin _liuks_ kokios dar vadibininkės,šildytuvų gamyba,darbas su laidais laideliais,labai kruopštus,vien moterys dirba,esu ten buvusi,bandžiau kažką kontstruoti,bet tada nelabai išėjo,nes aš esu kairiarankė ir sunkiau truputi,bet reikia tik laiko ir išmokčiau.O ant rudenio reikės darbuotojų,nes daug moterų išėjusios dekretinių,o rudenį pats darbas,juk žiemą šildytuvų metas.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:05 PM | Žinutė # 1114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) taigi tavo vyruko gimtadienis ane? tai jau džiaugsmo bus apsitvarkėt pas vyrą gimtinėj tai jau lėksit ten švęst _liuks_ , na dviratuką jau nupirkai su žmogum voru _liuks_ Jo rytoj gimtadienis. dar nenupirkau dviračio nežinau gal rytoj,o gal visai tik šeštadieni,kartu veštume vaiką kad atsisėstų pažėtume ar tinka. Kaime nieko neapsitvarkėme,tik apsižiūrėjome kas per situacija,reikia medžius apgenėti,žolę nušienauti ir bus galima ten balevoti šašlykiukus kepti savaitgaliais Gimtadienis bus namie kuklus su tortu,nes darželyje dar visko nešiu tai su draugais atšvęs,o namie kad žvakutes užpustų ir viskas ir aišku dovanos. jei ant dviračio padėsiu 200lt gai baliaus tegul nelaukia,sakė nereikia jam baliaus,o dviračio,tai susitarėme.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:49 PM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| panevežietės ar žinot, kad Klaipėdos gatvėj Maxima dega?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:53 PM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Gimtadienis bus namie kuklus su tortu,nes darželyje dar visko nešiu tai su draugais atšvęs,o namie kad žvakutes užpustų ir viskas ir aišku dovanos. jei ant dviračio padėsiu 200lt gai baliaus tegul nelaukia,sakė nereikia jam baliaus,o dviračio,tai susitarėme. na žinok jug jubiliejus aš tai kažkaip iš anksto vis atsidedu kelis litus, kad nesusidarytu didelė suma ir tada ne taip gaila pinigėlių , na bet aišku jei nedarai tai koks skirtumas, tai jau dviračio laukia gal mašinų turgui rasit bet ten irgi beveik po 200Lt, o gal jau nusižiūrėjai kokį?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 1:53 PM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o namie kad žvakutes užpustų ir viskas ir aišku dovanos. jei ant dviračio padėsiu 200lt gai baliaus tegul nelaukia,sakė nereikia jam baliaus,o dviračio,tai susitarėme nuvešk į Babiloną į atrakcionus ir bus ciki piki
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 2:55 PM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) panevežietės ar žinot, kad Klaipėdos gatvėj Maxima dega? Aik tu sau,stipriai ji ten dega ar ne? pati matei? Quote (snieguoliuke) na žinok jug jubiliejus juokas juokas juokas aš tai kažkaip iš anksto vis atsidedu kelis litus, kad nesusidarytu didelė suma ir tada ne taip gaila pinigėlių _liuks_ _liuks_ _liuks_ , na bet aišku jei nedarai tai koks skirtumas, tai jau dviračio laukia juokas juokas juokas gal mašinų turgui rasit bet ten irgi beveik po 200Lt, o gal jau nusižiūrėjai kokį? Gerai kai yra iš ko atsidėti,o kai nėra tai kad nuėjau į pardą ir vien darželiui pabalevoti išleidau 50lt tai kur dar namie balius kur dar dovana. žodžiu nemažai išeina.nu nieko kažkaip išsisuksime kaip ir visada,nebūčiau aš jei ko nors nesugalvočiau. Dvirati nusižiūrėjau iš city bumo,už 200lt,bet sesė buvo sakė nieko nebėra tų dviračių,ten kažkoks persitvarkymas buvo tai ką aš žinau ar dar bus.gal mergaitiškų nebuvo pasirinkimo,bet kai aš buvau tai su žmogumi voru buvo ne vienas. bus matyt kažkokį vistiek nupirksime.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 3:50 PM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aik tu sau,stipriai ji ten dega ar ne? pati matei? aga grįžom iš Babilono tai matėm, dumų tikrai nmažai bet liepsnų nebuvo, manau kad daugiau panika buvo Quote (Dove@Deive) Gerai kai yra iš ko atsidėti,o kai nėra tai kad nuėjau į pardą ir vien darželiui pabalevoti išleidau 50lt tai kur dar namie balius kur dar dovana. žodžiu nemažai išeina.nu nieko kažkaip išsisuksime kaip ir visada,nebūčiau aš jei ko nors nesugalvočiau. Dvirati nusižiūrėjau iš city bumo,už 200lt,bet sesė buvo sakė nieko nebėra tų dviračių,ten kažkoks persitvarkymas buvo tai ką aš žinau ar dar bus.gal mergaitiškų nebuvo pasirinkimo,bet kai aš buvau tai su žmogumi voru buvo ne vienas. bus matyt kažkokį vistiek nupirksime. ai aš tai gaunu algą ir atsidedu nenumatytom išlaidom brangu šeip viskas dar sakyčiau mažai išleidai šakotį reikėjo turgui pirkti, nemaži šakočiai po 12 Lt šeip daug vaikiškų parduotuvių užsidarė nebėra biznio man regis tai aiškukad nupirksit, iki titės ritės palėk o namuose irgi rytoj švesit tai dviguba šventė vaikui tegu babą dviratį nuperka
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 4:58 PM | Žinutė # 1120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aiškukad nupirksit, iki titės ritės palėk _liuks_ _liuks_ Reikės ir titei ritei pažėti,už 300lt tai jau nežadu pirkti,bet už 200lt tai galiu,tikiuosi gauti už tokią sumą Quote (snieguoliuke) o namuose irgi rytoj švesit tai dviguba šventė vaikui _liuks_ _liuks_ tegu babą dviratį nuperka _liuks_ _liuks_ _liuks_ Neaišku kokia namie bus šventė,na tortas tai aišku bus Baba neturi tokių pinigų ant dviračio
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 5:28 PM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Manau namie bus tortas užpūs žvakutes ir tada nuvešime į babiloną nežadu jokių stalų daryti,pats dovydas nenori. Bet ir vaikas,sako mamyte tu neturi jei daug pinigėlių tai nedaryk baliaus,tik nupirk man dviratį Supratingas vaikas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:32 PM | Žinutė # 1122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Manau namie bus tortas užpūs žvakutes ir tada nuvešime į babiloną nežadu jokių stalų daryti,pats dovydas nenori. Bet ir vaikas,sako mamyte tu neturi jei daug pinigėlių tai nedaryk baliaus,tik nupirk man dviratį Supratingas vaikas na matai kaip maniškis priešingai sako man dovanos geriau nepirkit, bet noriu kad daug draugų ateitų ir mes pašoktume, padainuotume ir pažaistume, jie man dovanų atneš, tai jūs galit ir nepirkti o šeip tai kažkaip labai pinigus pradėjo kinderius mūsų rink, pasiskaičiavo na va sako eisim ledų valgyti aš statysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:34 PM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Manau namie bus tortas užpūs žvakutes ir tada nuvešime į babiloną tai jau bus baliukas rytojaus vakarą vaikui bus džiaugsmo ir tortukas ir dovanėlė ir Babilonas mes buvom praeitą šeštadienį norėjom eiti į atrakcionus, bet vaikų labai daug ir tokių dičkių tai kažkaip sakom gal neinam rytoj geriau arba šeštadienį nuvažiuosim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:12 PM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pupos ką veiksit rytoj? Dove o tortas gl bus irgi su spaidermenu
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:13 PM | Žinutė # 1125 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarelis mergaites Quote (snieguoliuke) VASARĄ NEBEDIRBS LOPŠELIS-DARŽELIS "ŽVAIGŽDUTĖ" STATYBININKŲ GATVĖJE, VIETOJ JO TIKRIAUSIAI DIRBS LOPŠELIS-DARŽELIS "RŪTA" ALYVŲ GATVĖJE kaip tai nedirbs dar vakar paraseu pareiskima kad priimtu i zvaigzdute vasarai
|
Atsijungęs |
| |