Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:16 PM | Žinutė # 1126 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) kaip tai nedirbs dar vakar paraseu pareiskima kad priimtu i zvaigzdute vasarai nebedirbs, dirbs štai šitie: Diemedis - Molainių g Jūratė - Palangos g. Rūta - Alyvų g. Ramunė - Žemaičių g. Papartis - Dariaus ir Girėno g. Nykštukas - Sirupio g.
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:18 PM | Žinutė # 1127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) darbas su laidais laideliais,labai kruopštus,vien moterys dirba,esu ten buvus tai gal tu ten kur Ramygalos gatvės pabaioj Adax ir Durapart , ten ieško ir dabar su kažkokiais laideliais, draugės kadriukas dirba tai siūlė jai eiti bet ji nesutiko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:18 PM | Žinutė # 1128 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebedirbs, tai kodel aukletoja nieko nesake man o liepe ta prasyma parasyt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:21 PM | Žinutė # 1129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) tai kodel aukletoja nieko nesake man o liepe ta prasyma parasyt berods tik vakar paaiškėjo, nes raštus gavo darželyje šiandien editaspuliuke bandyk eiti į kokį darželį gal vasarai darbą gausi šeimininkutės ar auklėtojos , man iškart pasiūlė, sakė jei galėsiu ir jei netrugdys mano darbui, o kadangi liepą man atostogos tai drąsiai galiu dirbt, o va rugpjūtį susiderinsiu gal nuo rudens socialine darželyje pradėsiu dirbt
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:26 PM | Žinutė # 1130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) editaspuliuke bandyk eiti į kokį darželį gal vasarai darbą gausi šeimininkutės ar auklėtojos as jau sniegoliuke dirbu nuo siandien todel ir bunu cia retai nors nezinau kaip ilgai dirbsiu matysiu kaip eisis
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:27 PM | Žinutė # 1131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai gal tu ten kur Ramygalos gatvės pabaioj Adax ir Durapart miela , ten ieško ir dabar su kažkokiais laideliais, draugės kadriukas dirba tai siūlė jai eiti bet ji nesutiko kas ten per darbas ir kokie atlyginimai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:35 PM | Žinutė # 1132 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Dove o tortas gl bus irgi su spaidermenu _liuks_ _liuks_ Ne tortas bus paprastas sakau nedarysiu didelio baliaus ir stalo tai ir tortas bus paprastas,na nebent užmatysiu ką idomesnio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:36 PM | Žinutė # 1133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai gal tu ten kur Ramygalos gatvės pabaioj Adax ir Durapart miela , ten ieško ir dabar su kažkokiais laideliais, draugės kadriukas dirba tai siūlė jai eiti bet ji nesutiko juokas Taip adax firma. Aš eičiau ten dirbti,nes atlyginimai geri
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:39 PM | Žinutė # 1134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) as jau sniegoliuke dirbu nuo siandien todel ir bunu cia retai nors nezinau kaip ilgai dirbsiu matysiu kaip eisis galvoju galvoju Na va sakiai nėra darbų ir nėra šansų isidarbinti,o jau nuo šiandien dirbi tai gal siuvėja beje šiandien kontakte mačiau skelbimą,kad reikalinga siuvėja,dirbti viena pamaina,patirtis reikalinga. turguje reikalingos pardavėjos,pagalbinės darbuotojos,akinių prekiautojos.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:40 PM | Žinutė # 1135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) kas ten per darbas ir kokie atlyginimai? galvoju galvoju galvoju Ten gamina šildytuvus,sujunginėji visokius laidelius ir ne tik, atlyginimai didesni nei minimalus,na nebent pradžioje gali būti minimalus.
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:15 PM | Žinutė # 1136 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) turguje reikalingos pardavėjos,pagalbinės darbuotojos,akinių prekiautojos. cia su patentu reike dirbti o tam reike garantiju kad uzsidirbsi pakankamai kad patentas atsipirktu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:15 PM | Žinutė # 1137 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) cia su patentu reike dirbti o tam reike garantiju kad uzsidirbsi pakankamai kad patentas atsipirktu Gal ir taip,net nežinau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:31 PM | Žinutė # 1138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Taip adax firma. Aš eičiau ten dirbti,nes atlyginimai geri ten Sonatėlė mūsų dirba , nes jos draugas ten kažkos prie viršininkų Quote (Dove@Deive) turguje reikalingos pardavėjos,pagalbinės darbuotojos,akinių prekiautojos. ten pastoviai reikalinga, nes neįmanoma užsidirbt , dar ir draudime pastoviai ieško
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:31 PM | Žinutė # 1139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o jei ne paslaptis kuo dirbi editaspuliuke
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:33 PM | Žinutė # 1140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Ne tortas bus paprastas sakau nedarysiu didelio baliaus ir stalo tai ir tortas bus paprastas,na nebent užmatysiu ką idomesnio svarbu pati šventė vaikui
|
Atsijungęs |
| |