Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:20 PM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nupirkau dviratuką savo bernužėliui,paruošiau kuklų staliuką ir viskas,balevosime Kažin kaip sekėsi baliukas darželyje,palikau fotiką kad pafotkintų,gal ką nufotkino susitvarkė fotikas, sakei kad buvo nusprogęs kokį dviratį nupirkai, iš Titės ritės gal?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:21 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) reikia iš anksto užsisakyti,tai nupirkau paprastą karamelini. jo iš anksto bus gerai toks koks yra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:23 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) susitvarkė fotikas, sakei kad buvo nusprogęs juokas kokį dviratį nupirkai, iš Titės ritės gal? Pasiskolinau iš draugės,mūsų nesugedęs tik pakraunamos batarkės numirusios,net nebesikrauna Žmogaus voro nupirkau, ne ne iš titės ritės,o iš city bumo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:23 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo iš anksto _liuks_ bus gerai toks koks yra _liuks_ Aišku gerai,svarbu tortas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:25 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pasiskolinau iš draugės,mūsų nesugedęs tik pakraunamos batarkės numirusios,net nebesikrauna Žmogaus voro nupirkau, ne ne iš titės ritės,o iš city bumo tai visdėl to radai kartu su vaiku pirkai? nebus mažas tai tą kur sesutė matė tikriausiai šeip kiek žinau sabvaitgaliais ten taiko 30proc. nuolaidą tik nežinau ar dviračiams taiko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:26 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tik pakraunamos batarkės numirusios,net nebesikrauna manasis tai iš anglijos atsisiuntė batarkių visokių tų pakraunamų, tai super nes labai pigiai gavosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:27 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai jau bus džiaugsmo jubiliatui broliukas užpavydės o kaip dėl triračio motociklo, nepersigalvojai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:28 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai visdėl to radai _liuks_ kartu su vaiku pirkai? nebus mažas 10 10 tai tą kur sesutė matė tikriausiai _liuks_ _liuks_ šeip kiek žinau sabvaitgaliais ten taiko 30proc. nuolaidą tik nežinau ar dviračiams taiko galvoju Sesė tai mergaitiško ieškojo tai ir sakė kad nieko nėra o mūms buvo ir net du buvo su žmogumi voru nu nežinau ar ten buvo nuolaida,bet 10lt nuleido,kainavo 229lt,o sumokėjau 219lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:30 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jau bus džiaugsmo jubiliatui _liuks_ _liuks_ broliukas užpavydės juokas juokas o kaip dėl triračio motociklo, nepersigalvojai? Dar vis galvoju,pirmadienį apsispresiu galutinai,bijau siūstis,o jei bus mažas gaila bus pinigų vyras iš namų išvarys su visu motociklu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:32 PM | Žinutė # 1165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dar reikia eiti iki bičiulio,ten yra ledų indeliais,tai reikia nupirkti,nes nieko labai saldumynų nepirkau tai sakau reikia ledų prasiskeikiau su tais vaisiai ir guminukais kur vėriau ant pagaliukų,tiek guminukai braškytės tokios dažyti pradėjo man vaisius siaubas kažkoks bet nieko susivalgys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:32 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Dar vis galvoju,pirmadienį apsispresiu galutinai,bijau siūstis,o jei bus mažas gaila bus pinigų vyras iš namų išvarys su visu motociklu gal ir neišvarys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:34 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o dėl dviračio neišvarys sakys kad per brangiai mokėjai, arba kad per mažas ir pan tą iš didesnių pirkai? ar mažesnį mašinų turgui buvau tai irgi nebpgų buvo su voru,
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:35 PM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šeip kiek žinau sabvaitgaliais ten taiko 30proc. nuolaidą tik nežinau ar dviračiams taiko galvoju 10lt nuleido dviračiui
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:37 PM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o dėl dviračio neišvarys juokas juokas sakys kad per brangiai mokėjai, arba kad per mažas ir pan juokas juokas juokas tą iš didesnių pirkai? ar mažesnį 10 mašinų turgui buvau tai irgi nebpgų buvo su voru, _liuks_ _liuks_ Jau sakė,kad brangus,kad galėjome dar paieškoti pigrsnio,bet ką jau padarysi nupirkau tai nupirkau,man negaila ant vaikų jei turiu. O dėl dydžio tai nežinau ar čia iš didesnių ar ne,na didesnis nei turi,keliasi sėdynė vairas,sako ilgam turėtų užtekti,na pamatysi kai nufotkinsiu.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 3:38 PM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mašinų turgui buvau tai irgi nebpgų buvo su voru, _liuks_ _liuks_ Nemačiau mašinų turgui su voru,bet mačiau kad labai brangūs
|
Atsijungęs |
| |