Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 9:23 AM | Žinutė # 1186 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ekranas tik gaila,kad nespalvotas,o šiaip visai nieko daigtas,prisilipina prie stalo ekrane važiuoja mašinos ir vairuoji,sukioji vairą,yra garsai,vibracija toks raudonas, kaip komputeris mes gavom nuo draugės per kalėdas prieš metus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 9:33 AM | Žinutė # 1187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) toks raudonas, kaip komputeris mes gavom nuo draugės per kalėdas prieš metus oj ne ne toks jau pamačiau koks tavo, mūsų tai toks kaip mažas televizorius ir yra rankena gazui paspausti ir stabdžiams tavo ir gi super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 9:35 AM | Žinutė # 1188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj pamiršau pasisveikinti labas pupos aš šiandien ankstyva ruošiuosi vakarui , neįsivaizduoju kaip reiks persiplėšt dar su mažium šiandien į kirpyklą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 10:16 AM | Žinutė # 1189 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Ką veikiate merginos? aš tai mastau vaikus į atrakcionus babilone nuvešti Quote (snieguoliuke) aš šiandien ankstyva juokas juokas juokas ruošiuosi vakarui , neįsivaizduoju kaip reiks persiplėšt juokas juokas dar su mažium šiandien į kirpyklą _liuks_ Kur jau taip lakstysi,kad niekur nespėsi?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 10:52 PM | Žinutė # 1191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėli Quote (snieguoliuke) mes šiandien su draugyte žiūrėjom dviratuką jos sūneliui miela , tai matėm Dove ir kaip tavo dviratuką, tik kaina 179Lt : _liuks_ , bet jis realiai mažas galvoju , draugės vyrukas užsėdo tai pardavėja sako mažiukas jau šie sako iki 5m, tai nusižiūrėjo didesnį, gaila sako kad be žmogaus voro, tai va reiks pirkt, nes krikštasūnis juokas juokas juokas , bet sakiau gal pigesnio paieškosiu, nes vasarą kito krikštasūnio gimtadienis tai irgi dviratuko užsiprašė juokas juokas juokas juokas Aš tai pat tokius dviratukus mačiau ir tokia pačia kaina 179lt.tik jie yra mažesni nei mes pirkome,mūsų didesnis.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-05-08, 10:53 PM | Žinutė # 1192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) buvom mes jau vėl daug vaikų buvo liudna liudna jaučiu reikia darbo dieną važiuot geriau juokas juokas o taviškiams patiko? Nebuvome babilone,nes lietus buvo pradėjęs lyti tai buvome namie,atėjo kiemo draugas pasveikinti Dovydo tai dar truputi pasisedėjome.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 0:34 AM | Žinutė # 1193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nebuvome babilone,nes lietus buvo pradėjęs lyti tai buvome namie,atėjo kiemo draugas pasveikinti Dovydo tai dar truputi pasisedėjome. oj mes buvom daug kur, fantastiška diena grįžom ką tik namo, vaikas nusikalęs, pasivažinėjom su britva dabar vyrai išvažiavo į žvejybą tai laisvas plotas o mes važiuosim rytoj
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 10:06 AM | Žinutė # 1194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės skanios jums rytinės kavytės arba arbatytės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 12:23 PM | Žinutė # 1195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nes lietus buvo pradėjęs lyti aga nulijo truputį vakar, o šeip tai vakad su oru pasisekė na ką ruošiamės į žvejybą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 6:28 PM | Žinutė # 1196 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės žiūriu tuštuma. Mes tai nesenai gryžome iš babilono,nuvežiau mažyli ant batutų pašokinėti,didysis nenorėjo,tai ėjo į parkelį su tečiu,važinėtis su dviračiu o mes su sese pasibuvome babilone,pasivaikščiojome,aš nusipirkau kvepalus,vaikai pašokinėjo ant batutų ,pavalgėme picerijoje ir gryžome namo.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:14 PM | Žinutė # 1197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Mes tai nesenai gryžome iš babilono,nuvežiau mažyli ant batutų pašokinėti,didysis nenorėjo,tai ėjo į parkelį su tečiu,važinėtis su dviračiu o mes su sese pasibuvome babilone,pasivaikščiojome,aš nusipirkau kvepalus,vaikai pašokinėjo ant batutų ,pavalgėme picerijoje ir gryžome namo. visos dar neatsigavusios po savaitgalio mes ant batutų penktadienį buvom, tai manasis manau, galėtų visą dieną dūkt mes irgi buvom po žvejybos parkelį pasivažinėti, bet tas parkelis prie mūsų kur yra nebelabai patinka, labai daug geriančių ir sisiojančių prie vaikų siaubas kažkoks, gerai kad vėl policininkai pradėjo vaikščiot, šiandien matėm irgi 3 vyrukus išvežė ir takeliai iš plytelių labai krato kai važiuoji tai sakėm reikia į skaistakalnį, ten asfaltuoti keliukai ir didesnis arba į Berčiūnus lekiam, bet kiekvieną dieną neprilakstysim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:16 PM | Žinutė # 1198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Mes tai nesenai gryžome iš babilono,nuvežiau mažyli ant batutų pašokinėti,didysis nenorėjo,tai ėjo į parkelį su tečiu,važinėtis su dviračiu o mes su sese pasibuvome babilone,pasivaikščiojome,aš nusipirkau kvepalus tai jau mažyliui patiko kokius kvepalus nusipirkai? šeip ir aš noriu naujų, bet labaiu patinka kai padoanoja, bet kadangi dar turiu nemažai tai niekas tikriausiai ir nepadovanos čili picoj buvot?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:28 PM | Žinutė # 1199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jau mažyliui patiko _liuks_ _liuks_ _liuks_ kokius kvepalus nusipirkai? šeip ir aš noriu naujų, bet labaiu patinka kai padoanoja, bet kadangi dar turiu nemažai tai niekas tikriausiai ir nepadovanos juokas juokas juokas čili picoj buvot? aišku patiko,neimanoma iškrapštyti. ai paprastu s adidas kvepaliukus nusipirkau,labai jie man skaniai kvepia ne katpedėlei buvom
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:49 PM | Žinutė # 1200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji