Penktadienis, 2024-12-27, 5:32 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-05-08, 9:23 AM | Žinutė # 1186

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
ekranas tik gaila,kad nespalvotas,o šiaip visai nieko daigtas,prisilipina prie stalo ekrane važiuoja mašinos ir vairuoji,sukioji vairą,yra garsai,vibracija

_liuks_ _liuks_ _liuks_ toks raudonas, kaip komputeris _liuks_ _liuks_ mes gavom nuo draugės per kalėdas prieš metus _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-05-08, 9:33 AM | Žinutė # 1187

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
toks raudonas, kaip komputeris mes gavom nuo draugės per kalėdas prieš metus

oj ne ne toks jau pamačiau koks tavo, mūsų tai toks kaip mažas televizorius _liuks_ _liuks_ ir yra rankena gazui paspausti ir stabdžiams _liuks_ tavo ir gi super _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-05-08, 9:35 AM | Žinutė # 1188

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
oj pamiršau pasisveikinti labas pupos welcome welcome welcome
aš šiandien ankstyva juokas juokas juokas ruošiuosi vakarui , neįsivaizduoju kaip reiks persiplėšt juokas juokas dar su mažium šiandien į kirpyklą _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-05-08, 10:16 AM | Žinutė # 1189

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labas rytas 4 Ką veikiate merginos? aš tai mastau vaikus į atrakcionus babilone nuvešti _liuks_

Quote (snieguoliuke)
aš šiandien ankstyva juokas juokas juokas ruošiuosi vakarui , neįsivaizduoju kaip reiks persiplėšt juokas juokas dar su mažium šiandien į kirpyklą _liuks_

Kur jau taip lakstysi,kad niekur nespėsi? 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-05-08, 4:15 PM | Žinutė # 1190

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Kur jau taip lakstysi,kad niekur nespėsi?

oj buvom atrakcionuose su mažiumi, turguje džinsiukus nupirkau vaikinukui, triūsikėlių _liuks_ pradėjo kaip tėtis šortukus nešiot, tai kitų net nesideda juokas juokas juokas nupirkau šašlykiukų _liuks_
nulėkėm iki picerijos
grįžom namo atsipūčiau ir lėkėm pažįstamos vestuvių proga pasveikinti, tada į kirpyklą su mažuoju, pieniškų kokteiliukų atsigėrėm ir vėl namo juokas juokas
o dabar laukiam tetuko nes šiandien jam darbas važiuosim iki sodo šašlykiuko išsikept draugai iš Šiaulių atlekia, o vakare lėksim baulingo pažaist _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_
o rytoj vėl lėksim šašlykiuko bet jau mus užkvietė juokas juokas juokas
Quote (Dove@Deive)
Ką veikiate merginos? aš tai mastau vaikus į atrakcionus babilone nuvešti

buvom mes jau vėl daug vaikų buvo liudna liudna jaučiu reikia darbo dieną važiuot geriau juokas juokas
o taviškiams patiko?

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-05-08, 10:52 PM | Žinutė # 1191

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
labas vakarėli

Quote (snieguoliuke)
mes šiandien su draugyte žiūrėjom dviratuką jos sūneliui miela , tai matėm Dove ir kaip tavo dviratuką, tik kaina 179Lt : _liuks_ , bet jis realiai mažas galvoju , draugės vyrukas užsėdo tai pardavėja sako mažiukas jau šie sako iki 5m, tai nusižiūrėjo didesnį, gaila sako kad be žmogaus voro, tai va reiks pirkt, nes krikštasūnis juokas juokas juokas , bet sakiau gal pigesnio paieškosiu, nes vasarą kito krikštasūnio gimtadienis tai irgi dviratuko užsiprašė juokas juokas juokas juokas

Aš tai pat tokius dviratukus mačiau ir tokia pačia kaina 179lt.tik jie yra mažesni nei mes pirkome,mūsų didesnis. _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-05-08, 10:53 PM | Žinutė # 1192

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
buvom mes jau vėl daug vaikų buvo liudna liudna jaučiu reikia darbo dieną važiuot geriau juokas juokas
o taviškiams patiko?

Nebuvome babilone,nes lietus buvo pradėjęs lyti tai buvome namie,atėjo kiemo draugas pasveikinti Dovydo tai dar truputi pasisedėjome.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-05-09, 0:34 AM | Žinutė # 1193

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Nebuvome babilone,nes lietus buvo pradėjęs lyti tai buvome namie,atėjo kiemo draugas pasveikinti Dovydo tai dar truputi pasisedėjome.

oj mes buvom daug kur, fantastiška diena grįžom ką tik namo, vaikas nusikalęs, pasivažinėjom su britva _liuks_ _liuks_ dabar vyrai išvažiavo į žvejybą tai laisvas plotas juokas juokas juokas
o mes važiuosim rytoj _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-05-09, 10:06 AM | Žinutė # 1194

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas mergaitės skanios jums rytinės kavytės arba arbatytės miela miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-05-09, 12:23 PM | Žinutė # 1195

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
nes lietus buvo pradėjęs lyti

aga nulijo truputį vakar, o šeip tai vakad su oru pasisekė _liuks_ _liuks_
na ką ruošiamės į žvejybą juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-05-09, 6:28 PM | Žinutė # 1196

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutės žiūriu tuštuma.
Mes tai nesenai gryžome iš babilono,nuvežiau mažyli ant batutų pašokinėti,didysis nenorėjo,tai ėjo į parkelį su tečiu,važinėtis su dviračiu _liuks_ o mes su sese pasibuvome babilone,pasivaikščiojome,aš nusipirkau kvepalus,vaikai pašokinėjo ant batutų ,pavalgėme picerijoje ir gryžome namo. _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:14 PM | Žinutė # 1197

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Mes tai nesenai gryžome iš babilono,nuvežiau mažyli ant batutų pašokinėti,didysis nenorėjo,tai ėjo į parkelį su tečiu,važinėtis su dviračiu o mes su sese pasibuvome babilone,pasivaikščiojome,aš nusipirkau kvepalus,vaikai pašokinėjo ant batutų ,pavalgėme picerijoje ir gryžome namo.

visos dar neatsigavusios po savaitgalio juokas juokas juokas juokas
mes ant batutų penktadienį buvom, tai manasis manau, galėtų visą dieną dūkt juokas juokas juokas mes irgi buvom po žvejybos parkelį pasivažinėti, bet tas parkelis prie mūsų kur yra nebelabai patinka, labai daug geriančių liudna liudna ir sisiojančių prie vaikų siaubas kažkoks, gerai kad vėl policininkai pradėjo vaikščiot, šiandien matėm irgi 3 vyrukus išvežė _liuks_ _liuks_ ir takeliai iš plytelių labai krato kai važiuoji juokas juokas juokas
tai sakėm reikia į skaistakalnį, ten asfaltuoti keliukai ir didesnis _liuks_ _liuks_ arba į Berčiūnus lekiam, bet kiekvieną dieną neprilakstysim juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:16 PM | Žinutė # 1198

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Mes tai nesenai gryžome iš babilono,nuvežiau mažyli ant batutų pašokinėti,didysis nenorėjo,tai ėjo į parkelį su tečiu,važinėtis su dviračiu o mes su sese pasibuvome babilone,pasivaikščiojome,aš nusipirkau kvepalus

tai jau mažyliui patiko _liuks_ _liuks_ _liuks_ kokius kvepalus nusipirkai? šeip ir aš noriu naujų, bet labaiu patinka kai padoanoja, bet kadangi dar turiu nemažai tai niekas tikriausiai ir nepadovanos juokas juokas juokas
čili picoj buvot?

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:28 PM | Žinutė # 1199

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai jau mažyliui patiko _liuks_ _liuks_ _liuks_ kokius kvepalus nusipirkai? šeip ir aš noriu naujų, bet labaiu patinka kai padoanoja, bet kadangi dar turiu nemažai tai niekas tikriausiai ir nepadovanos juokas juokas juokas
čili picoj buvot?

aišku patiko,neimanoma iškrapštyti. ai paprastu s adidas kvepaliukus nusipirkau,labai jie man skaniai kvepia _liuks_

ne katpedėlei buvom
_liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-05-09, 7:49 PM | Žinutė # 1200

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji