Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 8:03 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Kitą savaitgalį lėksime į anykščius prie puntuko ir visur kitur mes prie Puntuko buvom tik į laimės žiburį nespėjom tai irgi planuojam palėkt ir iki Andrioniškio įsimesim šašlykinę, šašlykiukų ir pasidarysim pikniką
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 8:10 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) _liuks_ _liuks_ _liuks_ mes prie Puntuko buvom tik į laimės žiburį nespėjom tai irgi planuojam palėkt ir iki Andrioniškio _liuks_ _liuks_ įsimesim šašlykinę, šašlykiukų ir pasidarysim pikniką Tai šaunu,o mes neturime šašlykinės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Sekmadienis, 2010-05-09, 8:11 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 8:17 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai šaunu,o mes neturime šašlykinės o mums toks geras dėdė suvirino tai jau kokius4 metus turim, tai jei tik į gamtą kur visada pasiimam, o kadangi apsižiūrėjom kad prie puntuko galima išsikepti šašlykiuko tai sakėm kitą kartą btinai reiks pasiimt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 8:18 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o šeip Anykščiai mano gimtinė tai super vietų žinau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 8:19 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mums toks geras dėdė suvirino tai jau kokius4 metus turim, tai jei tik į gamtą kur visada pasiimam, o kadangi apsižiūrėjom kad prie puntuko galima išsikepti šašlykiuko tai sakėm kitą kartą btinai reiks pasiimt _liuks_ _liuks_ Tai mūsų tete tai pat darbe pagamino tokią nesamonę,bet gerai šašlykiukai išsikepa
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 8:19 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką einu vaikučių maudyti ir liuliuko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 8:23 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai mūsų tete tai pat darbe pagamino tokią nesamonę,bet gerai šašlykiukai išsikepa tai ir šaunu gerai būt kad oras ir kitą savaitgalį būtų geras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 8:25 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na ką einu vaikučių maudyti ir liuliuko manasis taip išsidūo šiandien kad jau prieš 8 nusimaudė ir atlūžo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 9:13 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na jau vaikučiai išmaudyti ir suguldyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 11:28 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na jau vaikučiai išmaudyti ir suguldyti o tu juos maudai ar tetukas , nes maniškis tai manęs neprisileidžia sako vyrai turi maudyt savo sūnelius o mamos dukrytes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 8:50 AM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (snieguoliuke) o tu juos maudai ar tetukas , nes maniškis tai manęs neprisileidžia sako vyrai turi maudyt savo sūnelius o mamos dukrytes juokas juokas juokas Kartais aš maudau,o kartais tėtis,kaip kada tik jis juos iššluosto ir perrengia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 8:52 AM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ką mergaitės veiksite šiandien Aš tai dar nežinau,reikės eiti mokesčius sumokėti,gal iki turgaus reikėtų nueiti,bet tingiu,reikia didžiajam kepurę naują nupirkti su žmogumi voru ir kokį bliuzonėlį,vaikinukas nori būti apsirengęs pagal dvirati
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:16 AM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas pupos Quote (Dove@Deive) Ką mergaitės veiksite šiandien Aš tai dar nežinau,reikės eiti mokesčius sumokėti, o jau lapeliai už butą yra, mums tai dar nėra bet gal šiandien jau bus o aš tai susitvarkysiu, reiks dičkukulius padaryti, patalus uždėt skalbtis, iki policijos nulėk ir iki darželio nulėk
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:18 AM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) iki turgaus reikėtų nueiti,bet tingiu,reikia didžiajam kepurę naują nupirkti su žmogumi voru ir kokį bliuzonėlį,vaikinukas nori būti apsirengęs pagal dvirati oj geras dove šiandien pirmadienis ir turgus nedirba aš irgi nupirkau prieš porą savaičių kepurę su Voru, blin brangu 15Lt , o džemperiukų ir bliuskučių su tais animaciniais veikėjais man draugė parūpina pa pigiam, nes turgui dirba
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:22 AM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj geras dove šiandien pirmadienis ir turgus nedirba aš irgi nupirkau prieš porą savaičių kepurę su Voru, blin brangu 15Lt galvoju , o džemperiukų ir bliuskučių su tais animaciniais veikėjais man draugė parūpina pa pigiam, nes turgui dirba _liuks_ _liuks_ Nu bet rimtai,ot būčiau nuėjusi Brangu,bet reikia,jo jau snapelis suplyšęs tai vistiek reikia pakeisti
|
Atsijungęs |
| |