Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:27 AM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Brangu,bet reikia,jo jau snapelis suplyšęs tai vistiek reikia pakeisti jo mes irgi nuprkom bet reikia dar vienos, tai reiks irgi nueit išsirinks, o tai tu nematuoji ant vaiko galvos , aš tai veduosi saviškį kad pasimatuotų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:32 AM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo mes irgi nuprkom bet reikia dar vienos, tai reiks irgi nueit išsirinks, o tai tu nematuoji ant vaiko galvos galvoju , aš tai veduosi saviškį kad pasimatuotų _liuks_ Ne nebeatsimenu kai pirkau ar kartu vedžiausi ar viena nupirkau man atrodo,kad viena ir pataikiau pasakai kiem metų ir vistiek žino kokias maždaug perka tokio amžiaus vaikams. reguliuojasi dar tos kepurės tai bet kokiu atveju bus gera.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:38 AM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) man atrodo,kad viena ir pataikiau pasakai kiem metų ir vistiek žino kokias maždaug perka tokio amžiaus vaikams. reguliuojasi dar tos kepurės tai bet kokiu atveju bus gera. maniškis matai pats nori išsirink išsimatavo gal kokias 5 dabar nori su benu tenu, sakė pats nuspirks, nes pinigėlių užteks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:39 AM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va ieškau informacijos apie Lokės Pėdą ketinam su draugais palėkt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:42 AM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va ieškau informacijos apie Lokės Pėdą _liuks_ _liuks_ ketinam su draugais palėkt _liuks_ _liuks_ Smagu ten aš ir intere žiūrėjau kokios kainos ir visa kita Be dabar labiau noriu į Anykščius ir ant kartingų Vyras sako išsilaikyk teises ir galėsi važinėti,užkniso jį vairuoti,darbe visą laiką vairuoja ir taip visą savaitę,tai dar ir savaitgaliais sako neimanoma pailsėti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:44 AM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Be dabar labiau noriu į Anykščius ir ant kartingų Vyras sako išsilaikyk teises ir galėsi važinėti,užkniso jį vairuoti,darbe visą laiką vairuoja ir taip visą savaitę,tai dar ir savaitgaliais sako neimanoma pailsėti nieko žinok ten įspūdingo, taip pat ir panevėžyje yra janonio gatvėj, ir prie antro babilono 10min 30Lt, važinėjo manasis pernai tai jokio įspūdžio nepaliko, pas draugus su keturračiu geriau sakė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:46 AM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na anykščiuose pigiau 20Lt, bet su kelione tai labaiu apsimoka Panevežyje
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:52 AM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na anykščiuose pigiau 20Lt, bet su kelione tai labaiu apsimoka Panevežyje juokas juokas Na bet jei važiuosim į anykščius taigal ta proga ir užlėktume,dar nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:52 AM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasidariau kavitės ir laukiu draugės ateis paveluotai pasveikinti Dovydo. Pasveiko jau jos dukrytė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:57 AM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pasidariau kavitės ir laukiu draugės ateis paveluotai pasveikinti Dovydo. Pasveiko jau jos dukrytė tai jau vėl džiaugsmo vaikui bus , bet vistiek nefaina, kai visi nesusirenka į krūvą pasveikinti kažkaip man atrodo kaip faina kai visi ateina vienu metu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:58 AM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na bet jei važiuosim į anykščius taigal ta proga ir užlėktume,dar nežinau tai aišku, kaip sakant prie to pačio
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:59 AM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jau vėl džiaugsmo vaikui bus _liuks_ , bet vistiek nefaina, kai visi nesusirenka į krūvą pasveikinti galvoju kažkaip man atrodo kaip faina kai visi ateina vienu metu juokas _liuks_ Faina,bet kad neišėjo,vieni buvo išvažiavę,kitų vaikas sirgo,o kiti dirbo kaip ir tėtis dėdė ir močiutė nieko nepadarysi,svarbu,kad neliko vaikas nepasveikintas,geriau vėliau negu niekada
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 11:01 AM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) i dirbo kaip ir tėtis dėdė ir močiutė nieko nepadarysi,svarbu,kad neliko vaikas nepasveikintas,geriau vėliau negu niekada tikrai taip , o kodėl tu neorganizavai šeštadieniui? tikriausiai būtų visi susirinkę, mes kažkaip iš anksto organizuojam, visus užkviečiam ir dažniausiai šeštadieniui, kad ebūtų darbuose ir pan
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 12:22 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai taip _liuks_ _liuks_ , o kodėl tu neorganizavai šeštadieniui? tikriausiai būtų visi susirinkę, mes kažkaip iš anksto organizuojam, visus užkviečiam ir dažniausiai šeštadieniui, kad ebūtų darbuose ir pan juokas juokas juokas _liuks_ Šį kartą visai nieko neorganizavau,tai taip ir gavosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 1:50 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Šį kartą visai nieko neorganizavau,tai taip ir gavosi aišku tada mes tai kažkaip jei koks baliukas ar kas tai stengiamės jei vyksta pas mus tai šeštadieniais na va mano brangiausias šeštadienį dirbs tai reiks koreguoti planus
|
Atsijungęs |
| |