Ketvirtadienis, 2024-12-26, 3:17 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:27 AM | Žinutė # 1216

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Brangu,bet reikia,jo jau snapelis suplyšęs tai vistiek reikia pakeisti

jo mes irgi nuprkom bet reikia dar vienos, tai reiks irgi nueit išsirinks, o tai tu nematuoji ant vaiko galvos galvoju , aš tai veduosi saviškį kad pasimatuotų _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:32 AM | Žinutė # 1217

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
jo mes irgi nuprkom bet reikia dar vienos, tai reiks irgi nueit išsirinks, o tai tu nematuoji ant vaiko galvos galvoju , aš tai veduosi saviškį kad pasimatuotų _liuks_

Ne nebeatsimenu kai pirkau ar kartu vedžiausi ar viena nupirkau galvoju man atrodo,kad viena ir pataikiau _liuks_ pasakai kiem metų ir vistiek žino kokias maždaug perka tokio amžiaus vaikams. reguliuojasi dar tos kepurės tai bet kokiu atveju bus gera.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:38 AM | Žinutė # 1218

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
man atrodo,kad viena ir pataikiau pasakai kiem metų ir vistiek žino kokias maždaug perka tokio amžiaus vaikams. reguliuojasi dar tos kepurės tai bet kokiu atveju bus gera.

maniškis matai pats nori išsirink juokas juokas išsimatavo gal kokias 5 juokas juokas dabar nori su benu tenu, sakė pats nuspirks, nes pinigėlių užteks juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:39 AM | Žinutė # 1219

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va ieškau informacijos apie Lokės Pėdą _liuks_ _liuks_ ketinam su draugais palėkt _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:42 AM | Žinutė # 1220

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na va ieškau informacijos apie Lokės Pėdą _liuks_ _liuks_ ketinam su draugais palėkt _liuks_ _liuks_

Smagu ten aš ir intere žiūrėjau kokios kainos ir visa kita _liuks_ Be dabar labiau noriu į Anykščius ir ant kartingų _liuks_ Vyras sako išsilaikyk teises ir galėsi važinėti,užkniso jį vairuoti,darbe visą laiką vairuoja ir taip visą savaitę,tai dar ir savaitgaliais sako neimanoma pailsėti juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:44 AM | Žinutė # 1221

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Be dabar labiau noriu į Anykščius ir ant kartingų Vyras sako išsilaikyk teises ir galėsi važinėti,užkniso jį vairuoti,darbe visą laiką vairuoja ir taip visą savaitę,tai dar ir savaitgaliais sako neimanoma pailsėti

nieko žinok ten įspūdingo, taip pat ir panevėžyje yra _liuks_ janonio gatvėj, ir prie antro babilono 10min 30Lt, važinėjo manasis pernai tai jokio įspūdžio nepaliko, pas draugus su keturračiu geriau sakė _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:46 AM | Žinutė # 1222

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na anykščiuose pigiau 20Lt, bet su kelione tai labaiu apsimoka Panevežyje juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:52 AM | Žinutė # 1223

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na anykščiuose pigiau 20Lt, bet su kelione tai labaiu apsimoka Panevežyje juokas juokas

Na bet jei važiuosim į anykščius taigal ta proga ir užlėktume,dar nežinau 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:52 AM | Žinutė # 1224

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Pasidariau kavitės 4 ir laukiu draugės ateis paveluotai pasveikinti Dovydo. Pasveiko jau jos dukrytė _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:57 AM | Žinutė # 1225

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Pasidariau kavitės ir laukiu draugės ateis paveluotai pasveikinti Dovydo. Pasveiko jau jos dukrytė

tai jau vėl džiaugsmo vaikui bus _liuks_ , bet vistiek nefaina, kai visi nesusirenka į krūvą pasveikinti galvoju kažkaip man atrodo kaip faina kai visi ateina vienu metu juokas _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:58 AM | Žinutė # 1226

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Na bet jei važiuosim į anykščius taigal ta proga ir užlėktume,dar nežinau

tai aišku, kaip sakant prie to pačio juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:59 AM | Žinutė # 1227

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai jau vėl džiaugsmo vaikui bus _liuks_ , bet vistiek nefaina, kai visi nesusirenka į krūvą pasveikinti galvoju kažkaip man atrodo kaip faina kai visi ateina vienu metu juokas _liuks_

Faina,bet kad neišėjo,vieni buvo išvažiavę,kitų vaikas sirgo,o kiti dirbo kaip ir tėtis dėdė ir močiutė liudna nieko nepadarysi,svarbu,kad neliko vaikas nepasveikintas,geriau vėliau negu niekada _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 11:01 AM | Žinutė # 1228

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
i dirbo kaip ir tėtis dėdė ir močiutė nieko nepadarysi,svarbu,kad neliko vaikas nepasveikintas,geriau vėliau negu niekada

tikrai taip _liuks_ _liuks_ , o kodėl tu neorganizavai šeštadieniui? tikriausiai būtų visi susirinkę, mes kažkaip iš anksto organizuojam, visus užkviečiam ir dažniausiai šeštadieniui, kad ebūtų darbuose ir pan juokas juokas juokas _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-05-10, 12:22 PM | Žinutė # 1229

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tikrai taip _liuks_ _liuks_ , o kodėl tu neorganizavai šeštadieniui? tikriausiai būtų visi susirinkę, mes kažkaip iš anksto organizuojam, visus užkviečiam ir dažniausiai šeštadieniui, kad ebūtų darbuose ir pan juokas juokas juokas _liuks_

Šį kartą visai nieko neorganizavau,tai taip ir gavosi 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-05-10, 1:50 PM | Žinutė # 1230

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Šį kartą visai nieko neorganizavau,tai taip ir gavosi

aišku tada miela
mes tai kažkaip jei koks baliukas ar kas tai stengiamės jei vyksta pas mus tai šeštadieniais
na va mano brangiausias šeštadienį dirbs 12 12 tai reiks koreguoti planus miela miela

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024