Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:11 PM | Žinutė # 1381 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu kam brangu,kam ne,geros pakraunamos batarkės kainuoja 50-60lt. man tai brangu geros pakraunamos batarkės kainuoja iki 15Lt , manasis tai iš Anglijos siunčiasi dabar užsisakė tai jam gaunasi viena 3Lt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:16 PM | Žinutė # 1382 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebesvaik galvoju pirmą kartą girdžiu tu čia šneki kur dvi dedasi ar kur viena didelė? Šneku kur dvi dedasi batarkės Quote (snieguoliuke) geros pakraunamos batarkės kainuoja iki 15Lt _liuks_ , manasis tai iš Anglijos siunčiasi dabar užsisakė tai jam gaunasi viena 3Lt juokas juokas juokas juokas Nežinau ką jūs laikote geromis batareikomis,man vyras sakė tokią sumą,nu už 15ltmanau porą kartų pakrausi ir bus ate,kaip ir mūsų dabar numirusios,o jas turime net nežinau kiek laiko gal du metus.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:20 PM | Žinutė # 1383 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nežinau ką jūs laikote geromis batareikomis,man vyras sakė tokią sumą,nu už 15ltmanau porą kartų pakrausi ir bus ate,kaip ir mūsų dabar numirusios,o jas turime net nežinau kiek laiko gal du metus. na nežinau, įdomu kokios ten batarkės už tokią kainą , vaikas į mašią dedasi tas kur mes perkam ir naudoja ilgai ir krautos jau daug ir geros tai gal pakrovėjas sugedęs jūsų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:22 PM | Žinutė # 1384 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va jau mažius ruošiasi liuli liuli reikia užsakyti nuotraukas pasidaryti nes niekaip neprisiruošiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:29 PM | Žinutė # 1385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reikia užsakyti nuotraukas pasidaryti juokas juokas nes niekaip neprisiruošiu juokas Kaip ir aš negaliu niekaip pasidaryti nuotraukų,visos kompe arba kompaktuose,kompaktai susibraižo,nusimėto ir ragas ant fotkių
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:37 PM | Žinutė # 1386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip ir aš negaliu niekaip pasidaryti nuotraukų, mes tai dažnai užsakom pasidaryt, bet dabar daug jau prisikaupė, nes ma nutraukos geriau atrodo albume nei kompe na ką veiksi rytoj?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:59 PM | Žinutė # 1387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką veiksi rytoj? 4 Dar nežinau,bet greičiausiai eisiu su geriausia draugepas jos sesę dvynukę ji gyvena nuosavame name, tai pasisedėsime kieme,gal kokių dešrelių pasikepsime,jei bus šilta kaip sakant pasideginsime
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:01 PM | Žinutė # 1388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dar nežinau,bet greičiausiai eisiu su geriausia draugepas jos sesę dvynukę ji gyvena nuosavame name, tai pasisedėsime kieme,gal kokių dešrelių pasikepsime,jei bus šilta kaip sakant pasideginsime mes tai dešreles arba šašlykiukus šeštadienį kepsim o į Anykščius nevažiuosit?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:02 PM | Žinutė # 1389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dar galvoju,gal jau laikas būtų nagučius pasitvarkyti,jau mėnesį laiko vaikštau geras darbas jei taip ilgai išnešiojau galvoju paprastai gal pasidaryti,kad nulakuotų ružavai,nes išsitraukiau iš spintos ružavą rankinuką tai derėtų prie nagų bent jau tas rankinukas dar kokią ružavą apyrankę ar auskariukus reikia isitaisyti ir bus gražu traukti pradėjo mane ta spalva
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:04 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:03 PM | Žinutė # 1390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai dešreles arba šašlykiukus šeštadienį kepsim _liuks_ _liuks_ _liuks_ o į Anykščius nevažiuosit? Na tikiuosi,kad važiuosim,bet jei važiuosime tai šeštadienį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:12 PM | Žinutė # 1391 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na tikiuosi,kad važiuosim,bet jei važiuosime tai šeštadienį į cirką nevesi bernužėlių? kažin su kokiu gyvūnu šįkart bus galima nusifotografuot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:13 PM | Žinutė # 1392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) dar kokią ružavą apyrankę ar auskariukus reikia isitaisyti ir bus gražu traukti pradėjo mane ta spalva man irgi patinka ružava o ypač apatinis rūžavas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:17 PM | Žinutė # 1393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) _liuks_ _liuks_ į cirką nevesi bernužėlių? kažin su kokiu gyvūnu šįkart bus galima nusifotografuot galvoju galvoju dar nežinau,pernai jiems jokio įspudžio nepadarė,atsibodo jiems ten būti tai net nežinauar vesiu,gal :10: Taijaučiu kaip visada bus su beždžionėm ie dar kuom nors. su beždžione nusofotkinom,gerai būtų su kokia meška :juokas: Quote (snieguoliuke) man irgi patinka ružava juokas juokas o ypač apatinis rūžavas anwei anwei aplamai graži spalva ypač vasarą :_liuks_: tai rankinukas yra reikia dar papildomų akcentų,maikutę turiu baltą su ružavu O gal darysiuosi ružavus nagų galiukus :_liuks_:
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:17 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:23 PM | Žinutė # 1394 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Taijaučiu kaip visada bus su beždžionėm ie dar kuom nors mes tai turim su šunimis, geopardu ir lama
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:25 PM | Žinutė # 1395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pernai jiems jokio įspudžio nepadarė,atsibodo jiems ten būti tai net nežinauar vesiu maniškis tai ojojoi kaip nori ypač kai buvo cirkas ant vandens Šiauliuose jam patiko delfinai, ruoniai visokie
|
Atsijungęs |
| |