Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 9:22 PM | Žinutė # 1351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Geriau kai pasiilgstame negu per dažnai matome,nebūna jokių pykčių,nesutarimų na jo jei pykstatės tada taip, o va maniškis kai su draugais išvažiavo žvejot šeštadienį naktį tai visą naktį nemiegojau, trūksta lovoj nors tu ką, neužmiegu tai paskambino jis man pakalbėjo kažką tai aš ir atlūžau man tai labai trūksta kai jis dirba o vaikui tai išvis tragedija bet yra tų darbų nors tu ką sako reikia gal firmmą atidaryt, bet tada dings visi užsakymai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 9:24 PM | Žinutė # 1352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nepirkau,griežtas ne buvo pasakyta tėčio kai jis pamatė motociklą tai ir atšaukiau manau tau butų jau per mažas vaikui tai gerai kad ir nepirkai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 9:40 PM | Žinutė # 1353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kur čia jau girs,dviratis kaip dviratis,niekuo neipatingas na gražus dviratukas įdomu kokį jis būtų išrinkęs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 10:30 PM | Žinutė # 1354 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) juokas juokas juokas na jo jei pykstatės tada taip, o va maniškis kai su draugais išvažiavo žvejot šeštadienį naktį tai visą naktį nemiegojau, trūksta lovoj nors tu ką, neužmiegu juokas juokas tai paskambino jis man pakalbėjo kažką tai aš ir atlūžau juokas juokas Man tai pat,kol jis negryžta negaliu užmigti Quote (snieguoliuke) juokas juokas juokas manau tau butų jau per mažas vaikui galvoju tai gerai kad ir nepirkai juokas Gali būti,vyras ir sakė,kad per mažas,gerai,kad ir nepirkau,spėsime dar nupirkti Quote (snieguoliuke) na gražus dviratukas įdomu kokį jis būtų išrinkęs juokas aha man ir idomu kokį jis būtų išrinkęs
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 10:33 PM | Žinutė # 1355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) spėsime dar nupirkti gal trečiam
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 10:33 PM | Žinutė # 1356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na, ka tariat? mano vyrukai gryzo is zvejybos, mazius uz tete daugiau pagaves , bet jau pavarges, iejo, atsisedo, uzvalge, vienu pirstu veida apsiprause ir i lova, nei labanakt, nei butuko, nieko...tik va kaip miegos nezinia, uodu sukramtytas smarkiai...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 10:56 PM | Žinutė # 1357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na, ka tariat? mano vyrukai gryzo is zvejybos, mazius uz tete daugiau pagaves , bet jau pavarges, iejo, atsisedo, uzvalge, vienu pirstu veida apsiprause ir i lova, nei labanakt, nei butuko, nieko...tik va kaip miegos nezinia, uodu sukramtytas smarkiai... Tai šaunu,gerai laiką praleido O su tais uodais tai jau prasideda kandžiojimas,mes kieme būvome su vaikais tai daug jau skraidė ir kandžiojo,užknisa jie mane Gal reikia ir maniškius išsiūsti į žvejybą,kad taip nuluštų kaip lapai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 10:56 PM | Žinutė # 1358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) uodu sukramtytas smarkiai... jo uodų tai daug šaunuolis tavo vyrukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 10:58 PM | Žinutė # 1359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas ką gero galima pamatyti tytuvėnuose birželio pabaigoje organizuoju suaugusiems ekskursiją po tą kraštą, tai net nežinau kur ką galima aplankyt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 11:00 PM | Žinutė # 1360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mano vyrukai gryzo is zvejybos, mes tikriausiai važiuosim sekmadienį pavakarį mažiui labai patinka su tinkliuku gaudyti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-05-12, 11:29 PM | Žinutė # 1361 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vaidabas ką gero galima pamatyti tytuvėnuose birželio pabaigoje organizuoju suaugusiems ekskursiją po tą kraštą, tai net nežinau kur ką galima aplankyt juokas kad nezinau, pati nesu buvusi, as suku galva, kur cia ketvirtokus isleistuviu proga nusivezt, gal kokia sodymba zinot, na svarbu kad ten pramogu kokiu vaikams butu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:56 AM | Žinutė # 1362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kad nezinau, pati nesu buvusi, as suku galva, kur cia ketvirtokus isleistuviu proga nusivezt, gal kokia sodymba zinot, na svarbu kad ten pramogu kokiu vaikams butu... Na aš tai nežinau,bet štai radau neblogą vietelę Šarvilis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 10:09 AM | Žinutė # 1363 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Oras tai nerealiai fainas Lekiu į miestą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:14 PM | Žinutė # 1364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na aš tai nežinau,bet štai radau neblogą vietelę buvom ten jubiliejų draugės šventėm, pas Rapolą labiau patiko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:15 PM | Žinutė # 1365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| romeniukas jei lėksit ryt į Anykščius į arklių muziejų nuvažiuokit ir dar yra keli muziejai beveik anykščių centre iki Biliūno ar Baranausko gimtinės palėkit
|
Atsijungęs |
| |