Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:15 PM | Žinutė # 1366 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai jau po darbų, laksčiau visą dieną
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:07 PM | Žinutė # 1367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Štai ir mes Visą dieną praleidau pas padruške,vakar buvo jos brolio gimtadienis,tai pasivaišinome šampaniuku, tortu,smagiai pasibuvome Su vaikais pabuvome kaip ir visada kieme,bet parėjome namo,nes oras subjuro Tėtis vėl Palangoj šiandien, tai neaišku kada gryš,truputi jau liūdna darosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:08 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:12 PM | Žinutė # 1368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Štai ir mes Visą dieną praleidau pas padruške,vakar buvo jos brolio gimtadienis,tai pasivaišinome šampaniuku, tortu,smagiai pasibuvome Su vaikais pabuvome kaip ir visada kieme,bet parėjome namo,nes oras subjuro Tėtis vėl Palangoj šiandien, tai neaišku kada gryš,truputi jau liūdna darosi neužpavydės vyras kad be jo buvai kaip biržoj sekėsi, socialinį daug žmonių? Quote (Romeniukas) Su vaikais pabuvome kaip ir visada kieme,bet parėjome namo,nes oras subjuro mes tai pas dantystę buvom vieną reikėjo patvarkyt, kiti sakė kaip ir sveiki liepė ant rudens ateit o jei norim tai liepos pabaigoj, nes lyg ir vienas ant klaustuko mūsų vyrukas net neleido mums eit sako aš vyras, ir nieko nebijau dantistė sako kad visi vaikai tokie drąsūs būtų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:14 PM | Žinutė # 1369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tėtis vėl Palangoj šiandien, tai neaišku kada gryš,truputi jau liūdna darosi na kažin kokioj palangoj juokauju, o kodėl nesiunčia jų kaip komandiruotėn, ta prasme su nakvyne greičiau padarytų manasis tai šiandien namie puzlę su kinderiu delioja aš tai šiandien visą dieną laksčiau kaip pasiutus rytoj varysim i cirką bilietus nusipirkom
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:17 PM | Žinutė # 1370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) neužpavydės vyras kad be jo buvai juokas juokas juokas kaip biržoj sekėsi, socialinį daug žmonių? miela Nėra jam ko pavydėti,pas savus draugus buvau O socialinį nebuvau,nes dar per anksti,nes dar pašalpą gausiu,taisako kitą mėnesį eik.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:19 PM | Žinutė # 1371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| naujų nuotraukų prikėliai batarkes fotikui nusipirkai kitas na biržoj darbo nesiūlė? sakė reikia siūvėjų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:20 PM | Žinutė # 1372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kažin kokioj palangoj juokas juokas juokauju, o kodėl nesiunčia jų kaip komandiruotėn, ta prasme su nakvyne greičiau padarytų _liuks_ Siunčia ir į komandiruotes,kai bus jūros šventė tai savaitei išvažiuos,o čia tokie objektai kad nereikia su nakvyne,ten ne kiek daug darbo,kiek vien kelionė atseina. Taivasarą ir aš su juo varinėsiu,prikabinsiu kokią padruškę ir bus faina,pasibūsim dieną kokioj klaipėdoj ir vakare parveš Paskui į kokią palangą visai gerai toks darbas o dar kaihaltūrkės tai visai pasaka Na o vaikus tai patys nuvešime prie jūros
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:21 PM | Žinutė # 1373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tėtis vėl Palangoj šiandien, tai neaišku kada gryš,truputi jau liūdna darosi tai gerai rytoj pailsės sakei išeiginę pasiims
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:22 PM | Žinutė # 1374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) naujų nuotraukų prikėliai _liuks_ _liuks_ batarkes fotikui nusipirkai kitas juokas juokas na biržoj darbo nesiūlė? sakė reikia siūvėjų galvoju Ne čia dar draugės fotikas,sakau pasilaikysiu iki savaigalio,o paskui gal batarkes nusipirksim Nesiūlė darbo,ji žino kad man neapsimoka dirbti, susižvalgom mes su tarpininke tai ji sako,supratau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:23 PM | Žinutė # 1375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai gerai rytoj pailsės sakei išeiginę pasiims _liuks_ _liuks_ Nežinau tiksliai ar pasiims,gerai būtų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:35 PM | Žinutė # 1376 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) paskui gal batarkes nusipirksim nebrangios jos gerai kad mūsų ne batarkės o kažkokia gal krona, na įdomi vienu žodžiu tai laiko fotikas kokią savaitę, jei daugiau fotografuoji tai truputį mažiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:44 PM | Žinutė # 1377 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebrangios jos _liuks_ _liuks_ gerai kad mūsų ne batarkės o kažkokia gal krona, na įdomi vienu žodžiu juokas juokas tai laiko fotikas kokią savaitę, jei daugiau fotografuoji tai truputį mažiau _liuks_ Nu kam brangu,kam ne,geros pakraunamos batarkės kainuoja 50-60lt. man tai brangu Einu bandyti gafruotis plaukų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:52 PM | Žinutė # 1378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Einu bandyti gafruotis plaukų na jau ne,negražu,netinka man gafruoti plaukai Vieną sruogą pabandžiau ir viskas.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:57 PM | Žinutė # 1379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu kam brangu,kam ne,geros pakraunamos batarkės kainuoja 50-60lt. man tai brangu nebesvaik pirmą kartą girdžiu tu čia šneki kur dvi dedasi ar kur viena didelė?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 8:04 PM | Žinutė # 1380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na jau ne,negražu,netinka man gafruoti plaukai Vieną sruogą pabandžiau ir viskas. man tai draugė supina glute 3 kasytes tai ryte super reiks kada nusipaveiksluot
|
Atsijungęs |
| |