Trečiadienis, 2025-01-01, 8:10 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:32 PM | Žinutė # 391

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
kekvienas renkasi kur ir su kuo bendrauti

_liuks_

Quote (Dove@Deive)
kodėl maisto nesinori?
na dabar pastaruoju metu kai skardi pakelia i virsu tai nieko net nesinorisi.. atrodo viskas iskils.....jetau tas jau nestumas

Quote (snieguoliuke)
ir aš nesena

_liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_

Quote (snieguoliuke)
nekreip dėmesio į anyta ir neimk į širdį, arba mes galim ją pamokyti , kad tave nervina
na reiketu jai proto dadeti gal ir nemazai...o tu isivaizduoki sian baisiai susipykau su ja-ir isvijau is namu nes ji matgi mane tapme nescia na uz megstuko.... nepyk kad guodziuosi
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:32 PM | Žinutė # 392

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
azduoju ir suprantu apie a tu kabi....

na kadangi aš anytos kaip ir neturiu _liuks_ tai man pasisekė, o vyrui su uošviu irgi juokas juokas juokas
bet dažnai girdėjau, kad jau anytos ojojo, visada joms viskas negerai, viskas blogai, daryk tą ir aną _pikt_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:34 PM | Žinutė # 393

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
jos nepamokysi,ji visada tesi geriau su nesiginčyti jai nenori pykčiųbet aš nenusileidžiu...
mano anyta sian pasake kad nereikalinga esu ju gyvenime.... nu ir man pofik ir auginsiu lelius viena kaime ir busiu nors laiminga kai nesikis ta gyvate..
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:34 PM | Žinutė # 394

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
na reiketu jai proto dadeti gal ir nemazai...o tu isivaizduoki sian baisiai susipykau su ja-ir isvijau is namu nes ji matgi mane tapme nescia na uz megstuko.... nepyk kad guodziuosi

nepykstu sypsenele, kartais gerai pasipasakot nepažįstamam žmogui _liuks_ , bet ji gal trenkta kokia galvoju , reikėjo vožtelt iš ko nors ne tik išvyt _pikt_ _pikt_
o ką vyras?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:35 PM | Žinutė # 395

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na kadangi aš anytos kaip ir neturiu tai man pasisekė, o vyrui su uošviu irgi bet dažnai girdėjau, kad jau anytos ojojo, visada joms viskas negerai, viskas blogai, daryk tą ir aną
tai tau gerai pasiseke kad ner.... na bet gal butu gera tavo anyta nei mano ta gyvate tikra net mazoji sian verke kai ji mane trauke tai ble kai reziau jai tai uztilo.....
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:36 PM | Žinutė # 396

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
marinuoti agurkeliai kas jų gali neužsimanyti,juk tai kartais skanu

tai kai ateis vasarą pasirūpink jų atsargomis, pas mane rūsyje nemažai dar yra, bet mažėja juokas juokas juokas labai greitai juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:38 PM | Žinutė # 397

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
mano anyta sian pasake kad nereikalinga esu ju gyvenime.... nu ir man pofik ir auginsiu lelius viena kaime ir busiu nors laiminga kai nesikis ta gyvate..

nu tikra gyvatė , ir dar prie dukrytės siaubas kažkos, jau tikrai teisingai geriau vienai, pas savo tėvelius, nei su tokia galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:39 PM | Žinutė # 398

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
tai tau gerai pasiseke kad ner.... na bet gal butu gera tavo anyta nei mano ta gyvate tikra net mazoji sian verke kai ji mane trauke tai ble kai reziau jai tai uztilo.....

o vyras neapginė?

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:39 PM | Žinutė # 399

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
kartais gerai pasipasakot nepažįstamam žmogui
tai taip......

o dar kai pasakiau kad per tave nezadu prarasti vaiko antro o jai pofik buvo .... nu ka ka vyras sian prisiurbes buvo tai susipykau ir su juo ir neleidau jo miegot miegame -nes smarve tai kenkia vaikams.. as nesu macius tokiu dalyku o jo tevai tai megejai pagerti gerai.... tai kai parasiu jo motkai kad ateitu apramintu ji tai ji matgi sako na mazuti gulkis uzklosiu.. o as neleidau tai ji man sterti i megstuka-nu tikra gyvate..... vyras ir ja matgi gini tai issivede ji pas save miegot ba as jau visai kokia pasidariau netokia zmona kokia jos sumui reikalinga tai sakiau kad nesdintumetes ir negryskit nei as anytos matyt noriu nei ka.....

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:41 PM | Žinutė # 400

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)

oj mažute tos anytos dar ne taip pasakys jai viską imsime i galvą tai pražilsime ankščiau laiko,neimk i galvą ka ji sako,turi savo galva ir ja vadovaukis ir galvok _liuks_ ne anytai reikės gyventi ir vaikus auginti,o tau tai ir ne jai aiškinti ir kištis kai tai gyventi ir aplamai esi auaugęs žmogus kaip nori taip ir gyveni,ne uošvenės reikals.ar ne taip sypsenele _liuks_ aš jau ta patyriau ir žinau,nebeimu i galva,vistiek esu bloga ka bedaryčiau juokas juokas juokas juokas man dzin dzilin ka jin galvoja juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:41 PM | Žinutė # 401

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o vyras neapginė?
vyras lyg ir norejo kai verkem su mazule abi bet va vistiek ant manes puole... tai jauciu gal ryt vaziuosiu su mazaja i kaima.... bet va dar mano tevas nezino o tai jau tada vyrui jau ragas bus... ziuresiu kaip ryt bus o toliau bus matyt... pradejo matgi lupti akis anyta kad as kokia mandra ir t.t....
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:43 PM | Žinutė # 402

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
o dar kai pasakiau kad per tave nezadu prarasti vaiko antro o jai pofik buvo .... nu ka ka vyras sian prisiurbes buvo tai susipykau ir su juo ir neleidau jo miegot miegame -nes smarve tai kenkia vaikams.. as nesu macius tokiu dalyku o jo tevai tai megejai pagerti gerai.... tai kai parasiu jo motkai kad ateitu apramintu ji tai ji matgi sako na mazuti gulkis uzklosiu.. o as neleidau tai ji man sterti i megstuka-nu tikra gyvate..... vyras ir ja matgi gini tai issivede ji pas save miegot ba as jau visai kokia pasidariau netokia zmona kokia jos sumui reikalinga tai sakiau kad nesdintumetes ir negryskit nei as anytos matyt noriu nei ka.....

nu tikras košmaras kožkoks liudna , užjaučiu mažute tave, na bet nesijaudink, mes tave palaikom mua mua 26 ir tu nesijaudink labai, kad vaikutis pilvuke nesijaudintų mua
na bet ir vyras galvoju mamytės sūnelis galvoju , na kadangi maniškis negeria aš labai džaiugiuosi, kad pas mus nėra konfliktų dėl to 10
bet ta tavo anyta irgi gal įkalus buvo? o kaip seniau irgi tokia buvo?

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:43 PM | Žinutė # 403

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai kai ateis vasarą pasirūpink jų atsargomis, pas mane rūsyje nemažai dar yra, bet mažėja juokas juokas juokas labai greitai juokas juokas

kokiam dar rusyje juokas juokas neturiu nei rusio nei atsargu juokas juokas ai nu rusys yra bet be atsargų juokas ne kokia aš šeimininke juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:44 PM | Žinutė # 404

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
kokiam dar rusyje neturiu nei rusio nei atsargu ai nu rusys yra bet be atsargų ne kokia aš šeimininke

nieko pasitaisysi _liuks_ , pas mane rūsys dar popilnis _liuks_

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:45 PM | Žinutė # 405

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
.ar ne taip sypsenele aš jau ta patyriau ir žinau,nebeimu i galva,vistiek esu bloga ka bedaryčiau man dzin dzilin ka jin galvoja
na taip ir man dzin dabar ji net neuzeis o as jos tikrai neatsiprasysiu.... tegu gyvena kaip nori man vienodai... pati su alkogoliku gyvena ir galvoja cia as kankinsiuos mesiu lauk....

nes va dar ji man pareiske kad vyras dirba pusantros paros ir turi teise gert kiek nori... na cia normalu man tai ne kai esu dabar dar nescia.. ir tai dar pries pora savaiciu leliuko nepraradau o jis taip daro .... blem ne tie okslai tai ir sedeciau kaime ir dzin...

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025