Šeštadienis, 2025-01-04, 3:54 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:06 PM | Žinutė # 421

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
aš šeip tokius vyrus kurie geriau renkasi alkoholį, arba klauso mamytes vadinu skudurais ( nesupyk ), man kažkaip keista, kai suaugęs vyras negali pas pastovėt už savo šeimą, ko čia mama kišasi, jug ji turi savo šeimą

nesupyksiu tik va as pati ant saves pykstu kad pasirinkau tokia dali savo nors nezinojau kaip bus......

nors ir myliu ji bet si kart jau mane iskaudino kas su ja isejo ir apreke mane kad nafik as jam reikalinga...

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:08 PM | Žinutė # 422

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
tai parodyk jam savo vietą,,, aš ir esu tokių dalykų tarusi ir niekada nenusileisdavau tegul sužino savo vieta ir kaip turi elgtis normalus vyras kartais jie buna kaip maži vaikai ir jiems reikia padėti,nesunku jiems ir padėti jai matosi rezultatas sypsenele aš tau patariu laikytis ir nenusileisti. būk stipri
tai taip turiu but stipri nes mazam leliukui kuris pilve jau beweik 6menesiukai o jis gal blogai reaguoja kai vyras taip elgias.... turiu but stipri nes laukia ir gymdymas ir dar auginimas dvieju leliuku kas juos man uzaugins...
Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:09 PM | Žinutė # 423

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
, man kažkaip keista, kai suaugęs vyras negali pas pastovėt už savo šeimą, ko čia mama kišasi, jug ji turi savo šeimą

ji visad kisosi ir kisasi dar iki siol... gerai kad mano nei laiskai pas ja neina nai ka...
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:11 PM | Žinutė # 424

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
tai ir zadu daryt nes yra kas mane labiau myli tai mano mergyte mua
ji tik pamato kad verkiu ateina ir sako mamyte as tave myliu ir apkabina kad net asaros pacios dingsta...

o dieve,apsiverkčiau ir ne tik nuo tokių vaiko žodžių miela miela mua mua kaip miela mamai tokie vaiko žodžiai tai didžiausais palikymas už bet kokius žodžius turi nuostabią dukrytę,kuriai tu esi reikalinga miela ir neimk tu i galva i jokias kalbas ar nuomones liudna tai juokinga jai imsi i galva visu žmonių pamastymus ir nuomones tai labai kartina gyvenimą liudna aš tai jau patyriau ir iki šiol patiriu,bet nebeimu i galva juokas

sėkmės tau linkiu iš visos širdies mua mua aš pat ta esu patyrusi tai tave puikiai suprantu.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:15 PM | Žinutė # 425

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
tai ir zadu daryt nes yra kas mane labiau myli tai mano mergyte mua
ji tik pamato kad verkiu ateina ir sako mamyte as tave myliu ir apkabina kad net asaros pacios dingsta...

o dieve,apsiverkčiau ir ne tik nuo tokių vaiko žodžių miela miela mua mua kaip miela mamai tokie vaiko žodžiai tai didžiausais palikymas už bet kokius žodžius turi nuostabią dukrytę,kuriai tu esi reikalinga miela ir neimk tu i galva i jokias kalbas ar nuomones liudna tai juokinga jai imsi i galva visu žmonių pamastymus ir nuomones tai labai kartina gyvenimą liudna aš tai jau patyriau ir iki šiol patiriu,bet nebeimu i galva juokas

sėkmės tau linkiu iš visos širdies mua mua aš pat ta esu patyrusi tai tave puikiai suprantu.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:18 PM | Žinutė # 426

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
na tai taip gali ir buti kad isskirs dar...palauk nzn ka ji jam prisakys dar ryt.... vel mane puls kad as jo motka isvariau o ji nieko nepadare matgi... nu ir nafik ... auginsiu kiek galedama pati leliukus.. ir busiu laiminga nes zinau kad be vaikuciu as negaleciau...

žinok jei ji prikalbės manau kad tikrai puls, bet tu laikykis, turi dėl ko stengtis, turi savo mažytę ir leliuką pilvuke, dėl jų turi būti stipri _liuks_ _liuks_ mua mua
Quote (sypsenele)
nesupyksiu tik va as pati ant saves pykstu kad pasirinkau tokia dali savo nors nezinojau kaip bus......
nors ir myliu ji bet si kart jau mane iskaudino kas su ja isejo ir apreke mane kad nafik as jam reikalinga...

na bet iš klaidų mokamasi, manau tu sugebėsi viską iųtverti ir nereiks to kęsti visą laiką, na manu kad ir vyras į protą turėtų ateiti, jug taps antro vaiko tėčiu
o tavo anyta tame pačiame mieste gyvena?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:18 PM | Žinutė # 427

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)

viskas bus gerai,tik nenusileisk,ir žiūrėk kad būtų gerai tau ir vaikams,o ne vyrui ar anytai _pikt_
rūpinkis savo sveikatyte,vaikiuo sveikatyte miela o visa kitą neimk i galvą,yra ir svarbesnių dalykų,nei anytos kalboa ar pamatymai juokas nekreip dėmesio. bus lengviau gyventi miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:20 PM | Žinutė # 428

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Dove tavo žinutės dubliuojasi

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:21 PM | Žinutė # 429

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
sypsenele,linkiu tau stiprybės ir pasisekimo viskas bus gerai _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:21 PM | Žinutė # 430

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
kaip miela mamai tokie vaiko žodžiai tai didžiausais palikymas už bet kokius žodžius turi nuostabią dukrytę,kuriai tu esi reikalinga ir neimk tu i galva i jokias kalbas ar nuomones tai juokinga jai imsi i galva visu žmonių pamastymus ir nuomones tai labai kartina gyvenimą aš tai jau patyriau ir iki šiol patiriu,bet nebeimu i galva sėkmės tau linkiu iš visos širdies aš pat ta esu patyrusi tai tave puikiai suprantu.

na taip ir labai dziaugiuosi savo mergyte ... jai tetis jai ir nepatinka kad geria tai ateina su bizunu ir duoda su juo kur nors.... sako tikst tau....

aciu mergyt uz tavo tovo miela ir nuosirdu palaikyma man net geriau kazkaip pasidare rimtai.. va mazule paguldziau i lova nes didelei miegojo .. tikslaiu ziurejo multika ir uzmigo.. na taip nekreipsiu ir meginu nekreipt..

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:21 PM | Žinutė # 431

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
Dove tavo žinutės dubliuojasi

o kodėl jos dubliuojasi?

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:21 PM | Žinutė # 432

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o dukrytė, tikra šaunuolė _liuks_ _liuks_ _liuks_ aš kartais žiūrėdama kokį filmą apsiverkiu tai maniškis irgi apsikabina ir sako neverk mamytė viskas bus gerai čia tik filmas, apsikabina pabučiuoja mua mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:22 PM | Žinutė # 433

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
o kodėl jos dubliuojasi?

žinok net nežinau, bet po dvi vienodas pasižiūrėk, ne visos bet kai kurios galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:25 PM | Žinutė # 434

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
na taip ir labai dziaugiuosi savo mergyte ... jai tetis jai ir nepatinka kad geria tai ateina su bizunu ir duoda su juo kur nors.... sako tikst tau....

aciu mergyt uz tavo tovo miela ir nuosirdu palaikyma man net geriau kazkaip pasidare rimtai.. va mazule paguldziau i lova nes didelei miegojo .. tikslaiu ziurejo multika ir uzmigo.. na taip nekreipsiu ir meginu nekreipt..

va ta mergaitė ir yra didžiausias ikvėpimas ir siprybė :_liuks_: tai didžiausias gyvenimo variklis _liuks_ _liuks_ ie daugiau nieko nreikia,jokie vyrai ar anytos neturėtų rūpėti,kai toks stebuklas šalia tavęs sypsenele mua mua mua mua mua mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:25 PM | Žinutė # 435

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
kur tau dubliuojasi????:galvoju:

nueik į 30 psl.
Quote (Dove@Deive)
o dieve,apsiverkčiau ir ne tik nuo tokių vaiko žodžių kaip miela mamai tokie vaiko žodžiai tai didžiausais palikymas už bet kokius žodžius turi nuostabią dukrytę,kuriai tu esi reikalinga ir neimk tu i galva i jokias kalbas ar nuomones tai juokinga jai imsi i galva visu žmonių pamastymus ir nuomones tai labai kartina gyvenimą aš tai jau patyriau ir iki šiol patiriu,bet nebeimu i galva
sėkmės tau linkiu iš visos širdies aš pat ta esu patyrusi tai tave puikiai suprantu.

po jos ta pati

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025