Šeštadienis, 2025-01-04, 2:35 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:46 PM | Žinutė # 406

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
vyras lyg ir norejo kai verkem su mazule abi bet va vistiek ant manes puole... tai jauciu gal ryt vaziuosiu su mazaja i kaima.... bet va dar mano tevas nezino o tai jau tada vyrui jau ragas bus... ziuresiu kaip ryt bus o toliau bus matyt... pradejo matgi lupti akis anyta kad as kokia mandra ir t.t....

žinok manau, reiktų kad kas nors vyrą pamokytų ir parodytų, kad yra kas tave apgina _liuks_ , bet manau ryte jis atsiprašys, jug nebus toks kiaulė galvoju
na bet ir gyvatė tau papuolė, kobra _pikt_ _pikt_ _pikt_ , manau kai pagimdysi tada va pabandytų tave patampyti _pikt_ _pikt_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:49 PM | Žinutė # 407

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na bet ir vyras mamytės sūnelis , na kadangi maniškis negeria aš labai džaiugiuosi, kad pas mus nėra konfliktų dėl to bet ta tavo anyta irgi gal įkalus buvo? o kaip seniau irgi tokia buvo?

as ir manau kad jis yra mamos sunelis nes ji tai lupo akis kaip galedama bet vistiek lauk isvyjau ...

tai tau pasiseke,maniskis toks nebuvo ji matyt draugas nuvede iki to.... as nzn ar ji buvo ikalus ar ne bet turbut kad taip....na nebuvo patenkinti jie manim... bet as zinau kad jis gailesis ryt bet dabar turiu but stipri nes turiu dar pilvuka uzauginti.. ir vyresnele

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:51 PM | Žinutė # 408

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
o dar kai pasakiau kad per tave nezadu prarasti vaiko antro o jai pofik buvo .... nu ka ka vyras sian prisiurbes buvo tai susipykau ir su juo ir neleidau jo miegot miegame -nes smarve tai kenkia vaikams.. as nesu macius tokiu dalyku o jo tevai tai megejai pagerti gerai.... tai kai parasiu jo motkai kad ateitu apramintu ji tai ji matgi sako na mazuti gulkis uzklosiu.. o as neleidau tai ji man sterti i megstuka-nu tikra gyvate..... vyras ir ja matgi gini tai issivede ji pas save miegot ba as jau visai kokia pasidariau netokia zmona kokia jos sumui reikalinga tai sakiau kad nesdintumetes ir negryskit nei as anytos matyt noriu nei ka.....

pilnai tave sypsenele suprantu nes visa vaikystę mačiau vien tik gėrimus ir pijokavimus liudna ir vyrą gavau megstanti išgerti,bet jis mane pasirodo labai myli nes jau kuris laikas nevartoja alkoholio del manes ir vaikų,aš to jo paprašiau miela

o šiaip manau kartais geria tokia patirteis,nes aš niekdadamanau nebūsiu megstanti išgerti,man alkoholis paskutinei vietoj liudna

o anytos yra anytos mes joms niekada nebuvome ir nebusime geros liudna 10 jos jau tokios yra,o nėra baisiau kai vyras lygina savo morerį su savo motina,nori kad jo žmona būtų tokia pat kaip jo motina, liudna na žodžiu mamynukas liudna

neimk sypsenėle i galvą ka galvoja anyta,tau reikės gyventi,o ne jai,tai tegul ir žiūri savo,o ne tavo gyvenimą,juk tu darai viską kad tau ir vaikams būtų geriau,o ne jai,eina ji šikt juokas tik nepyk 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:53 PM | Žinutė # 409

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
bet manau ryte jis atsiprašys, jug nebus toks kiaulė

nezinau kaip bus ryt... nes anyta tai tikrai pripudrins jam smegenis o jis ja geriau patikes nei manim.....
Quote (snieguoliuke)
, manau kai pagimdysi tada va pabandytų tave patampyti
as ir dabar moku nepasiduoti jai ir vyra gerai pastumiu nebuvau paaugle kure galima pastumti dabar taip pat... moku vostelti gerai kad kita dien gera butu.... vyras gavo viena kart nugaros is kumscio tai pora dienu skaudejo.. bet buvo uz ka jam...

vyras gal ir butu likes namie bet va ta padla iasityse ji lauk.....ir raktus net issilupo is duru.... na nznn kaip jis ryt grys as jo neisileisiu namo rakta paliksiu duryse ir kitu kampu pasuktu.. tegu gailisi ir grauzia nagus

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:53 PM | Žinutė # 410

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
na taip ir man dzin dabar ji net neuzeis o as jos tikrai neatsiprasysiu.... tegu gyvena kaip nori man vienodai... pati su alkogoliku gyvena ir galvoja cia as kankinsiuos mesiu lauk....
nes va dar ji man pareiske kad vyras dirba pusantros paros ir turi teise gert kiek nori... na cia normalu man tai ne kai esu dabar dar nescia.. ir tai dar pries pora savaiciu leliuko nepraradau o jis taip daro .... blem ne tie okslai tai ir sedeciau kaime ir dzin...

na manau, kad jei vyrui proto niekas neįkrės, tai jis ir nepasikeis, o mama visada užtars savo sūnelį, nekenčių žinok tokių vyrų, kurie labaiu gerbia mamytę, nei savo mylimą moterį, _pikt_ _pikt_ _pikt_
sypsenele, o kur mokaisi?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:55 PM | Žinutė # 411

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
vyras lyg ir norejo kai verkem su mazule abi bet va vistiek ant manes puole... tai jauciu gal ryt vaziuosiu su mazaja i kaima.... bet va dar mano tevas nezino o tai jau tada vyrui jau ragas bus... ziuresiu kaip ryt bus o toliau bus matyt... pradejo matgi lupti akis anyta kad as kokia mandra ir t.t....

oj mažute,tokiai anytai senai būčiau akis iškabinusi _pikt_ nebent ne toks žmogus esi,ištikrūjų ir aš nesu iš tų žmonių piktūjų,bet jai jau pereina ribas tai galiu akis išdrakyti,nesvabu ar tau uošvenė ar tetulė kokia juokas niekas neturi teiės vadovauti ir aiškinti kaip gyventi ir auginti vaika,tai mano asmeninis pasirinkimas ir apsisprendimas ir visos anytos tegul eina nafik... juokas

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:55 PM | Žinutė # 412

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
,nori kad jo žmona būtų tokia pat kaip jo motina, na žodžiu mamynukas neimk sypsenėle i galvą ka galvoja anyta,tau reikės gyventi,o ne jai,tai tegul ir žiūri savo,o ne tavo gyvenimą,juk tu darai viską kad tau ir vaikams būtų geriau,o ne jai,eina ji šikt tik nepyk
zinau jis galvoja daznai kad as juo rupunsiuos girtu kaip jo motka..uzklos ir apkamsys as geriau kusciu taip........ na tikrai nepykstu man smagu kad rasai..
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:57 PM | Žinutė # 413

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
nezinau kaip bus ryt... nes anyta tai tikrai pripudrins jam smegenis o jis ja geriau patikes nei manim.....

jai jis tiki labiau anyta kaip sakant mamyte tai tegul su ja ir gyvena _pikt_ nėra baisiau už tas antas,tokių jų būna kad padėk dieve,jos net šeima sugeba ir gali išskiti liudna

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:59 PM | Žinutė # 414

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o kur mokaisi?

mokaus sekretores moksliukus bet va pirmadieni atsiskaitymas ir fyrinsiu i kaima arba tiesiog pas drauge kad jam butu skaudziau...

Quote (Dove@Deive)
nebent ne toks žmogus esi,ištikrūjų ir aš nesu iš tų žmonių piktūjų,bet jai jau pereina ribas tai galiu akis išdrakyti,nesvabu ar tau uošvenė ar tetulė kokia niekas neturi teiės vadovauti ir aiškinti kaip gyventi ir auginti vaika,tai mano asmeninis pasirinkimas ir apsisprendimas ir visos anytos tegul eina nafik...
zinai kenciau bet si kart issakau ka norejau jai pasakyt ir dabar neuzeis .... ir tai jai uzeina jai neidomu su manim sneket jai sunaus ner... na man jos uzteko kai pas juos gyvenau niekino mane kaip tik norejo ....
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:01 PM | Žinutė # 415

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
zinau jis galvoja daznai kad as juo rupunsiuos girtu kaip jo motka..uzklos ir apkamsys as geriau kusciu taip........ na tikrai nepykstu man smagu kad rasai..

tai parodyk jam savo vietą,,, aš ir esu tokių dalykų tarusi ir niekada nenusileisdavau liudna tegul sužino savo vieta ir kaip turi elgtis normalus vyras _liuks_ _liuks_ kartais jie buna kaip maži vaikai ir jiems reikia padėti,nesunku jiems ir padėti jai matosi rezultatas _liuks_
sypsenele aš tau patariu laikytis ir nenusileisti. _liuks_ būk stipri _liuks_

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:02 PM | Žinutė # 416

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
jai jis tiki labiau anyta kaip sakant mamyte tai tegul su ja ir gyvena nėra baisiau už tas antas,tokių jų būna kad padėk dieve,jos net šeima sugeba ir gali išskiti
na tai taip gali ir buti kad isskirs dar...palauk nzn ka ji jam prisakys dar ryt.... vel mane puls kad as jo motka isvariau o ji nieko nepadare matgi... nu ir nafik ... auginsiu kiek galedama pati leliukus.. ir busiu laiminga nes zinau kad be vaikuciu as negaleciau...
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:03 PM | Žinutė # 417

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)

manau tikrai, kad jis galvoja kad juo rūpinsies manau ir anytai tada būsi ideali , bet tu nenusileisk, manau turės rytoj taviškis pasisitengt miela , kad tu atleistum.
aš šeip tokius vyrus kurie geriau renkasi alkoholį, arba klauso mamytes vadinu skudurais juokas ( nesupyk miela ), man kažkaip keista, kai suaugęs vyras negali pas pastovėt už savo šeimą, ko čia mama kišasi, jug ji turi savo šeimą

Atsijungęs
sypseneleData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:04 PM | Žinutė # 418

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
aš tau patariu laikytis ir nenusileisti. būk stipri
tai ir zadu daryt nes yra kas mane labiau myli tai mano mergyte mua
ji tik pamato kad verkiu ateina ir sako mamyte as tave myliu ir apkabina kad net asaros pacios dingsta...
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:05 PM | Žinutė # 419

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)

tai parodyk jam savo vietą,,, aš ir esu tokių dalykų tarusi ir niekada nenusileisdavau liudna tegul sužino savo vieta ir kaip turi elgtis normalus vyras _liuks_ _liuks_ kartais jie buna kaip maži vaikai ir jiems reikia padėti,nesunku jiems ir padėti jai matosi rezultatas _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:05 PM | Žinutė # 420

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025