Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-30, 9:18 AM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as irgi butu gerai jei kokiam penktadieniu susiruosiu dazyt.o greiciausiai si malonuma perleisiu vaikinam,tik paskui bus su jais beda nenores sustot Na aš dar kol kas net dažų nenusipirkau reikės eiti į turgų pas babas pirkti,nes kokioj maxei jaučiu š ne dažai Dažyti tai labai jau noriu,nes darysiu su popieriumi iškarpytais piešinėliais
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 9:42 AM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mergaitės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 9:42 AM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o aš irgi taip laukiau laukiau Lūpdažių džiunglių, bet prisikvėpavau degančio vaško ir pamiršau.... et... jūs visos daba miegat o Sindre viena forumiuke siautėja... kaip sekėsi dažyti?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 9:44 AM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na aš dar kol kas net dažų nenusipirkau reikės eiti į turgų pas babas pirkti,nes kokioj maxei jaučiu š ne dažai Dažyti tai labai jau noriu,nes darysiu su popieriumi iškarpytais piešinėliais aš jau lyg ir apsirūpinau dažais mažasis irgi labai nori dažyti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-30, 10:21 AM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės bėkit prabalsuoti už velykini atviruką
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-30, 10:45 AM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba diena pupos uogos :) Quote (daniele) ar ne per anksti ruošies šiaip per anksti, bet man daugiau laiko nebus... šiandien išvažiuoju ir realiai dabar laiko turėsiu tik nuo šeštadienio vakaro... tai jau vėloka... dėl to su lukštais, gėlelėm ir žolelėm valgymui tai šeštadienį paspalvosiu... o su vašku dovanojimui vakar pavargau, dar dabar eisiu kol neišvažiavau vaško nuvalyt :) Quote (Dove@Deive) reikės eiti į turgų pas babas pirkti,nes kokioj maxei jaučiu š ne dažai žiūrint kokiam reikalui... man tai tie maximiniai liuks nukanda ir spalvos gražios... o iš babulkų būna ir taškais nueina.... velnias žin ką jos ten parduoda... aišku būna ir kokybiškų nieko nesakau....
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-30, 10:45 AM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mergaitės bėkit prabalsuoti už velykini atviruką einu ieškot :) pilietinę pareiga reik atlikt :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 12:38 PM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) žiūrint kokiam reikalui... man tai tie maximiniai liuks nukanda ir spalvos gražios... o iš babulkų būna ir taškais nueina.... velnias žin ką jos ten parduoda... aišku būna ir kokybiškų nieko nesakau.... mes irgi iš maksės, o babučių tai tikrai kažkokias taškais nuėjo , nebent užtaikai kartais ant gerų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 12:39 PM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) einu ieškot :) pilietinę pareiga reik atlikt :) reikia reikia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-30, 1:05 PM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, ORANŽINĮ infiniti džipą, o ne raudona infiniti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 1:11 PM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, ORANŽINĮ infiniti džipą, o ne raudona infiniti aga bet man labiau BMW X5 patinka kaip kiaušiniukai gavosi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 1:11 PM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip tu ten su tuo vašku darai, kiek aš bandžiau man nesigauna
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-30, 1:14 PM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip kiaušiniukai gavosi dar vaško nenuvaliau...nespeju... uz 30 min išvažiuoju o dar kaltūnai šlapi Quote (snieguoliuke) bet man labiau BMW X5 patinka o man Q7 labiausiai, bet realiausiai infinitis Kas geresnio? Jau po darbų?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-30, 1:17 PM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip tu ten su tuo vašku darai, kiek aš bandžiau man nesigauna Dove kažkur aprašė, bet man atrodo kad gautųsi, svarbiausia adatėlę tinkamą turėt. Nes aš turiu gal 20 tų kotukų pasidarius (nu į pieštuką adatėlę su galvute ta apvalia), bet naudojuosi jau daug metų tik 1. Nes kiti būna per plonai arba per storai arba per kreivai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-30, 1:18 PM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kas geresnio? Jau po darbų? aga dabar namuose tvarkausi, sakau spintą reikės susitvarkyti gal Quote (Sindre) o man Q7 labiausiai, mano vyrukams Q7 labai patinka
|
Atsijungęs |
| |