Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
sypsenele | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:52 PM | Žinutė # 991 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na gerai mergytes mes jau begam i laukuti ...veliau tikiuosi susipyskinsime gal kuri cia dar bus iki vakariuko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:57 PM | Žinutė # 992 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na gerai mergytes mes jau begam i laukuti ...veliau tikiuosi susipyskinsime gal kuri cia dar bus iki vakariuko ikiukas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 5:04 PM | Žinutė # 993 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kokia aš išsiblaškius... galvojau nueisiu į virtuvę, užsikaisiu vaško ir kiaušus dažysiu, o kad juos išvirt dar reikia tai man nei galvoj o kad dar į rūsį eit stiklainiukų atsinešt dažam aptyngau...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 5:06 PM | Žinutė # 994 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kokia aš išsiblaškius... galvojau nueisiu į virtuvę, užsikaisiu vaško ir kiaušus dažysiu, o kad juos išvirt dar reikia tai man nei galvoj o kad dar į rūsį eit stiklainiukų atsinešt dažam aptyngau... galvytė dar neveikia bet būtinai parodyk savo grožį ki padarysi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 5:07 PM | Žinutė # 995 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, ką ten išsirinkai velykom pagaminti?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 5:08 PM | Žinutė # 996 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, ką ten išsirinkai velykom pagaminti? kepsiu kiškiuką iš miltų , sausainius-kiaušiniukus su krabais 2 receptukus išsirinkau, na dar keletą įdarytų kiaušinių receptukų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 5:09 PM | Žinutė # 997 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| daug ten prisirinkau, jei netingėsiu būtinai padarysiu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 5:10 PM | Žinutė # 998 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kepsiu kiškiuką iš miltų Quote (snieguoliuke) su krabais 2 receptukus išsirinkau numesk linkus jei netyngi please... ar tu čia iš savo to žurnaliuko?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 5:15 PM | Žinutė # 999 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ar tu čia iš savo to žurnaliuko? tai va kad iš žurnaliuko kažkaip geriau darosi kai originalą prieš akis matau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 5:17 PM | Žinutė # 1000 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va lekia mūsų trijulė į parkelį oras gražus o savaitės vidurį vyras sakė į mišką važiuosim žibučių ieškoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 7:25 PM | Žinutė # 1001 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką plepsės veikiat?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 9:08 PM | Žinutė # 1002 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką vekinėjat? aš tai Svetimi žiūriu, kinderis jau miega lauksiu Lūpdažių džiunglių
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-30, 1:11 AM | Žinutė # 1003 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) lauksiu Lūpdažių džiunglių o aš irgi taip laukiau laukiau Lūpdažių džiunglių, bet prisikvėpavau degančio vaško ir pamiršau.... et... jūs visos daba miegat o Sindre viena forumiuke siautėja...
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:35 AM | Žinutė # 1004 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Quote (Sindre) juokas juokas juokas kokia aš išsiblaškius... galvojau nueisiu į virtuvę, užsikaisiu vaško ir kiaušus dažysiu, o kad juos išvirt dar reikia tai man nei galvoj juokas o kad dar į rūsį eit stiklainiukų atsinešt dažam juokas aptyngau... - ar ne per anksti ruošies nors gal ir ne,ne kaip aš,kad paskutinę dieną,paskutinę minutę viską darau...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-03-30, 8:45 AM | Žinutė # 1005 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - ar ne per anksti ruošies nors gal ir ne,ne kaip aš,kad paskutinę dieną,paskutinę minutę viską darau... as irgi butu gerai jei kokiam penktadieniu susiruosiu dazyt.o greiciausiai si malonuma perleisiu vaikinam,tik paskui bus su jais beda nenores sustot
|
Atsijungęs |
| |