Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
sypsenele | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:31 PM | Žinutė # 976 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ,bet ir duine ir visos spinteles apdergtos lieka. ogogo kaip jis sugeba
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:31 PM | Žinutė # 977 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o į kokią talką lekiat? medeliu balint,patvorius apgraibinet.as siandien vaikinu zaslus meciau tai kokius 3 kibirus pririnkau.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:33 PM | Žinutė # 978 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sindre tos žibutės NORIU Į MIŠKĄ nu aš irgi nesitikėjau kad jų jau bus.... važiavau kačiukų... bet po to pamačiau kad mėlynuoja tai džiaugiaus kaip vaikas, laksčiau tais šlaitais Quote (Dove@Deive) na bet vyrukas ir sriuba vire ir troskino kopustus su bulvemis,katu katu ooo mėgstu troškintus kopūstus niam Mmmm po miško taip valgyt noris... reik kąnors pasitaisyt...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:33 PM | Žinutė # 979 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) medeliu balint,patvorius apgraibinet.as siandien vaikinu zaslus meciau tai kokius 3 kibirus pririnkau. jau pavasaris, jaučiasi kai tokie darbai prasideda, man irgi reikia perrūšiuoti žaislus, ką krišstasūniui atiduosim, ką į darželį nuvešim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:33 PM | Žinutė # 980 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as siandien vaikinu zaslus meciau tai kokius 3 kibirus pririnkau. tai ko tu taip metei tuos zaisliukus jau????
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:37 PM | Žinutė # 981 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) medeliu balint,patvorius apgraibinet.as siandien vaikinu zaslus meciau tai kokius 3 kibirus pririnkau. visuotinė tvarka... et, aš irgi sakiau šiandien spintas prasikraustysiu, ko nereik į konteinerius nunešiu... bet kada gi čia viską spėsi žmogus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:37 PM | Žinutė # 982 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) bet po to pamačiau kad mėlynuoja tai džiaugiaus kaip vaikas, laksčiau tais šlaitais net nežinojau kad jau yra žibučių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:40 PM | Žinutė # 983 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) bet kada gi čia viską spėsi žmogus geriau po miško šlaitus palakstyti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:42 PM | Žinutė # 984 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geriau po miško šlaitus palakstyti emociškai tikrai žinok geriau.... kokį ten tos spintos peną duoda... bet vistiek reikia prieš velykas apsirankiot....
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:43 PM | Žinutė # 985 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai ko tu taip metei tuos zaisliukus jau???? kadangi buvo palikti per ziema lauke,tai dauguma plastmase persalo,ir pradejo skilinet.Quote (snieguoliuke) net nežinojau kad jau yra žibučių vau ryt reiks varyt su suniu i miska zibuciu ieskot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:43 PM | Žinutė # 986 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kokį ten tos spintos peną duoda... bet vistiek reikia prieš velykas apsirankiot.... jo jo reikės ir man
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:44 PM | Žinutė # 987 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vau ryt reiks varyt su suniu i miska zibuciu ieskot manau tikrai reiktų ant vėlykinio stalo
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:47 PM | Žinutė # 988 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| čia per vaidaba aš į tuos miškus nukydau... dabar jūs lėksit... Okey, einu aš virtuvėlėn suktis... vėlėliau užbėgsiu pažiūrėt kuom gyvenat
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:49 PM | Žinutė # 989 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kadangi buvo palikti per ziema lauke,tai dauguma plastmase persalo,ir pradejo skilinet. na va gerai kad pas mus nebuvo lauke tie zaisliukai mazosios.. na va mes tai i vakariuka eisime i lauka-gal jai mazoji nores pasivaikscioti eisime i miskiuka... o gal net ir ryt,nes sian dar mazaja reik numaudyti vonioi smagioj su daug daug putu... mazoji jau ruosiasi sako einam i lauka paziuri lauke kad nelyja ir sako einam -tai ka jau padarysiu reik rengtis ir eiti antra karta.. blogai kai 4aukstas tai daug lipti pirmyn ir atgal o man tokiai meskytei tai sunku gan su tokia greituke
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 4:51 PM | Žinutė # 990 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Okey, einu aš virtuvėlėn suktis... vėlėliau užbėgsiu pažiūrėt kuom gyvenat ikiukas
|
Atsijungęs |
| |