Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:32 AM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) už vaistukus kur suleidžia tuos užšaldančius o traukia pieninius dantis? Nes aš aišku nepatarėja, bet gi kai pieninius traukia tai ten tik cakt ir nėr ir po minutės nebeskauda... o jei vaistus suleidžia tai valandą po to dar paraližuota būna... man tai atrodo daug siaubingiau negu ta viena sekundė ištraukimo :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:35 AM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o traukia pieninius dantis? Nes aš aišku nepatarėja, bet gi kai pieninius traukia tai ten tik cakt ir nėr ir po minutės nebeskauda... o jei vaistus suleidžia tai valandą po to dar paraližuota būna... man tai atrodo daug siaubingiau negu ta viena sekundė ištraukimo :) ir traukia ir šaldo net nežinau kaip čia geriau gal ir gerai,kad nuskausmina mažiau vaikui streso,o tas užšaldymas tai nelabai tas vaikas ir supranta,betnt jau mūsų tai nereagavo kažkaip neigiamai tik jam idomu buvo kodėl nieko nejaučia nežinau nei kas nei kaip geriau,nes prie mano dantų dar nėra prikišęs nagų gydytojas,tik mažutei blombą idėjo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:35 AM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu mum nera teke uz kazka moket.tik dabar sake reiks uz ploksteles.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:36 AM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nu mum nera teke uz kazka moket.tik dabar sake reiks uz ploksteles. Tai jums gerai tada,gal kažkaip nuo poliklinikos priklauso,net nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:40 AM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kokie šiandienos planai? Šiandien tikiuosi gero oro ir plačios šypsenos... važiuosiu į kirpyklą, po to į Pavėsį užvalgyt ir pasikavint (bet čia greičiausiai bus atvirkščiai), po to namo, pabaigsiu sagę darytis.... vakarop su mergycom sustinkam plepalų vakarui su šampaniuku, šokoladu ir vynuogėm, o dar vėliau vėl pas poną... va tiek ir tų planų... nieko prasmingo, bet tam ir yra atostogai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:44 AM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nes prie mano dantų dar nėra prikišęs nagų gydytojas Ogho tai tobulus dantis turi... mano tai daug suremontuotų... bet vaikystėj pieninius dantis tai pamenu mama užrišdavo siūlą... tymt ir ištraukia... man net įdomu būdavo.... pati nešdavau siūlą.... kad ir neklibėdavo sakydavau kad trauktų atrakcija... ir dabar turiu pelytės dėžutėj visus savo pieninius dantukus..... ką žinau kam jų reik, bet atsidarau ir juokas pajama
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:44 AM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas visoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:45 AM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas rytas visoms labas labas rytas... ką Laurencijus šiandi veiks?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:47 AM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) labas labas rytas... ką Laurencijus šiandi veiks? labukas puone ai nežinau jaučiu nieko oras nieko gero o ir sveikata nelabai kokia vakare mažių pas daktare vesiu reikia kad apžiūrėtų jau pasveikome tavo planai tai žiūriu šiandienai laaabai net geri fainai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:48 AM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ogho tai tobulus dantis turi... nebejuokink taip stipriai toli gražu iki tobulų dantų tik tiek kad nesugedę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:49 AM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas Sindre visada planai planučiai,neleidi žiūriu veltui laiko Aš tai vis nesulaukiu vyrioko savo,nuvažiavo išregistruoti mašinos ir užtruko kažko,dar išeiginę pasiemė tai reiks tepti ir man slydes iš namų
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:52 AM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vakare mažių pas daktare vesiu reikia kad apžiūrėtų jau pasveikome vajei, čia kai paklausau mergytės, jūs į tas gydyklas vaikštote tiek, kiek aš per visą gyvenimą nebuvus... kaip į parduotuvę na bet jei reik tai reik... O tai pati ko negaluoji? Dar vis ligos? Ar šiaip po velykinis nuovargis nepraėjo? Quote (Dove@Deive) tik tiek kad nesugedę tai kur tau netobuli, jei per dvidešimt kažkelerius metus dantys nesugedo... nuostabu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:53 AM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) vajei, čia kai paklausau mergytės, jūs į tas gydyklas vaikštote tiek, kiek aš per visą gyvenimą nebuvus... kaip į parduotuvę juokas na bet jei reik tai reik... O tai pati ko negaluoji? Dar vis ligos? Ar šiaip po velykinis nuovargis nepraėjo? biški apsirgau su antru galu kaip sakoma ne viskas gerai bet tikiuos kad prais greitai o žinai kai vaikai maži yra tai gydyklos labai populerus dalykas yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:54 AM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai kur tau netobuli, jei per dvidešimt kažkelerius metus dantys nesugedo... smile nuostabu Jai dar lygūs ir tiesūs būtų tai tada gal ir būtų nuostabu,o dabar tai... :juokas: Daug kramtoškių valgau
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Trečiadienis, 2010-04-07, 9:55 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:56 AM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Jai dar lygūs ir tiesūs būtų tai tada gal ir būtų nuostabu,o dabar tai... 10 juokas Breketus susidėk ištiesins,man padėjo dabar dantys lygūs labai net.
|
Atsijungęs |
| |