Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:56 AM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o žinai kai vaikai maži yra tai gydyklos labai populerus dalykas yra juokas juokas Tai jau tikrai jai turi vaiką tai su gydytojais tenka draugauti dažnai nori to ar ne bet nieko svarbu kad viskas gerai vaikams būtų ir greitai pasveiktų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:56 AM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pas Sindre visada planai planučiai nebūna pas man tų planų niekad... viskas ekspromtu... tik šiandi va kad su moterom nusprendėm SUPLANUOT susitikimą, nes jau daugiau nei pusę metų ekspromtai nepasiteisina...niekaip neišeina susitikt... o visa kita tai maždaug "Aš nežinau kada ir kam mane vėl vėjas nuneš...." Quote (Dove@Deive) nuvažiavo išregistruoti mašinos ir užtruko kažko,dar išeiginę pasiemė tai reiks tepti ir man slydes iš namų a kam maškę išregistruot? Parduodat? Quote (Dove@Deive) reiks tepti ir man slydes iš namų Taip anksti ir leksi jau?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:57 AM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Breketus susidėk ištiesins,man padėjo dabar dantys lygūs labai net. _liuks_ ai žinok pas mane tie dantys kaip sakant kaip pas žiurkite mažučiai kažkokie nedadygėliai :juokas: jai galėčiau visus išsitraukčiau ir susidėčiau kitus gerai čia pavariau apie savo nedadygėlius
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Trečiadienis, 2010-04-07, 9:58 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 9:58 AM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ai žinok pas mane tie dantys kaip sakant kaip pas žiurkite mažučiaikažkokie nedadygėliai juokas juokas jai galėčiau visus išsitraukčiau ir susidėčiau kitus 10 gerai čia pavariau apie savo nedadygėlius juokas nu jo varai ant savęs juodai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:01 AM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) biški apsirgau su antru galu kaip sakoma ne viskas gerai bet tikiuos kad prais greitai o blembačky, reik ir man pas to galo specą apsilankyt kad pažietų ko man ten tie vaikai kaip nesigauna taip nesigauna bet niaaa ant to reikalo tai aš triušis bailys... dar palauksiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:01 AM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) a kam maškę išregistruot? Parduodat? Quote (Dove@Deive) Aha vakar pardavėm, kaip gaila buvo matyti kai ją nusistūmė nieko ieškosime dabar kitos Quote (Sindre) Taip anksti ir leksi jau? o ko čia laukti,mes kai liekame kartu su vyru namie labai greitai susipjauname nepasidaliname visko tai arba jis arba aš kur nors išeinu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:02 AM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o blembačky, reik ir man pas to galo specą apsilankyt kad pažietų ko man ten tie vaikai kaip nesigauna taip nesigauna juokas bet niaaa ant to reikalo tai aš triušis bailys... dar palauksiu juokas bijau ir aš jų laaabai bet kai reikia tai reikia nieko nepadarysi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:03 AM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) bet niaaa ant to reikalo tai aš triušis bailys... dar palauksiu juokas Nu čia dabar,kas čia per bailumai tokie, reikia ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:03 AM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nu čia dabar,kas čia per bailumai tokie, reikia ir viskas 10 tu gal ant to drasesnė esi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:06 AM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tu gal ant to drasesnė esi juokas juokas Aha drąsesnė pakalbėt ir mažai daryti kažin kaip aš pati nueičiau gal ir man reikėtų bet nea nea nea dar palauksiu nebraška dar niekas
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:06 AM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nu čia dabar,kas čia per bailumai tokie, reikia ir viskas nebent nejautrą suleistų kaip pas dantistę... nu aš negaliu ir viskas... čiupins man ten kažkokia... ot norėčiau vyro ginekologo... tada dzin būtų... savas o kas iš to advokato... nebent kai antstoliai gąsdint pradės-pravers... bet manau taip neatsitiks... tai tada naudos jokios.... va kaip išvedžiojau... reik eit į ginekologų asociacijos puslapį vyro naujo ieškot
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:08 AM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aha drąsesnė pakalbėt ir mažai daryti juokas juokas kažin kaip aš pati nueičiau gal ir man reikėtų bet nea nea nea 10 10 10 dar palauksiu nebraška dar niekas Quote (Sindre) reik eit į ginekologų asociacijos puslapį vyro naujo ieškot juokas varyk,jai gerą rasi ateisime ir mes į tą puslapį
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:14 AM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) varyk,jai gerą rasi ateisime ir mes į tą puslapį ai tiek tos... man dabar ir taip pavasaris. Nereikia čia naujovių na, ką reik kavos pasidaryt...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:15 AM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) varyk,jai gerą rasi ateisime ir mes į tą puslapį juokas juokas Ojaš žinau gerą ginekologą mūsų mieste dar ir mano bendrapavardis,prie jo gimdžiau pirmą vaiką tai pasaka ne ginekologas,pas jį eičiau ir nieko nebijočiau ,tai ne pas kokią bobą kuri grubiai elgiasi ir paskui dar sako: O kai su vyru myliesi tai neskauda? kaip jums patiktų toks pasakymas ginekologės,po galais vyras nekaišo kažkokių rreplių ir nedrąsko ai žodžiu nušaut tokią ginekologę vietoje
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:17 AM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) O kai su vyru myliesi tai neskauda? kokia debilė.... aš tai žinok paklausčiau tikrai "O ką....tau skauda? Man tai kaifas"
|
Atsijungęs |
| |