Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:18 AM | Žinutė # 226 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as vyro ginekologo nenoreciau nors abu gimdymus butent jie prieme.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:19 AM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano draugė tai pas vyrą vieną kart buvo tai sakė susikvietė visas skyriaus bobas ale parodyt kaip mergaitė susitvarkius (na pas ją nudepiliuota buvo) tai žinai irgi atsiprašant šūžius...
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:20 AM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as vyro ginekologo nenoreciau nors abu gimdymus butent jie prieme. idit, taigi mes juokiamės... nepriimk už rimtą... aš irgi nenorėčiau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:21 AM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) susikvietė visas skyriaus bobas ale parodyt kaip mergaitė susitvarkius ( o as galvojau kad jie prie visko priprate
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:32 AM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos pleputės ooo kokia temelę gvildenam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:38 AM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos pleputės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:40 AM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ai tiek tos... man dabar ir taip pavasaris. Nereikia čia naujovių juokas Quote (Sindre) kokia debilė.... juokas juokas juokas aš tai žinok paklausčiau tikrai "O ką....tau skauda? Man tai kaifas" juokas juokas gerai tu čia šaunuolė Quote (Sindre) mano draugė tai pas vyrą vieną kart buvo tai sakė susikvietė visas skyriaus bobas ale parodyt kaip mergaitė susitvarkius (na pas ją nudepiliuota buvo) juokas juokas juokas tai žinai irgi atsiprašant šūžius... nu žinai viršūnė snieguoliuke, labukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:41 AM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, laaabu.... po darbų? prieš darbus? ar nereikia? gal turi idėjų kaip namie pasidaryti baltą kavą su puta? Nenoriu tu sintetinių capucinų ir 3 in 1 muilo... ;/ niekaip nesugalvoju, bet turbūt čia be aparato nichriena neišeina...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:47 AM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Labas rytas pleputės mes ruošiamės eiti pas dantukų gydytoją gaila kad nedalyvausime darželio šventėje labas Dove sekmės pas gydytoją Quote (Dove@Deive) ir traukia ir šaldo net nežinau kaip čia geriau gal ir gerai,kad nuskausmina mažiau vaikui streso,o tas užšaldymas tai nelabai tas vaikas ir supranta, jei vaikui skauda ir nebesusitaiso tai ir traukia tada, bet jei pataisomas tai tada sutvarko , mes pasimokėm su dantyste, sako nelaukit kol vaikui skaudėt pradeda, tai dabar lyg dar vieną tvarkyt reikia tai sutaisys, ir kas pusmetį profilaktiškai nueiname Quote (Sindre) Šiandien tikiuosi gero oro ir plačios šypsenos... važiuosiu į kirpyklą, po to į Pavėsį užvalgyt ir pasikavint (bet čia greičiausiai bus atvirkščiai), po to namo, pabaigsiu sagę darytis.... vakarop su mergycom sustinkam plepalų vakarui su šampaniuku, šokoladu ir vynuogėm, o dar vėliau vėl pas poną... va tiek ir tų planų... nieko prasmingo, bet tam ir yra atostogai o sindre ką darysi plaukučiams aš kitą savaitę užsirašiau į kirpyklą o man šiandien nuotaikos visai nėra, na bet gal dar atsiras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:49 AM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vakar vakare gi beda turejom.mano jaunuolis sudauze stikline.ir suke pataike i aky.vaziavom vakare velai traukt.tai istrauke kaip per mazojo pirstuko puse nago tokia suke.sake gerai kad nieko nelaukem,nes galejo po obuoliu nuslyst
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:52 AM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o sindre ką darysi plaukučiams aš kitą savaitę užsirašiau į kirpyklą o man šiandien nuotaikos visai nėra, na bet gal dar atsiras Aš jau daug metų nieko jiems nedarau nieks net nepastebi kad kirpykloj buvau... tad ir šįkart NIEKO. Šaknis nudažys ir galiulus vos vos vos pakirps... tad pokyčių jokių... O tau kas čia per nenuotaikos? Grait šyyyyyypseną išspaudi! Viskas bus narnaliai! Tuoj ateis kokia draug4 - pralinksmins...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:54 AM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o blembačky, reik ir man pas to galo specą apsilankyt kad pažietų ko man ten tie vaikai kaip nesigauna taip nesigauna bet niaaa ant to reikalo tai aš triušis bailys... dar palauksiu gal vaikų daryti kažkas nemoka na šeip ir man reiktų nueiti, pasitikrint ar viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:55 AM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vakar vakare gi beda turejom.mano jaunuolis sudauze stikline.ir suke pataike i aky.vaziavom vakare velai traukt.tai istrauke kaip per mazojo pirstuko puse nago tokia suke.sake gerai kad nieko nelaukem,nes galejo po obuoliu nuslyst O SIAUBE!!! Quote (snieguoliuke) pasidaryk kava įpilk grietinėlės ir su mikseriu susiplak ir bus tau puta šeip aš kartais užsipurškiu plaktos desertinės grietinėles, nes šaldytuve jos visada yra kadangi vyrai mano ją mėgsta nesigauna... jau visaip bandžiau ;/ na nieko... pavėsis tam yra o plaktą grietinėlę ir aš mėgstu, bet pas mane atvirkščiai... dėl tos priežasties kad mėgstu, pas mane jos niekad nebūna
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:58 AM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aha vakar pardavėm, kaip gaila buvo matyti kai ją nusistūmė nieko ieškosime dabar kitos o tai neužkūrė kad nusistūmė , tai jei vyras negrįžta tikriausiai kitos mašinos ieško Quote (Dove@Deive) o ko čia laukti,mes kai liekame kartu su vyru namie labai greitai susipjauname nepasidaliname visko tai arba jis arba aš kur nors išeinu tai eikit kur nors kartu, jug išeiginė ne kiekvieną dieną pasiima pasedėkit kokioj kavinukėj, kavytės atsigerkit ir nereikės pyktis , kai mums abiems buna laisvas laikas, mes nesipykstam, džiaugiamės laisve, kad vieni o velnias gal ryt reikia nulėkt su brangiausiuoju į kavinę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 10:59 AM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O tau kas čia per nenuotaikos? Grait šyyyyyypseną išspaudi! Viskas bus narnaliai! Tuoj ateis kokia draug4 - pralinksmins... kad draugės šiandien dirba, o kitos dar miega tikriausiai na bet tuoj mano vyriškis grįš
|
Atsijungęs |
| |