Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
vaida | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:41 PM | Žinutė # 271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ir pas seimos daktare uzregistravau dukra eisim pas lor siuntima pasijimti adenojdus operuoti teks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:44 PM | Žinutė # 272 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) pas lor siuntima pasijimti adenojdus operuoti teks mums tai lor pažiūrės ar nėra adenoidu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:22 PM | Žinutė # 273 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mums tai lor pažiūrės ar nėra adenoidu o mums jau senai yara kaip reik operuoti taip susergame nu gal dabar bus gerai nukankini ta vaika tyrimus darant ir sudas vel viskas is naujo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:29 PM | Žinutė # 274 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vakar vakare gi beda turejom.mano jaunuolis sudauze stikline.ir suke pataike i aky.vaziavom vakare velai traukt.tai istrauke kaip per mazojo pirstuko puse nago tokia suke.sake gerai kad nieko nelaukem,nes galejo po obuoliu nuslyst oho kpks nutikimas na tai labai gerai baigėsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:33 PM | Žinutė # 275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va mano buvęs ginekologas vyras _liuks_ _liuks_ _liuks_ , bet dabar atsidarė savo kliniką, tai sakė kai kitą susiplanuosim galėsiu pas jį gimdyti super gydytojas, o va dabartinė tai senutė kažkokia, tokia bjauri, draugė nuėjo sako truputį kraujuoju, pasidariau testą teigiamas, ir nesergu jau 2 mėn ta pasodino ant "lėktuvo" pažiūrėjo sako mėnesinių kraujas, parėjo ji namo nu taip negerai jautėsi tai nuvežėm iki ligoninės ten patikrina o ji jau beveik 3 mėn kaip nesčia, ir gresiantis _pikt_ _pikt_ _pikt_ ot daktarė, net nematė kad neštumas juokas juokas taip ir būna kai sėdi neišmanančios savo darbo Quote (idit) o paciai nekyla nora su jais pazaisti? jau geriau nepradėti liga siaubinga kiek žinau žmonių baisu kiek prasilošia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:44 PM | Žinutė # 276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, Snieguoliuke, pas Kavaliauska i ortopedini vesk, apie 20lt sumoki, bet ta pacia diena paziuri, bent jau mums taip... mes jau ir sveciu turejom, ir pacios s sveciuos su mama buvom, planavom i Stumbryna palekt, bet salta, palauksim geresniu dienu..., mama nuejo pietu pogulio, tai as jos laptopeli kankinu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:46 PM | Žinutė # 277 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jau geriau nepradėti liga siaubinga kiek žinau žmonių baisu kiek prasilošia tikra tiesa sako lošimas kaip narkotikai, kai tampi priklausomas paskutines kelnes gali atiduot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:47 PM | Žinutė # 278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, Snieguoliuke, pas Kavaliauska i ortopedini vesk, apie 20lt sumoki, bet ta pacia diena paziuri, bent jau mums taip... mes jau ir sveciu turejom, ir pacios s sveciuos su mama buvom, planavom i Stumbryna palekt, bet salta, palauksim geresniu dienu..., mama nuejo pietu pogulio, tai as jos laptopeli kankinu juokas sveikute senokai girdėta nors ir aš čia nebuvau dvi dienas nebuvo kada Quote (snieguoliuke) tikra tiesa sako lošimas kaip narkotikai, kai tampi priklausomas paskutines kelnes gali atiduot liudna jo čia tai teisybė yra
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:49 PM | Žinutė # 279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute senokai girdėta nors ir aš čia nebuvau dvi dienas nebuvo kada na uzlekiu vis, tik 10d, kol sveiu turesiu, maziau ci pasirodysiu, ale kaip i as be jusu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:54 PM | Žinutė # 280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Snieguoliuke, pas Kavaliauska i ortopedini vesk, apie 20lt sumoki, bet ta pacia diena paziuri, bent jau mums taip... reiks pabandyt Quote (vaidabas) na uzlekiu vis, tik 10d, kol sveiu turesiu, maziau ci pasirodysiu, ale kaip i as be jusu labai šaunu, žinok man irgi vis rūpi forumiuką aplankyt, vyras sako gerai parašyta kartą užsukęs negali sustot
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:58 PM | Žinutė # 281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o maniskis praeidamas paziuri, ir jam dzin, svarbu ne kokioj onej nes ju ten jam nepatinka kai sedziu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:58 PM | Žinutė # 282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke tavo avataras labai mielas, toks romantiškas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 1:59 PM | Žinutė # 283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na uzlekiu vis, tik 10d, kol sveiu turesiu, maziau ci pasirodysiu, ale kaip i as be jusu 10 smagu girdėti kad negali be mūsų aišku pasidžiauk svečiais ir paskui gryši Quote (snieguoliuke) labai šaunu, žinok man irgi vis rūpi forumiuką aplankyt, vyras sako gerai parašyta kartą užsukęs negali sustot _liuks_ _liuks_ _liuks_ nu bet tinka užrašas nors tu ką ane
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:00 PM | Žinutė # 284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu bet tinka užrašas nors tu ką ane tikrai, kaip pirštu į akį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:01 PM | Žinutė # 285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va sriubytę išvyriau, dar kiielių reikia išvirti
|
Atsijungęs |
| |