Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:03 PM | Žinutė # 286 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) smagu girdėti kad negali be mūsų aišku pasidžiauk svečiais ir paskui gryši supesiu visur, sveciai knarkia, as ir lovoj guledama narsau....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:04 PM | Žinutė # 287 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) supesiu visur, sveciai knarkia, as ir lovoj guledama narsau.... bitė darbštuolė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:06 PM | Žinutė # 288 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o maniskis praeidamas paziuri, ir jam dzin, svarbu ne kokioj onej nes ju ten jam nepatinka kai sedziu juokas o kodėl nepatinka Quote (snieguoliuke) Laurituke tavo avataras labai mielas, toks romantiškas miela ačiukas galvojau keistis Quote (snieguoliuke) tikrai, kaip pirštu į akį juokas juokas arba į kitą vietą Quote (snieguoliuke) na va sriubytę išvyriau, dar kiielių reikia išvirti juokas juokas aš viriau kauliukus su bulvikėmis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:06 PM | Žinutė # 289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) supesiu visur, sveciai knarkia, as ir lovoj guledama narsau.... nu va kaip gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:19 PM | Žinutė # 290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kodėl nepatinka todel kad kai tik palieku ijungta, nulekiu uzsikaist kokios arbatos ar ka, amzinai paraso koks, tai kavos kviecia, tai ka daugiau siulo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:22 PM | Žinutė # 291 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va ziuriu ir Laurituke sveciuos turejau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:27 PM | Žinutė # 292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš viriau kauliukus su bulvikėmis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:29 PM | Žinutė # 293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) todel kad kai tik palieku ijungta, nulekiu uzsikaist kokios arbatos ar ka, amzinai paraso koks, tai kavos kviecia, tai ka daugiau siulo va čia geras, maniškiui irgi nelabai patinka kad onei rašinėja visokie tai kavos kviečia tai pasikalbėti, aš arba jiems neatrašau, arba parašau kad vyra ir vaiką turiu, tai jie mat sako kad tai ne kliūtis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:31 PM | Žinutė # 294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) todel kad kai tik palieku ijungta, nulekiu uzsikaist kokios arbatos ar ka, amzinai paraso koks, tai kavos kviecia, tai ka daugiau siulo _pikt_ pavydi brangusis Quote (vaidabas) va ziuriu ir Laurituke sveciuos turejau miela onėje? Quote (snieguoliuke) tai kavos kviečia tai pasikalbėti, aš arba jiems neatrašau, arba parašau kad vyra ir vaiką turiu, tai jie mat sako kad tai ne kliūtis juokas juokas aš tokiems net neatrašinėju pradėsi bendrauti tai galo nebus o rašyti tai jaučiu visoms rašinėja visokie gezai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:31 PM | Žinutė # 295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| reiks eiti ruoštis pas daktare jau neužilgo reiks mažių reiks rengti kažin brangusis spės gryšti blemba jai ne teks peškom eiti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:34 PM | Žinutė # 296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) reiks eiti ruoštis pas daktare jau neužilgo reiks mažių reiks rengti kažin brangusis spės gryšti blemba jai ne teks peškom eiti jei oras gr ažus ir pasivaikščioti smagu bet jei koks tada
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:35 PM | Žinutė # 297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei oras gr ažus ir pasivaikščioti smagu bet jei koks tada liudna liudna išgražėjo pas mus labai saulutė šviečia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:36 PM | Žinutė # 298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) išgražėjo pas mus labai saulutė šviečia o pas mus tai ekoks, jaučiu toks ir bus visą dieną
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:51 PM | Žinutė # 299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pas mus tai ekoks, jaučiu toks ir bus visą dieną liudna liudna liudna pas mus tai buvo irgi bjaurus apsiniauke buvo dabar kad išgražėjo saulikė šviečia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 2:52 PM | Žinutė # 300 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu va suformavau nauja gelyna.prisodinau augaliuku.daba ziuresiu kokia bus vyro reakcija.ji nervina mano visokie medeliai jei del jo tai pas mus butu vien futbolo aiste ir jokio medzio.
|
Atsijungęs |
| |