Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:01 PM | Žinutė # 256 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| toks grazus oras o visos tingim as tai siandien prasiaus kad nevaziuociau i darba.noriu biski namus apsitvarkyt,pasikeis rubu sezona,jei spesiu gal dar augaliukus i kitas vietas persodinsiu.o ryt malsiuos po valdiskas istaigas
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:06 PM | Žinutė # 257 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , o kuo dirbi miela prie losimu atomatu tai 12 val reika atsedeti keturs dienas is eiles tai stogas vazuoja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:08 PM | Žinutė # 258 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) prie losimu atomatu tai 12 val reika atsedeti keturs dienas is eiles tai stogas vazuoja tikrai stogas man irgi važiuotų , bet svarbu darbas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:09 PM | Žinutė # 259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) prie losimu atomatu tai 12 val reika atsedeti keturs dienas is eiles tai stogas vazuoja o paciai nekyla nora su jais pazaisti?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:10 PM | Žinutė # 260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) toks grazus oras o visos tingim as tai siandien prasiaus kad nevaziuociau i darba.noriu biski namus apsitvarkyt,pasikeis rubu sezona,jei spesiu gal dar augaliukus i kitas vietas persodinsiu.o ryt malsiuos po valdiskas istaigas na žinok pas mus oras tai š....... lyg ir lyti nori, o kaip šalta tik 3 šilumos lauke , ryte dar šalčiau buvo, tai net nebesinori eiti į lauką man ryt laisvadienis bet reiks nueit vaikį pas kelis daktarus užregistruoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:14 PM | Žinutė # 261 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| skambinau daktarei, sakė vaiko kraujas geras
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:15 PM | Žinutė # 262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi su daktaru registracija tai vejai kazkokie.dabar pas kardialoga talonus gavau tik rugsejo menesiui.
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:16 PM | Žinutė # 263 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ryte dar šalčiau buvo, tai net nebesinori eiti į lauką - pas mus saulutė šviečia,gražu Quote (snieguoliuke) skambinau daktarei, sakė vaiko kraujas geras -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:16 PM | Žinutė # 264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o paciai nekyla nora su jais pazaisti? nelabai bet kaip is lita 200 laimi sujema pavydas o seip tai kaip kas islose ir pralose daug didesnes ssumas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:18 PM | Žinutė # 265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) oi su daktaru registracija tai vejai kazkokie.dabar pas kardialoga talonus gavau tik rugsejo menesiui. pas mus su kardiologu reikalai geresne, bet va su ortopedu tai manau gausiu tik rugsėjui , ir vaikų neurologės ilgai reikia laukti, o ten nosies ,ausų po kokias 2 savaites, pasiemiau daug siuntimų, beveik pas visus gydytojus, kad profilaktiškai patikrintų vaikį , rudenį arba kitą žiemą planuojam važiuot į vilnių bamytės išvaržą operuoti kosmetinę operaciją reikės padaryt
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:19 PM | Žinutė # 266 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano ''mazasis''dar nera daves kraujo is pirsto.jam aplamai buvo pamirsta isduot siuntimus pas gydytojus.tik ana savaite pirmasyki buvo pas akiu gydytoja<ir ten sugebejo nieko nekalbet>,bet rado kad kreiva ragena<bus trumparegis,kol dar nera stiprei sake jokio gydymo neskirs>
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:20 PM | Žinutė # 267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) abai bet kaip is lita 200 laimi sujema pavydas o seip tai kaip kas islose ir pralose daug didesnes ssumas jo kai iš lito tokią sumą laimi neblogai, bet man irgi atrodo, kad ten palieka ne vieną šimtą litukų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:21 PM | Žinutė # 268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - pas mus saulutė šviečia,gražu pas mane irgi jau islindo.tai galvoju kas geriau ar bubus rusiuot ar eis po kiema pasikrapstinet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:23 PM | Žinutė # 269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mano ''mazasis''dar nera daves kraujo is pirsto.jam aplamai buvo pamirsta isduot siuntimus pas gydytojus.tik ana savaite pirmasyki buvo pas akiu gydytoja<ir ten sugebejo nieko nekalbet>,bet rado kad kreiva ragena<bus trumparegis,kol dar nera stiprei sake jokio gydymo neskirs> mes tai irgi retai lankomės tik rugsėji nueinam pažymos į darželį , tai dabar sumasčiau kad reikia profilaktiškai pasitikrinti, akytes tikrinom prieš metus buvo geros, tikiuosi kad ir dabar bus viskas gerai širdutėje kažkokie lyg ir užesiukai buvo girdėti, bet kardiologė pažiūrėjo sako nieko nėra, ateisit prieš mokyklą pasitikrinti , o kraują vakar davė manasis, tai tikras vyras , kai mažesnis buvo tai iš venos ėmė kraują
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-07, 12:25 PM | Žinutė # 270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pas mane irgi jau islindo.tai galvoju kas geriau ar bubus rusiuot ar eis po kiema pasikrapstinet pas mus niūru apsiniaukė, negražu, na tikiuosi kad išlys , aš irgi eisiu apsitvarkyti nežinau, ką čia valgyt padaryt
|
Atsijungęs |
| |