Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:48 PM | Žinutė # 406 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergyt eik dainuot ainu bet galva neveikia... kažin ar ką uždainuosiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:53 PM | Žinutė # 407 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) įdomios abi sprecialybės bet manau abi turi savo minusų.... tarkim dabar tiek pati matau, tiek ir jis pats pasisako kad labai daug negatyvių emocijų prisigeria, į save viską surenka, labai sunkiai kai kurias asmenines situacijas perneša, kai kreipiasi fiziniai asmenys su savo bėdom... aferom, vaikų dalybom, turto nepasidalijimu, išvis būna tokių absurdiškų situacijų.... kad ir va čia kurią dieną atėjo zakristijonas ir pusę dienos praverkė, tai emociškai ir tu įsijauti į tą situaciją ir ... nz nžn... va kai įmonėm atstovauja tai visai kas kita :) jo tikrai, šeip ir mano dabartinis darbas daug nervų kainuoja kai pamatai vaiką skriaudžiamą ar girtą motina atrodo paimtum ir padarytum, bet stengiuosi neimt į širdį, kaip man brangusis sako visų vaikų neišgelbėsi ir visų problemų neišspręsi, kiti darbo tada neturėtų Quote (Sindre) gal muzikontas bus taigi žinok įsidėjo naujas batarkes tai kad užgrojo dar ir padainavo zip'o dainą apie penktadienį Quote (Sindre) aš irgi manau tik apie ketvirtą išsikrapštysiu, dabar dar vis pagulinėju na dar porą valandžikių išsigūuinėsi manau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 2:30 PM | Žinutė # 408 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na iki mergyte lekiu puoštis ruoštis vakare susipaišysim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 3:15 PM | Žinutė # 409 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na iki mergyte lekiu puoštis ruoštis vakare susipaišysim iki Makaule, aš dar guliu-miegu-guliu, bet taip pat jau ketinu eiti rengtis ir lyst lauk, nes tikrai oras labai vilioja. Tik dar nesugalvojau kur vyniosiu Maybe iki Pavėsiuko, bet kad valgyt nelabai man šiandi gausis, tai maybe iki pardavyklos... et sumastysiu.. čius... iki vakaro visoms
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 4:18 PM | Žinutė # 410 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes jau po daktarytės,rytoj vėl eisime,išėmė vaistukus ir kitus idėjo,infekcija isimetusi,jau trečias vaikas sakė su tokia pačia infekcija,žandukai ištinę,dar reikės dėti kompresą su degtine arba spiritu.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 4:20 PM | Žinutė # 411 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus oras gražėja reikės maut į lauką Oj oras tikrai gražus,mes pasivaikščiojome,pasisupėme ant supynių,nusipirkome ledų ir gryžome namo,vėliau vėl eisime į kiemą kai susirinks kieme vaikai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 6:30 PM | Žinutė # 412 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mes jau po daktarytės,rytoj vėl eisime,išėmė vaistukus ir kitus idėjo,infekcija isimetusi,jau trečias vaikas sakė su tokia pačia infekcija,žandukai ištinę,dar reikės dėti kompresą su degtine arba spiritu. na tikrai nekas tada, įdomu nuo ko ta infekcija? Quote (Dove@Deive) Oj oras tikrai gražus,mes pasivaikščiojome,pasisupėme ant supynių,nusipirkome ledų ir gryžome namo,vėliau vėl eisime į kiemą kai susirinks kieme vaikai oj maniškis jau duodasi kieme
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:08 PM | Žinutė # 413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes ir tik dabar gryžome iš kiemo,užvaikė mūsų mažaji berniuką kiemo merginos o ligoniukas miega vyras su broliu išėjo apžiūrėti mašinos,gal patiks ir nupirks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:34 PM | Žinutė # 414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) vyras su broliu išėjo apžiūrėti mašinos,gal patiks ir nupirks o tai vėl būsit ratuoti , kokią dabar norit pirkt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:36 PM | Žinutė # 415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mažasis mano vyrukas jau lovytei arbatytės atsigėrė sako na arbata tai nepakartojamo skonio mes tai buvom šermukšnių gatvėj pas draugytę, tai paprašiau kad pasiklausinėtų apie "šermukšniuką", nes ko gero planuojam lankyti Dove kokį darželį vasarą jūs planuojat lankyt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:57 PM | Žinutė # 416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai vėl būsit ratuoti _liuks_ , kokią dabar norit pirkt miela Greičiausiai vėl mazda tik tvarkingą,neparudijusia ir taip toliau,gera mašina negendanti beveik,detalės pygios Quote (snieguoliuke) Dove kokį darželį vasarą jūs planuojat lankyt net neisivaizduoju,nežinau gal visai jokio nelankysime jai aš nedirbsiu,o jai išsikeltume i kita rajoną tai net nežinau tada koki lankysime priklausys kokiame rajone gyventume ir koks darželis bus arti namų Labai aš norėčiau vesti aplamai į PURIENA
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:07 PM | Žinutė # 417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Greičiausiai vėl mazda tik tvarkingą,neparudijusia ir taip toliau,gera mašina negendanti beveik,detalės pygios na manau dabar jau gerą nusipirksit, nereiks vėl parduot Quote (Dove@Deive) nežinau gal visai jokio nelankysime jai aš nedirbsiu,o jai išsikeltume i kita rajoną tai net nežinau tada koki lankysime priklausys kokiame na jug darbo RGC vasarą manau tikrai bus jug sezonas aš tai mastau nes jau šį mėnesį reikia parašyti kokį lankysime, nes sąrašus daro tai net nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:20 PM | Žinutė # 418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dabar prisiminiau kažin kaip KIPSIUKEI sekasi,vargšiuke taip pergyveno išgyveno vyro išvykimą,gal jau truputi apsiramino gal prisijung kurią dieną
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:22 PM | Žinutė # 419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Dabar prisiminiau kažin kaip KIPSIUKEI sekasi,vargšiuke taip pergyveno išgyveno vyro išvykimą,gal jau truputi apsiramino gal prisijung kurią dieną kažkaip retai beprisijun gia, reiks į One parašyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:23 PM | Žinutė # 420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjat mergaičiukės?
|
Atsijungęs |
| |