Trečiadienis, 2025-01-01, 6:35 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
SindreData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 12:51 PM | Žinutė # 391

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
kai studijavau sekėsi projektus rašyt gan neblogai

okey konsultuosimės vadinas jei reikės juokas juokas juokas

Jau po picerijos?

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 12:53 PM | Žinutė # 392

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
okey konsultuosimės vadinas jei reikės
Jau po picerijos?

būtinai _liuks_ _liuks_
aga jau pilvai prikimšti juokas juokas juokas juokas vakare iki pardos palėksim, bangusis dirbt važiuos tai vėl viena sedėsiu vakare 12 reikiakažką organizuoti, tik silpnai kažką ryt iki kontoros palėkt juokas juokas juokas
o ko tau sindre taip blogai po vakar padauginai juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 12:55 PM | Žinutė # 393

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sindre o tu teisininkė miela
mano dar neįgyvendinta svajonė teisę baikt miela miela miela
rudenį galvoju į magistratūrą stot miela , na brangusis sako stok, tikriausiai mokėt nereiks nes su pagyrimu baigiau

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
SindreData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:00 PM | Žinutė # 394

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tai vėl viena sedėsiu vakare

o tai ne šiandien sakei su grupiokėm susibėgsit?

Quote (snieguoliuke)
o ko tau sindre taip blogai po vakar padauginai

Kad būčiau padauginus, tai taip pikta nebūtų.... Susitikom su mergaitėm...pasėdėjom... vieną su puse taurės šampaniuko... net apsinešus nei čiut nesijaučiau. Pasiėmė po to mane zaicas pas save... iš pradžių nieko, bet nuo 3:00 kai pabudau tai ištisai 7 valandas vieno vėmimo.... tai tas lakstė tai man plaukus laikyt, tai vandenį padavinėt... iš pradžių pasityčiojo "ale prisigėrei sako"... nu bet kad tikrai ne. Po poros valandų išsigando... sako vežu į priimamąjį juokas Apsinuodijau nemenkai matyt.... bet jausmas tai liudna siaubingas. Galvojau mirsiu. Tai va jau dabar čiut geriau... jau net sriubytės porą šaukštų suvalgiau... Jau net mąstau kad gal reik į laukutį išlyst... bet labai miego noris juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:03 PM | Žinutė # 395

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
o tai ne šiandien sakei su grupiokėm susibėgsit?

ne kitą ketvirtadienį arba penktadienį, kitos šiandien negali 10 smagu bus visas pamatyti sok sok sok
Quote (Sindre)
Apsinuodijau nemenkai matyt.... bet jausmas tai siaubingas. Galvojau mirsiu. Tai va jau dabar čiut geriau... jau net sriubytės porą šaukštų suvalgiau... Jau net mąstau kad gal reik į laukutį išlyst... bet labai miego noris

tikriausiai apsinuodijai negerai , užuojauta miela miela na bet nieko išsikabstysi, tikriausiai reikėjo daugiau šampės išgert _liuks_

Atsijungęs
SindreData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:09 PM | Žinutė # 396

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
sindre o tu teisininkė

ne, aš politikos mokslus ir VA baigiau.Dirbu gi strateginio planavimo skyriuj savivaldybėj.Bet mano brangenybė-advokatas, o aš jo teisinės firmos direktorė(pastatyta) juokas juokas . Tai dabar sugalvojo prasiplėsti veiklą ir dar teikti įmonėm buhalterinėsapskaitos paslaugas tai va man ir projektą liepė rašyt buhalterio_ir dar vieno teisininko_pozicijoms_įsteigti ir darbo užmokesčiui_kompensuoti juokas
Atsijungęs
SindreData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:13 PM | Žinutė # 397

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tikriausiai reikėjo daugiau šampės išgert

psio dabar ilgam net į tą pusę nežiūrėsiu... kažkada dar studentė kai buvau apsinuodijau... tai po to 2,5 metų absoliučiai jokio alkoholio net per naujus metus negėriau... grįšiu prie savo... visi vyninasi o aš sultinsiuos... _liuks_ tik bėda kad tada praktiškai visada vairuotoju turi būt juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:24 PM | Žinutė # 398

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
ne, aš politikos mokslus ir VA baigiau.Dirbu gi strateginio planavimo skyriuj savivaldybėj.Bet mano brangenybė-advokatas, o aš jo teisinės firmos direktorė(pastatyta) . Tai dabar sugalvojo prasiplėsti veiklą ir dar teikti įmonėm buhalterinėsapskaitos paslaugas tai va man ir projektą liepė rašyt buhalterio_ir dar vieno teisininko_pozicijoms_įsteigti ir darbo užmokesčiui_kompensuoti

aišku _liuks_ _liuks_ _liuks_ aš tai vistiek nors ir senatvėje bet teisininkė būsiu juokas juokas
Quote (Sindre)
kažkada dar studentė kai buvau apsinuodijau...

žinok aš prieš porą metų buvau apsinuodijusi, šventėm vyro sesers jubiliejų, tai prisigėriau baltos su swepsu, tai miriau gal kokią savaitę, ir po šiai dienai net negaliu pažiūrėt į tą pusę juokas juokas tai draugės stebisi, kad nebegeriu, tik truputį vyno kartais, ir sidriuko truputį, na o kai orai atšils tai ace arba dilaitas eis į trasą

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:26 PM | Žinutė # 399

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
pas mus oras gražėja reikės maut į lauką

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:27 PM | Žinutė # 400

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
tai va man ir projektą liepė rašyt buhalterio_ir dar vieno teisininko_pozicijoms_įsteigti ir darbo užmokesčiui_kompensuoti

parašysi parašysi _liuks_ _liuks_ _liuks_ tik dabar labai prie tų projektų kabinėjai _pikt_ _pikt_ tai to per daug to per mažai ir pan liudna

Atsijungęs
SindreData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:31 PM | Žinutė # 401

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
aš tai vistiek nors ir senatvėje bet teisininkė būsiu

mane taip pat traukia, įdomu.... bet man sakė kad aš ne teisininkė iš prigimties... juokas aš vis bandau įrodinėt kad nusišneka, bet ką ten su juo pasiginčysi juokas ne teisininkė tai ne teisininkė.

Quote (snieguoliuke)
na o kai orai atšils tai ace arba dilaitas eis į trasą

dilaitas super _liuks_

Em.. ką čia nuveikus... taip gaila gero oro neišnaudot... bet kartu ir taip nėra jėgų kur nors lėkt... nėr jėgų net tai popierių krūvai perskaityt Ką tu veiksi mergyt?

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:36 PM | Žinutė # 402

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
Em.. ką čia nuveikus... taip gaila gero oro neišnaudot... bet kartu ir taip nėra jėgų kur nors lėkt... nėr jėgų net tai popierių krūvai perskaityt Ką tu veiksi mergyt?

na pasirašiau savo ketvirčio darbų planą, vaikis dabar sėdi su gitara groja juokas juokas , reikės indus susiplauti, o šeip visai norėčiau pasivaikščioti, bet tingisi 10 , apie ketvirtą lėksim iki miesto o dabar nusiunčiau projektą viršininkei pasižiūrės ko trūksta juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:38 PM | Žinutė # 403

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
įdomu.... bet man sakė kad aš ne teisininkė iš prigimties...

o man priešingai, sako gryna teisininkė juokas juokas juokas dar sako psichologė būčiau nebloga, bet vos tik brangiausiajam užsimenu, kad magistratūroj rinksiuos psichologiją tas rėkia kad neduok dieve juokas juokas juokas sako ir be mokslų gera psichologė tai kas bus kai baigsi juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:43 PM | Žinutė # 404

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mergyt eik dainuot sok sok

Atsijungęs
SindreData: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 1:47 PM | Žinutė # 405

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
o man priešingai, sako gryna teisininkė dar sako psichologė būčiau nebloga, bet vos tik brangiausiajam užsimenu, kad magistratūroj rinksiuos psichologiją tas rėkia kad neduok dieve sako ir be mokslų gera psichologė tai kas bus kai baigsi

įdomios abi sprecialybės bet manau abi turi savo minusų.... tarkim dabar tiek pati matau, tiek ir jis pats pasisako kad labai daug negatyvių emocijų prisigeria, į save viską surenka, labai sunkiai kai kurias asmenines situacijas perneša, kai kreipiasi fiziniai asmenys su savo bėdom... aferom, vaikų dalybom, turto nepasidalijimu, išvis būna tokių absurdiškų situacijų.... kad ir va čia kurią dieną atėjo zakristijonas ir pusę dienos praverkė, tai emociškai ir tu įsijauti į tą situaciją ir ... nz nžn... va kai įmonėm atstovauja tai visai kas kita :)

Quote (snieguoliuke)
vaikis dabar sėdi su gitara groja

gal muzikontas bus juokas

Quote (snieguoliuke)
apie ketvirtą lėksim iki miesto

aš irgi manau tik apie ketvirtą išsikrapštysiu, dabar dar vis pagulinėju juokas
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025