Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:53 AM | Žinutė # 376 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai va vaikio į darželį neleidau sakau pasivaiksčiosim ir pan, bet kad oras nekoks liudna liudna liudna gal išgražės po pietų sok sok O tai tu nebedirbi ar kaip čia,kad kekvieną ryta prie pc ir namie
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:59 AM | Žinutė # 377 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) O tai tu nebedirbi ar kaip čia,kad kekvieną ryta prie pc ir namie dirbu, bet darbas prie kompo o šiandien išeiginė, nes vadovė į Vilnių išlėkė , tai dažniausiai kad kontoroj nereikt sedėti ataskaitas namie darausi dabar projektą rašau žiūrėsim ar patvirtins o šeip dirbu pusę etato tai ir laisvo laiko daug bet nuo gegužės varysiu kitoj įstaigos pilnu etatu, ti varysiu 1,5 etato o tau darbo nepasiūlo?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 10:02 AM | Žinutė # 378 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kad kekvieną ryta prie pc ir namie nueini į darbą įsijungi PC ir darai darbus ir forume sėdi , jei darbo daugiau tai rečiau sėdi, dabar darbe ir aš savo kompą turiu tai ką noriu tą darau, svarbu kad darbai būtų padaryti , o šeip dažniausiai būna darbas iki pietų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 10:05 AM | Žinutė # 379 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) e dar nenusižiūrėjome,nėra taip lengva gauti,dar rajonus atsirenkam,neisim jau tikrai į kokius molainius na jau jo. o gal molainiuose visai patiktų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 10:11 AM | Žinutė # 380 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jau jo. o gal molainiuose visai patiktų o kodel Molainiai taip nepatinka? visi gimiaiciai, prie 17, 18 viduriniu gyvna, ir aiksteles vaikams nemazos, kalniukai, man tai kaip tik ten patinka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 10:12 AM | Žinutė # 381 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na lekiu apsitvarkyti, pasipuošti, lėksim per pietus į piceriją
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 10:16 AM | Žinutė # 382 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o kodel Molainiai taip nepatinka? visi gimiaiciai, prie 17, 18 viduriniu gyvna, ir aiksteles vaikams nemazos, kalniukai, man tai kaip tik ten patinka man irgi ten nieko, daug namų renovuotų tik liaudis tipo nekokia, tas klubas "naktinis tbilisis" nekoks daug muštynių vakarais ir pan. man dar kniaudiškiai patinka bet tuose rajonuose ir nuomos kainos nemažos be 250 - 300Lt nerasi. na mes manau visos linkime Dovei kad susirastum labiausiai sau tinkantį variantą
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 11:03 AM | Žinutė # 383 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas Quote (vaidabas) o gal molainiuose visai patiktų ir vel vaikystes prisiminimai uzklupo .o molainuose nera netoli kokio tai vandens telkinio.sedziu ir bandau atsimint ar ten upe buvo ar koks karjeras beje vakar vyras neispeike mano pastangu ,tik kad ryte buvo pasale,bijau ar beprigis,nes sugebejau net naslaites persodint
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 11:06 AM | Žinutė # 384 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na oras pas mus vėl š...... O pas mus fantastiškai nuo ryto saulė plieskia... sakau degintis galima eit... Quote (Dove@Deive) šiandien abu su vyru atsikėlėme pikti ir neišsimiegoje Jau tu neklausk kokie mes su brangiuoju šiandien atsikėlėme... siaubas. Per mane varkšas neišsimiegojo visai. papuoliau... bet kadangi matė, jog man kokių dešimt tūkstančių kartų blogiau nei miego trūkumas, tai labai nepyko. Tik tiek kad visą naktį be miego, šian teisme atstovaut nuo ryto turėjo.... Kažkaip nesmagiai jaučiuos, bet aš nekalta-aplinkybės kaltos Quote (snieguoliuke) kontoroj nereikt sedėti ataskaitas namie darausi dabar projektą rašau hmz... Man irgi brangusis šiandi įteikė krūvą sąlygų. Rašysiu projektą dėl subsidijavimo darbo vietoms steigti ir darbo užmokesčiui :/ Kol kas nifiga nesuprantu ką man čia reiks rašyt žinau tik kad kontoroj dvi darbo vietas steigsiu naujas, o tam darbo birža babkių duoda. Tik kad man atostogai, tai kaip liūdna tą laiką bus skirti paraiškų ir projektų gaminimui snieguoliuke, o tu kam projektą rašai? ES pinigams gaut ar kokį?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 11:31 AM | Žinutė # 385 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jau jo. o gal molainiuose visai patiktų sok sok Tikrai nepatiktų,man pats šlikščiausias rajonas panevėžyje po staniūnų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 11:34 AM | Žinutė # 386 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man irgi ten nieko, daug namų renovuotų _liuks_ _liuks_ tik liaudis tipo nekokia, tas klubas "naktinis tbilisis" nekoks daug muštynių vakarais ir pan. man dar kniaudiškiai patinka _liuks_ _liuks_ bet tuose rajonuose ir nuomos kainos nemažos be 250 - 300Lt nerasi. na mes manau visos linkime Dovei kad susirastum labiausiai sau tinkantį variantą _liuks_ siūlė mums ir kniaudiškiuose ir klaipėdos gatvei visur atsisakėme,mums reikia mūsų rajono,bet dabar galvojame gal reikia keisti darželi ir keltis i kitą rajoną,senai norėjau iš šio rajono pabėgti tai dabar gera proga. ir kniaudiškėse nieko ta kaina nesiskiria mums siūkė už 200lt su baldais 2 kambarių renovuotame name
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 12:00 PM | Žinutė # 387 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip prisijuokiau perskaičiau laikraštyje trumpą anegdota. Šūkis kelionių agentūroje: išsivaduok nuo celiulito!!! Išsiūsk žmoną į kurortą! nieko sau toks šūkis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 12:47 PM | Žinutė # 388 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) liuke, o tu kam projektą rašai? ES pinigams gaut ar kokį? aga kuriu vaikams iš rizikos šeimų stovyklą vasarai ir valstybės tikiuosi gaut rašau kaip įstaigos socialinė darbuotoja kai studijavau sekėsi projektus rašyt gan neblogai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 12:48 PM | Žinutė # 389 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) molainuose nera netoli kokio tai vandens telkinio.sedziu ir bandau atsimint ar ten upe buvo ar koks karjeras beje vakar vyras neispeike mano pastangu ,tik kad ryte buvo pasale,bijau ar beprigis,nes sugebejau net naslaites persodint aga netoli yra karjeras na matai tikra šaunuolė pasistengei vakar, net jei vyras neišpeikė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 12:51 PM | Žinutė # 390 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kniaudiškėse nieko ta kaina nesiskiria mums siūkė už 200lt su baldais 2 kambarių renovuotame name tai reikėjo sutikt na nieko rasit tikrai sau tinkamą
|
Atsijungęs |
| |