Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
daniele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 9:57 AM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pagaliau paskutini vakara ikele ir mano foto kelias i pulso zaidima, nebera sansu pasivyt, bet jei netingit, pabalsuokit uz 47 10 - ir aš prisidėjau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 9:57 AM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:14 AM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis Kas geresnio?... Oras vėl fantastiškas... paukščiukai čiulba... tik Gyyyyyvenk ir šyyyypsokis. Šakės kaip vakar netikėtai nelauktai su draugais išvarėm prie vandens, po šašlą iškepėm, kas alaus, kas dilaito, o aš sulčių fainai... tai grįžus kritau į patalus, net nebepajėgiau forumiuko pasikraut Kas šiandi? Kokie planeliai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:23 AM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (snieguoliuke) Dove o jie nuomininkai ar savininkai? galvoju Savininkai jie,vakar vėl buvo drakės,siaubas kažkoks nesuprantu aš jų Prabalsavau Quote (jugute) labas rytas mua 4 Sveika jugute
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:23 AM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveika Sindre
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:30 AM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės dove sindre
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:38 AM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Savininkai jie,vakar vėl buvo drakės,siaubas kažkoks nesuprantu aš jų Man kaip keista... o kodėl tu Dove policijos nekvieti?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:47 AM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Man kaip keista... o kodėl tu Dove policijos nekvieti? 10 Nežinau nenoriu nemalonumų,tik keista kad pas mus visi kiti kaimynai šitaip nereaguoja ir nieko nedaro,mes tik nuomininkai,o kiti juk galėjo jau senai kažką daryti,tai tesiasi manau senai ir niekam neidomu. jie iškart suprastų kad mes iškvietėme,nes vyras buvo vieną kartą pas juos nėje,skambino i duris bet jie negirdėjo,nes muzika labai garsiai grojo,tai jis išjungė jiems skaitliuka tada iškart duris atidarė pradėjo baisiausiai burnotis,vyras sako mentus mes jums iškviesime,tai ant tiek durneliai kad paskui atėjo ir mums išjungė elektrą tai žinai nesinori su tokiais prasidėti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:57 AM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nežinau nenoriu nemalonumų,tik keista kad pas mus visi kiti kaimynai šitaip nereaguoja ir nieko nedaro O man keista kai žmonės tikisi, kad kiti už juos viską padarys... vieni kaimynai galvoja, kodėl kiti nieko nedaro, kiti, kad dar kiti nieko nedaro... man taip abejingai ir nepilietiškai skamba kad net gėda. Jei matysi per langą kaip tarkim užmušinėja žmogų, taip pat nenorėsi nemalonumų ir nepaskambinsi teisėsaugai?greitąjai?hmz... Dar kartą cituoju "Nenoriu nemalonumų". O tai tau malonu naktimis girdėti vaidus, muštynes ir t.t.???? Ne itin maloniai skamba.... Quote (Dove@Deive) jie iškart suprastų kad mes iškvietėme, nu o tai jei kokia neapsikentus bobutė ar ponas petras iš trečio aukšto iškviestų, tai vadinas jie vistiek galvotų, kad tai jūs, taip? Tai tada velniam patiem neiškviest ir kęst kažkokių idiotų triukšmą, jei kad ir kas beiškviestų, jie galvotų, jog tai padarėte jūs..
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:58 AM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai jis išjungė jiems skaitliuka Saugiklius ištraukė! šitas gearas ir girdėtas variantas
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 11:08 AM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiandien sakiau važiuosiu pas diedukus, tai ta proga nuvažiuosiu į garažą mašiną nusiplaut... nusipirkau šampūno akcijinio maxei... toks oras, visai norėčiau kelias valandėles pašvarint ratukus, bet orai.lt ir gismeteo.ru sako kad ryt lietus. nesmonė... tai ką nuplausiu, o ryt rūgštūs vandenys aplis??? Bėda...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 11:56 AM | Žinutė # 462 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) išjungė jiems skaitliuka tada iškart duris atidarė pradėjo baisiausiai burnotis,vyras sako mentus mes jums iškviesime,tai ant tiek durneliai kad paskui atėjo ir mums išjungė elektrą tai žinai nesinori su tokiais prasidėti na nemanau, kad čia geras variantas iškvietei policija ir tegu tvarkosi šeip mes ir kažkada turėjom nemalonumų su kaimynais, dėl išgerinėjimų bet ačiū dievui jų jau senokai nebėra , o šeip tai net nežinau, ką daryt aš tikrai kviesčiau policiją ir taškas , o gal pas jus baliukai irgi garsiai vyksta, tai jie keršija juokauju aišku
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:01 PM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tiesa labas mielosios
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:03 PM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas!ziu gvildenat negeru kaimynu problemas.as turbut nekviesciau vien del to kad gali kersit ant vaiku ar kokias duris islauzt.gal i kokia soc skyriu parsyciau anonimini laiska kad vaiku nepriziuri.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:09 PM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kokias duris islauzt išlauš - atsisės... atsisės daugiau nebelaužys...
|
Atsijungęs |
| |