|
Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:12 PM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas!ziu gvildenat negeru kaimynu problemas.as turbut nekviesciau vien del to kad gali kersit ant vaiku ar kokias duris islauzt.gal i kokia soc skyriu parsyciau anonimini laiska kad vaiku nepriziuri. irgi variantas, bet kadangi vyras jau pagrasino jiems, tai iškrat parašys kas parašė į soc.skyrių o šeip kiek žinau, lyg ir nebetikrina , nes turi būti kaimynų parašai ir visa kita
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:13 PM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) išlauš - atsisės... atsisės daugiau nebelaužys... o dar jei iškvies tada gali ir Dovei jei koks balius vyks iškviest na man paprasčiausiai keista kodėl kaimynai kiti, kur tame pačiame aukšte gyvena nieko nedaro, gal nėra ten jau taip baisiai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:17 PM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na nemanau, kad čia geras variantas liudna iškvietei policija ir tegu tvarkosi _liuks_ _liuks_ šeip mes ir kažkada turėjom nemalonumų su kaimynais, dėl išgerinėjimų bet ačiū dievui jų jau senokai nebėra _liuks_ , o šeip tai net nežinau, ką daryt aš tikrai kviesčiau policiją ir taškas _liuks_ , o gal pas jus baliukai irgi garsiai vyksta, tai jie keršija juokas juokas juokas juokauju aišku juokas juokas reikės manau kviesti jai ir toliau tai tesis. ir pas mus kartais buna baliukas,bet tas baliukas toks kad muzika groja ir tai buna savaitgalis,ir didelis skirtumas kur muzika groja ir kur muštynės,didžiausias triukšmas ir vaiko verkimas,kaip sakant bardakas,arba muzika ant viso ciongo viduri savaites darbo dienomis,juk tam yra savaitgalis o ne bet kokia diena ir dar vos ne kekviena triukšmas muštynes ir muzika jie mums atkeršyjo kad jiems kaitliuką išjungėm tai kad kitaip neimanoma prisibaladoti muzika tokio garsumo net televizoriaus neimanoma žiūrėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:19 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas!ziu gvildenat negeru kaimynu problemas.as turbut nekviesciau vien del to kad gali kersit ant vaiku ar kokias duris islauzt.gal i kokia soc skyriu parsyciau anonimini laiska kad vaiku nepriziuri. aš ir dėl to nenoriu,pasja eidavo bernų tai dar padarys man ar vaikams ka nors reikėtu tik kažkaip kad vaiku teisės sužinotų apie šią šeimą,tegul jie ten užsimuša man dzin tik to mažo vaikiuko gaila
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:22 PM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o dar jei iškvies tada gali ir Dovei jei koks balius vyks iškviest liudna liudna na man paprasčiausiai keista kodėl kaimynai kiti, kur tame pačiame aukšte gyvena nieko nedaro, gal nėra ten jau taip baisiai galvoju galvoju galvoju nieko sau nėra taip baisiai,išgirstum kas ten darosi,atrodo kad koks bušido ringas,triukšmas didžiausias,griūna atrodo ten pas juos visi baldai aukštyn kojom,pas mus viskas labai girdisi,net girdisi kai rėkia beveik viską suprantame apie ką eina konfliktas,ji laksto kaip kalė o vyras pyksta,bet kiek galima šitaip kaltis muštis ir koliotis,skirkitės po galais kol neužmušėte vienas kito
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:22 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš ir dėl to nenoriu,pasja eidavo bernų tai dar padarys man ar vaikams ka nors reikėtu tik kažkaip kad vaiku teisės sužinotų apie šią šeimą,tegul jie ten užsimuša man dzin tik to mažo vaikiuko gaila nu jo, bet į vaikų teise reikės prisistatyti kas esi iš kur ką žinai, kaimynų parašų ir pan. o gal ji jau įtraukta į rizikos šeimas? bet kadangi vaikų teisės nemanau kad naktį eitų, o ryte viskas pas ją bus sutvarkyta tai nieko ir nepadarys
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:23 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) viduri savaites darbo dienomis,juk tam yra savaitgalis šiaip tai jokio skirtumo savaitgalis ar darbo dioena. Triukšmauti negalima nuo 18.00 val. Anksčiau bucvo nuo 22:00 o dabar nuo 18.00 Priešingu atveju fiksuojamas viešosios tvarkos pažeidimas.... Aš čia kažkada atsisėdau prie pianino pagrot apie pusė septynių... draugas sako "Rizikuoji?" tai tada ir sužinojau, jog nuo 18.00 nevalia drumst kitų ramybės
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:25 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nu jo, bet į vaikų teise reikės prisistatyti kas esi iš kur ką žinai, kaimynų parašų ir pan. o gal ji jau įtraukta į rizikos šeimas? bet kadangi vaikų teisės nemanau kad naktį eitų, o ryte viskas pas ją bus sutvarkyta tai nieko ir nepadarys liudna tai už tat kad tokia debiliška tvarka pas mus. nežinau ar ji itraukta,bet viena karta jau buvo ja mentai iš namų išvežę 4 mentai nesulaikė rėkė spiegė kaip laukinė
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:26 PM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) šiaip tai jokio skirtumo savaitgalis ar darbo dioena. Triukšmauti negalima nuo 18.00 val. Anksčiau bucvo nuo 22:00 o dabar nuo 18.00 juokas juokas juokas Priešingu atveju fiksuojamas viešosios tvarkos pažeidimas.... Aš čia kažkada atsisėdau prie pianino pagrot apie pusė septynių... draugas sako "Rizikuoji?" tai tada ir sužinojau, jog nuo 18.00 nevalia drumst kitų ramybės Dėl manes savaitgali gali ir iki ryto muzika groti,man dzin aš nebėgu kviesti mentų,bet kai toks triukšmas ir vaiko verkimas tai jau erzina. na žėsim kaip šia nakti bus names jau nebeisime pas dantukų gydytoja,išėmė vaistukus viskas jau gerėja 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:40 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai už tat kad tokia debiliška tvarka pas mus na žinok nelabai debiliška iš dalies aš už tokią tvarką, nes būna kad kokia bobutė sumąsto paskųsti savo kokią jauną kaimynę, nes ji garsiai klausė muzikos, o prirašo kad ji šiokia tokia ir pan ir tampo vaikų teisės kol išsiaiškina kai praktika atlikau policijoje tai tiek istorijų prisiklausiau kad baisu , ir tik kelios būna tiesa, todėl jei tikrai šeimoje blogai surašai surašai sudedi parašus ir tada jai šakės
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:41 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) names jau nebeisime pas dantukų gydytoja,išėmė vaistukus viskas jau gerėja tai šaunu
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:49 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sindre mano projektas jau nusiųstas aukščiausiąjai valdžiai ei nemačiau kai parašei... Šaunuolė!!! Quote (snieguoliuke) aš tai krūvą popierių iš darbo parsinešiau turėsiu darbo iki antradienio tai iki antradienio darbas namiese, taip? Puiku Quote (snieguoliuke) na ką planuojat panelytės ? planuojam pas senelius lėkt padėt sodus aplakstyt dar planuojam mašiną nuplaut, išsiurbt ir viską savom rankelėm... kaip ir sakei oras pasaka, tad nėr ko prie computeriaus kirmyt... :)
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:52 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) parvežė kebabų, kaip seniai valgiau ir gėlių gavau o jėgelė... aš irgi taip baisiai mėgstu šlamštišką maistą niaaaaam MC'Donaldas, Pica, Kebabai, Submarinai kaip nenormali kokia, bet man žiauriai skanu
|
Atsijungęs |
| |
| sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:17 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| liabutis-sveikinu visas su praejusiomis velykomis..
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:28 PM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) liabutis-sveikinu visas su praejusiomis velykomis.. Tave taip pat su praėjusiomis, ir su saule bei dangum pilnais pakraštėliais mėlynumo... kaip nuotaikos?
|
Atsijungęs |
| |