Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:38 PM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) liabutis-sveikinu visas su praejusiomis velykomis.. tave irgi su praėjusiomis kaip laikaisi mūsų forumiuko gražuolytę?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:40 PM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai iki antradienio darbas namiese, taip? Puiku aga tik pirmadienį eisiu dėl projekto pasitikslinti, ir iki vaikų teisių bei iki savivaldybės , reikia jau pažintis pradėt megzti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:41 PM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va vyras išvažiavo, pasitvarkiau planuojam vakare iki mugės palėkt gal ką nusipirksim ir laukia pasivaikščiojimas Senvagėje ,
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:41 PM | Žinutė # 484 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kaip nuotaikos? mano tai kaip tik gera tik biskiuka jegu trukumas bet nieko tokio.... leliukas mazas atima tai bet vakare bus geriau..o taip tai gryna meskute judu krutu kaip imanoma daugiau
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:43 PM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip laikaisi mūsų forumiuko gražuolytę? na as tai puikiai laikausi ir pilvukas gerai laikosi... va pasitvarkome namuos su vyresnele... gal eisim veliau i lauka jai jegu bus tik aisku...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:46 PM | Žinutė # 486 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na as tai puikiai laikausi ir pilvukas gerai laikosi... va pasitvarkome namuos su vyresnele... gal eisim veliau i lauka jai jegu bus tik aisku... oj kaip man gražu nesčios moterys tokios gražios oras pas mus labai fainas, taip ir kviečiasi į lauką mano draugei vienai 6mėn, kitai 5mėn. tai abi tokios gražios su pilvukais
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:49 PM | Žinutė # 487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pirmai skaiciau apie gerus supratingu skaimynus-as tai ir tokia turiu nurauta kad baisu vienakart kaip uzlojo tai galvojau i kaulus gaus nuo manes-tokia nemaloni... bet jai uztat ant dienu atkirto policininkai atvare kai ji triuksmavo nakty kai miego neduoda-tai dar matyt aiskintis norejo nes po mentu pas mus vaikstinejo ir skambinejo i duris bet nieks jos neleido nes viena buvau ir reikejo pailseti o ne jai duris darineti tai skambuti net atjungiau
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:51 PM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj kaip man gražu nesčios moterys zinau ir man labai grazu-tik va as su sava pilvuku nevisur telpu toks nemazas jau 7 menesiukai jam yra tai zinai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:52 PM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) bet jai uztat ant dienu atkirto policininkai atvare kai ji triuksmavo nakty kai miego neduoda-tai dar matyt aiskintis norejo nes po mentu pas mus vaikstinejo ir skambinejo i duris bet nieks jos neleido nes viena buvau ir reikejo pailseti o ne jai duris darineti tai skambuti net atjungiau tikriausiai kokia senmergė bet būna visokių šeip ir sakoma visokių ir reiktų, jeigu ne tai policija darbo neturėtų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:53 PM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) toks nemazas jau 7 menesiukai jam yra tai zinai mūsų meškutė tu jau nebeilgai laukt tavo aukselio
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:54 PM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką pupos, aš jau susikroviau mantą... riedėsiu jau..... ikis pikis. Gražaus penktadienio... Aš tik ryt parsirasiu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:57 PM | Žinutė # 492 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) na ką pupos, aš jau susikroviau mantą... riedėsiu jau..... ikis pikis. Gražaus penktadienio... Aš tik ryt parsirasiu... gero tau poilsio ir pramogų pas senelius ikiukas
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:59 PM | Žinutė # 494 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na kad neaisku ten-lyg ir dieda turi o gal ir ne-net nzn bet tokia jau pracyvna kad katu.. ir laiptinei moka eit ir lot.... na tikrai kažkokia ne tokia Quote (sypsenele) atsiputusiai laukiu antro gimdymuko paskutinę minutę viską susipirksi ir susidėsi
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 1:59 PM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas senelius ikiukas aiva kur tu leki...... Sindre, na tai sekmes tada na o mes tai turbut si kart i kaima nevarysime
|
Atsijungęs |
| |