Ketvirtadienis, 2025-01-09, 10:41 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
KipsiukeData: Sekmadienis, 2010-04-11, 5:39 PM | Žinutė # 556

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
os mergytes,atsiprasau kad ilgai nebuvau.pirma mane kamavo liudesys del vyro isvikimo,ziaurei susipikau su anyta _pikt_ neatlaike nervai kai reke ant manes ir neislaikius viska issakiau ka zinau kaip ant manes varo visai savo seimai,uzstojau uz vyra,isvadino mane blede _pikt_ ,gryzo vyras,dabar anyta mus varo is namu tai nezinai kada busiu prie neto 12 ,dave saveite kad issinesdintume is buto

Atsijungęs
SindreData: Sekmadienis, 2010-04-11, 5:40 PM | Žinutė # 557

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Gerai reik persiorientuot iš miškas-garažas style į "žmonės" style juokas juokas einu make-up ir persirenkt ir lėėėėksiu, vistiek čia jumi nėra... susipaišysim vakare
Atsijungęs
SindreData: Sekmadienis, 2010-04-11, 5:51 PM | Žinutė # 558

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kipsiuke)
isvadino mane blede ,gryzo vyras,dabar anyta mus varo is namu tai nezinai kada busiu prie neto ,dave saveite kad issinesdintume is buto

O tu siaube!!! Dar ir taip būna???!!! O tai jūs su anyta kartu gyvenat ar kaip? Žinau, kad būna, kad tiesiog biolaukai nesutampa... nieko čia nepadarysi... Reik atstumo. Bet vistiek žmonių nesuprasi... galvoju
Atsijungęs
ValedyData: Sekmadienis, 2010-04-11, 6:09 PM | Žinutė # 559

[ (LT) ]

Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Sveikutės ...

Mergaitės,kas nebalsavote "Aš ir mano augintinis" konkurse raginu prabalsuoti miela šiandien paskutinė diena skirta balsavimui miela
Ačiū už dėmesį mua

Laimėtojų garbės lenta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
KipsiukeData: Sekmadienis, 2010-04-11, 6:30 PM | Žinutė # 560

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Quote (Sindre)
O tu siaube!!! Dar ir taip būna???!!! O tai jūs su anyta kartu gyvenat ar kaip? Žinau, kad būna, kad tiesiog biolaukai nesutampa... nieko čia nepadarysi... Reik atstumo. Bet vistiek žmonių nesuprasi...

atskirai,bet suzinojau kad kai musu ner pas ja tai ji varo visai seimai ant jos,mes gyveneam jos bute bet musu buta ji nuomavo ir padare skola nemaza ir dabar isvaro

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-04-11, 7:42 PM | Žinutė # 561

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kipsiuke)
os mergytes,atsiprasau kad ilgai nebuvau.pirma mane kamavo liudesys del vyro isvikimo,ziaurei susipikau su anyta neatlaike nervai kai reke ant manes ir neislaikius viska issakiau ka zinau kaip ant manes varo visai savo seimai,uzstojau uz vyra,isvadino mane blede ,gryzo vyras,dabar anyta mus varo is namu tai nezinai kada busiu prie neto ,dave saveite kad issinesdintume is buto

o siaubas kažkoks, užjaučiu tave mažute, tikra bledis liudna liudna liudna liudna pasigydit tikriausiai reiks, nes jai varo iš namų _pikt_ _pikt_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-04-11, 7:44 PM | Žinutė # 562

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
Ai, dar mašiniuką nusiploviau ir išsisiurbiau... Kažkaip labai greit diena prabėgo... Grįžom, sesę į Vilnių supakuoju ir reiks vėl riedėt kur nors... Greičiausiai Pavėsiukan

oj mergyt kike pramogų aptūrėjai šaunu, mes irgi panašiai su draugėm pavarėm sok sok sok , dabar reikia pailsėti, atsipūsti juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-04-11, 7:45 PM | Žinutė # 563

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sindre ale ką tu nori tą sakyk, panaši tu į savo avatarą _liuks_ sok sok sok sok mua mua

Atsijungęs
noeleData: Sekmadienis, 2010-04-11, 7:54 PM | Žinutė # 564

[ (GB) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
sveikos pupos uogos seniai ir buvau jau cia.kas naujesnio kas geresnio.mes va atsventem klaudytes gimsiuka buvo smagu.ant velyku sulaukem mano puskes.pabego is lt.tai savaite judesy buvau.daba jau ramiau.pries tai ruosiausi mazes baliui.veliau fotkiu ikelsiu..daba silteja orai pas mus.tai sedim lauke mua kas pas jus geresnio 10

Atsijungęs
KipsiukeData: Sekmadienis, 2010-04-11, 8:36 PM | Žinutė # 565

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
siaubas kažkoks, užjaučiu tave mažute, tikra bledis liudna liudna liudna liudna pasigydit tikriausiai reiks, nes jai varo iš namų _pikt_ _pikt_

as jei pasakiau kad uz taiS NUKU NEMATYS

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-04-11, 9:41 PM | Žinutė # 566

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
kipsiuke laikykis,nepavydėtina situacija,labai gaila,bet nieko kažkaip viskas susitvarkys. miela miela miela Sėkmės tau mua

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-04-11, 9:49 PM | Žinutė # 567

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
labas vakarelis
Kipsiuke, laikykis
Dove, smagu kad jau susiradot kampeli
na o mes ir judesy, ryte i Pnvz lekem, tvoros keleta rulonu nusipirkom, tversim savo nauja soda, nes jau karta isrove, nulauze beveik visus medelius....
tada nuveziau vyrukus savo ir broli prie kudros, zvejot, o mes visas babskas bataljonas, dar teta su pusesere, ir mano krikstasuniu lekem i Stumbryna, prisilakstem, estafetes mat daremes, raketem prisimusinejom, zibuciu prisiienavom..tada pas baba lekem ant balandeliu, o dabar namie apsitvarkem, ir jau ruosimes gult...
kaip greit laikas bega, dar dvi dieneles ir jau teks svetelius isleist.....

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-04-11, 9:58 PM | Žinutė # 568

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
ir važinėjome visur,šiandien dar apžiūrėjome namo dali kur gyvensime nuo liepos mėnesio,viskas čiki piki,antras aukštas,3 kambariai didelis kiemas,daržas,du šiltnamiai busiu ukininke

_liuks_ _liuks_ šaunu kad pagaliau radai tinkamą variantą _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
noeleData: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:14 PM | Žinutė # 569

[ (GB) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
kipsiuke o kur tu vyra isleidai?

Atsijungęs
SindreData: Sekmadienis, 2010-04-11, 10:45 PM | Žinutė # 570

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kipsiuke)
atskirai,bet suzinojau kad kai musu ner pas ja tai ji varo visai seimai ant jos,mes gyveneam jos bute bet musu buta ji nuomavo ir padare skola nemaza ir dabar isvaro

hmz... aišku, kad praeis... bet vistiek nemalonu kai taip darosi... išvis kaip gali liežuvis apsivest savo vaikam pasakyt kad "nešdinkitės ale"... man nesuvokiama... na Kipsiuke laikykis! Jei galimybės leidžia siūlau pakeist aplinką... nes kai viskas erzina, tai _liuks_ būdas susidėliot viską "atgal į stalčiukus"... Jei ne, tai įsikišk į ausis ausines, užsileisk geros muzikos ir šypsokis... Optimizmo ir pozityvumo.... o šiaip dar siūlau apskritai nereaguoti... o jei nemalonu tai netgi ignoruoti "nereikalingus" žmones, ir nežudyti savo nervų ląstelių... Ignoras labai gerai _liuks_ ot tai patauškė boba, nusipezėjo, dabar pati naktim nemiegos, nervuosis... o kam tau to? Atsiribok...negirdėk!

Quote (snieguoliuke)
sindre ale ką tu nori tą sakyk, panaši tu į savo avatarą
čia jis į mane panašus, nes pirmiau aš po to jis atsirado... čia tau ne višta ir kiaušinis juokas

Quote (noele)
atsventem klaudytes gimsiuka buvo smagu.
_liuks_ sveikijam su praėjusia švente mua
Quote (noele)
daba silteja orai pas mus.tai sedim lauke
ir pas mus šilta :P net nuotaika kiTokia sok

Quote (Dove@Deive)
eisiu i lovyte nusikalusi nuo kojų juodai,visko nuveikiau per savaitgali
aghu, pastebėjau kad dingusi buvai per weekendą... bet svarbu viskas fun. O tais žodžiais apie lovą tai rodos jog mano mintys pasklido tavo lūpomis juokas aš igi nusikaliau... nepajėgiu net filmo žiūrėt... griūsiu tuojaus
Quote (Dove@Deive)
antras aukštas,3 kambariai didelis kiemas,daržas,du šiltnamiai
_liuks_ _liuks_ _liuks_ daržininkė mūsų būsi... tik tikėkis kad ten už tave visko prisodinta jau bus... nes jei liepą tik tai žinai pats gazas...pomidoriukai, agurkiukai... mmmm... varysim į svečius salotų kapot juokas
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025