Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
noele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 2:32 PM | Žinutė # 676 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 2:38 PM | Žinutė # 677 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, skanaus! Sugundei ir mane puodeliu... bet kažkaip tokią karštą dieną gal labiau šviežių sulčių norėčiau, nei kavytės... bet pamiršau lakstydama apelsinų nusipirkt... gerai bus šalta arbata
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 2:46 PM | Žinutė # 678 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) sypsenele, nuuuuu kaip jaučiamės? Kiek dar laiko liko? Sakau reik mum čia mergaitėm totalizatorių surengt sveikute na as tai puikiai jauciuosi pilvukas nemazas jau vis auga ir auga jokiu problemikiu ner tik vakar kazkas buvo -skaudejo kai vaikstinejau po kambarius pilvo apacia bet sian viskas ciki matyt gal leliukas zemyn nukrito biskiuka na man tai 29savaiteles tai manau nedaug ir liko tik va tas laikas slenka letai o taip noriu i rankas paimti supazindinti su vyresnele leliuka-bet dar palaukti reik siektiek.... o dabar tu man pasakyki kas tas totalizatorius-?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:00 PM | Žinutė # 679 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na man tai 29savaiteles tai manau nedaug ir liko aaaaaaaaaaaaaa matai o aš galvojau kad jau čia savaitė-dvi beliko... o čia dar patys smagumai.... Quote (sypsenele) o dabar tu man pasakyki kas tas totalizatorius-? totalizatorius tai lažybos... Mes darbe dažnai totalizatorių organizuojam dėl visko... dėl kašės varžybų rezultatų, dėl atėjusių nusiskundimų kiekio, dėl gimdymų datų taipogi... visi kolegos tarkim sumetam po 10lt, ir arčiausiai realybės esančio rezultato autoriui atitenka bankas.
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:02 PM | Žinutė # 680 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aaaaaaaaaaaaaa matai o aš galvojau kad jau čia savaitė-dvi beliko... o čia dar patys smagumai.... nu tep tep cia pats ikarstis man jau Quote (Sindre) visi kolegos tarkim sumetam po 10lt, ir arčiausiai realybės esančio rezultato autoriui atitenka bankas. tai cia isvis jus pavarot-na nors smagu
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:04 PM | Žinutė # 681 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai ka gero veikineji Sindre, ???
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:15 PM | Žinutė # 682 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai cia isvis jus pavarot-na nors smagu jo kažkada nebuvo iš ko lažintis ir spėliojom kiek razinų bulkutėj bus Quote (sypsenele) tai ka gero veikineji Sindre, ??? bandau generuot projektą, bet nesigauna, tiksliau labai nedarbinga aš šiandien (vakar taip pat), tai nežinau kaip čia bus... kol kas esu daug skaitymo stadijoj... velnias, kaip veikia pavasaris... sėdžiu skaitau ir praktiškai tą pačią pastraipą turiu bent 3 kartus skaityt, nes kai skaitai ir galvoji kaip 18.30 šausi susitikt, pasitikt, apsitikt su mielais žmogeliais, tai nelabai ir atsimeni ką kątik perskaitei... juokas juoakis o deadline'ai nenumaldomai artėja... bet gi nieko negaliu sau padaryt Quote (sypsenele) nu tep tep cia pats ikarstis man jau vistiek paskutinį mėnesiuką sunkiausia.... bet išlauksi.... Džiugu, kad viskas sklandžiai.. Ka tu veikalioji?
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:29 PM | Žinutė # 683 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jums gerai kad pas jus silta.pas mus siandien tik apie 9 laipsnius.ir saulute dingo.tai sedim namie.uztai isijungiau os biski apsimetu kad dirbu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:40 PM | Žinutė # 684 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jo kažkada nebuvo iš ko lažintis ir spėliojom kiek razinų bulkutėj bus Quote (Sindre) bandau generuot projektą, bet nesigauna, tiksliau labai nedarbinga aš šiandien (vakar taip pat), tai nežinau kaip čia bus... kol kas esu daug skaitymo stadijoj... na tep pavasaris veikia jau tave... Quote (Sindre) vistiek paskutinį mėnesiuką sunkiausia.... bet išlauksi.... Džiugu, kad viskas sklandžiai.. Ka tu veikalioji? na tai taip-viskas gerai bet tikiuoos ir bus viskas ciki... as tai varsketukus darau kepu dabar blynus ir tiek.. o tiu vis dar skaitai??
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:41 PM | Žinutė # 685 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) jums gerai kad pas jus silta.pas mus siandien tik apie 9 laipsnius.ir saulute dingo.tai sedim namie.uztai isijungiau os biski apsimetu kad dirbu ir geras darbas apsimesti kazka kad veiki
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 3:57 PM | Žinutė # 686 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va niekas cia jau neraso..... ot kokios jus neklauzados
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 4:01 PM | Žinutė # 687 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) agha... aš irgi ruošiuosi į kontorą... "Pasikonsultuot" tipo... blembačky darau bet ką kad tik nereiktų sėdėt ir rašyt Po to tikriausiai "labai reikės pavalgyt", tai "REIKĖS" į Pavėsį... et... susikaupti susikaupti kauptis susikaupti užsikaupti.... pagaliau po darbų, velnias kaip terminai spaudžia kaip susisukt net nežinau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 4:01 PM | Žinutė # 688 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis sypsenele
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 4:04 PM | Žinutė # 689 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pagaliau po darbų, velnias kaip terminai spaudžia kaip susisukt net nežinau kai sužinosi- pamajakink...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 4:06 PM | Žinutė # 690 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kai sužinosi- pamajakink... bet rimtai reikia parašyt iki kitos savaitės, o dar konferencijos mokymai, o už lango pavasaris taip nesinori sedėt darbe kitą savaitgalį į Vilnių lėksim į konferencija, tai norėčiau kad oras būtų prastas
|
Atsijungęs |
| |