Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:56 PM | Žinutė # 706 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va lekiu trumpam iki draugytės su vaikiuku
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:57 PM | Žinutė # 707 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) supranti pagal juos,aplink vien sudai o jos dievaites.broliene cia viska mums daro kad tik butu blogiau.matai mes davem nuomuot musu bendrabuti o ji atidave buta mums kur dabar gyvenom,o kadsangi mus isvazo ir tipo jos ateis cia gyvent o savo ta2 k.b tipo nuomuos - nu šakės kokios kiailės ....sunku tau tarp tokių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:59 PM | Žinutė # 708 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) nu šakės kokios kiailės ....sunku tau tarp tokių tikrai manau sunku, nepavydėtina situacija bet manau viskas susitvarkys nes lazda turi du galus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 7:04 PM | Žinutė # 709 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai ne kas tada, o kaip vyras reagavo į tokias mamos nesamones? galvoju pasiunte ja kuo tuoliau,pasake tegu sedi abi su dviem butais ir springsta patogais,o mes ir bendrabuti pagyvensim,bet tegu nebando mums nei skambint nei prasyt ko nors
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 7:05 PM | Žinutė # 710 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - nu šakės kokios kiailės ....sunku tau tarp tokių cia net kiaulem nepavadinsi,nezinau kaip net pavadint
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:03 PM | Žinutė # 711 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu ka dirbat.mes kepam vaflius.pirmai susitvarkem namucius
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:08 PM | Žinutė # 712 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, sveika,tvarkau spinta,ziuriu ka ismest,ka pakuot
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:25 PM | Žinutė # 713 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, vargsiuke.mums ir iki birzelio reikia susirasti nama.o taip nemegstu tu kraustymusi.daba jau furos reikes kad persikraustyti.anglijoj 3 metai bus rudeny.o jau 5 kartai persikraustyta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:35 PM | Žinutė # 714 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nu ka dirbat.mes kepam vaflius.pirmai susitvarkem namucius oj kaip norėčiau vaflių, jaučiu reiks išsikept vaffinė kažkur yra o aš varškėčius išvyriau, su vaikiu iki draugės palėkę buvom, dabar kavutę su drauge geriu bet jau pas mane, nes dar daug darbelio su kompu laukia
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:37 PM | Žinutė # 715 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) Venera, jei nieks nieko nepades,bet jei ji taip elges su sunum ir anukais,tai as elgsiuos ir su ja taip Nusiuskit jai suklastota pakvietima pas psihologe Sukurkit koke tai ant lapo smakle ir imeskit jai i pasto dezute... jauciu pasius .................................................................................. Sekmes dideliausios tegu jai tas blogis atgal atsisuka ir tegul ji kencia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:40 PM | Žinutė # 716 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) tegu jai tas blogis atgal atsisuka ir tegul ji kencia žinok, tikrai atsisuks prieš ją aš labai tikiu posakiu, lazda turi du galus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:41 PM | Žinutė # 717 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės balsuokit už gražiausius margučius
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:47 PM | Žinutė # 718 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Kipsiuke, vargsiuke.mums ir iki birzelio reikia susirasti nama.o taip nemegstu tu kraustymusi.daba jau furos reikes kad persikraustyti.anglijoj 3 metai bus rudeny.o jau 5 kartai persikraustyta o ko kraustotes?Quote (Venera) Nusiuskit jai suklastota pakvietima pas psihologe Sukurkit koke tai ant lapo smakle ir imeskit jai i pasto dezute... jauciu pasius juokas _pikt_ juokas _pikt_ juokas gera mintis,as jei jau siuliau nueit ir siuliau nusipirkt tableciu nuo savo fantazijos
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:48 PM | Žinutė # 719 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) žinok, tikrai atsisuks prieš ją liudna aš labai tikiu posakiu, lazda turi du galus kaip nors issisuksim is sios bedos,svarbiausia ta skola kaskaip padengt kad neatimtu buto mums dar.o kai vaikai paaugs tai pasakysim kokia ju mociute "be galo gera" ir kaip dave gyvent savo sunui ir ankumas
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:51 PM | Žinutė # 720 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sakiau isvaziuodama is sio buto nulupsiu visas klijonkes ka buvau atnaujinus virtuves stalus,net krana vonioj israusiu ka uz savo pinigus staciau,nieko nepaliksiu kas yra musu su vyru daryta,paliksiu viska taip pat kaip ir buvo pries mums atvaziuojant
|
Atsijungęs |
| |