Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 4:07 PM | Žinutė # 691 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sindre o kaip tau darbe kaip projektas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 4:18 PM | Žinutė # 692 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kitą savaitgalį į Vilnių lėksim į konferencija, tai norėčiau kad oras būtų prastas Aš tai žinok mielai sutikčiau jog jis dabar kokiai savaitei subjurtų... tada ne taip "lakstyt" norėtųsi... Quote (snieguoliuke) sindre o kaip tau darbe kaip projektas aš namie... gi man dar atostogai... tik kad tas projektas tuos atostogus ir sujaukė... jis tik pradinėj stadijoj... tai kad durneliukas numetė sąlygas ir tipo rašyk... o kur planinis biudžetas? aš net lūkesčių nežinau žmogaus....galiu tik įsivaizduot (patalpos, buhalterinės programos atnaujinimai etc. bet detaliai nžn) nulėkiau į kontorą, tai sakė šiandien nebus nei 10 min. iki 17.00 pasipliurpimui... ištisai žmonės priimami... :/ taip jam ir reikia aš daba sėdžiu apsikrovus lapais, bet išsitraukiau sijoną pasižiūrėt... susinervinau... užtrauktukas sugedęs... o čia toks "juvelyrinis" nenusipirksiu tokio.... negana to aš jau eit už valandos su juo norėsiu ką čia sugalvot...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:04 PM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės darbininkės mes tai kieme gyvename gryžome pavalgyti ir vėl lėksime i kiemą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:09 PM | Žinutė # 694 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas jau pradeda purskti lietutis.irgi dvi dienas pasidziaugem geru oru.zole nusipjovem daba sedim namie
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:20 PM | Žinutė # 695 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) pas jau pradeda purskti lietutis.irgi dvi dienas pasidziaugem geru oru.zole nusipjovem daba sedim namie galvoju labutis visoms tai jau tiek priaugo žolė kad net pjauti reikia?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:35 PM | Žinutė # 696 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, jo gerai paaugo.net jau ir per ilga buvo..bet susmulkino gerai.pas mus jau ir medziai zaliuoja.pienes zydi...netgi kai kurie medziai zydi....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:39 PM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) Laurituke, jo gerai paaugo.net jau ir per ilga buvo..bet susmulkino gerai.pas mus jau ir medziai zaliuoja.pienes zydi...netgi kai kurie medziai zydi.... wow geras kaip fainai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:52 PM | Žinutė # 698 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) pas mus jau ir medziai zaliuoja.pienes zydi...netgi kai kurie medziai zydi.... man gražiausia kai kaštonai žydi.... tada skraidau... Okey panelytės... važiuoju jau aš pagaliau Pavėsiukan... pagaliau nuo tų popierių... tik kad mmm kaip pilvą pradėjo skaudėt....neduok dieve dienos beldžiasi tikiuosi nia...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 5:59 PM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Okey panelytės... važiuoju jau aš pagaliau Pavėsiukan... pagaliau nuo tų popierių... tik kad mmm kaip pilvą pradėjo skaudėt....neduok dieve dienos beldžiasi juokas tikiuosi nia... niu važiuok,važiuok
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:16 PM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) atsirado,tik matau su nekokiom naujienom,laikykis mažute,viskas susitvarkys .o vyras tavo nieko jai nesako...ir kodėl ji jūsų butą išnuomavo galvoju Nepyk,bet susidaro toks vaizdas,kad jam viską mama vadovauja,ar kystu galvoju pirmiausia jis turėtų ją į vietą pastatyti,o tu gerai,kad nenusileidi supranti pagal juos,aplink vien sudai o jos dievaites.broliene cia viska mums daro kad tik butu blogiau.matai mes davem nuomuot musu bendrabuti o ji atidave buta mums kur dabar gyvenom,o kadsangi mus isvazo ir tipo jos ateis cia gyvent o savo ta2 k.b tipo nuomuos
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:17 PM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) oi kaip blogai galvoju o pažįstamų kokių neturėjot ,kad padėtų dėl darbo ...galvojau,gal ir tu jau pas jį išvykai... oho nemaža skola ... nebuvo kam padet,patys vos rado snieguoliuke, aciu
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:20 PM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Venera, jei nieks nieko nepades,bet jei ji taip elges su sunum ir anukais,tai as elgsiuos ir su ja taip
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:29 PM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kipšiuke kaip laikaisi? dar situacija nepasikeitė?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:37 PM | Žinutė # 704 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kipšiuke kaip laikaisi? mua mua dar situacija nepasikeitė? sveika,ai nervuota vaikstau kiekviena diena,ryt su vyru vaziuosim i ta buta griaut spintos,kabint karnyzus,langus plaut,poryt vesim jau sekcia tenais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 6:52 PM | Žinutė # 705 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) sveika,ai nervuota vaikstau kiekviena diena,ryt su vyru vaziuosim i ta buta griaut spintos,kabint karnyzus,langus plaut,poryt vesim jau sekcia tenais tai ne kas tada, o kaip vyras reagavo į tokias mamos nesamones?
|
Atsijungęs |
| |