Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 10:17 AM | Žinutė # 751 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Bet yra kavinių tinklas Vero Cafe toks, tai ten tai jie visokių stebuklų gamina...Rodos visiškai nesąmoningai skamba kava su bananų, braškių vyšnių ar mėtų sirupu, bet nerealu....arba su Čili pikantiška kava..... 'Quote (Sindre) Va čia Vero Cafe gėris - mmmmmmm o kur čia tas VERO Cafe,būtinai prie progos apsilankyčiau...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 10:25 AM | Žinutė # 752 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) o kur čia tas VERO Cafe,būtinai prie progos apsilankyčiau... Kauno, Vilniaus, Šiaulių akropoliuose, Kaune laisvėj dar 2 kavinės, ir Vilniuj Trakų ir Jasinskio gatvėj man rods... :) Tai aš irgi prie progos, kai kur nors pas sesę in Vilno nuvarau, arba šiaip su reikaliukais in Kaunas papuolu tai kartais užklystu... Nu kuom užsiimat panos? Aš mąstau kad reik pradėt darbus, bet dar relaxuoju.... ieškau "Užkabinančio" muzikinio gabaliuko dienos pradžiai....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 11:29 AM | Žinutė # 753 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 11:39 AM | Žinutė # 754 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove@Deive, sveikaaaa, ko ne lauke?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 11:46 AM | Žinutė # 755 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove@Deive, sveikaaaa, ko ne lauke? Ką aš be vaikų lauke veiksiu,smėlio dėžėi sedėsiu gaminu suku galvą ką čia padovanoti uošvenei motinos dienos proga,jau kaip ir turiu idėja,padaryti puodeli su vaikų nuotraukom dar reikia sugalvoti ką vyrui su jubiliejiniu gimtadieniu padovanoti kažką idomaus,galvojau pelytės kilimėli padaryti su mano nuotrauka ar abiejų,bet nesamonė tokia dovana tai net nežinau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 11:53 AM | Žinutė # 756 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) dar reikia sugalvoti ką vyrui su jubiliejiniu gimtadieniu padovanoti kažką idomaus,galvojau pelytės kilimėli padaryti su mano nuotrauka ar abiejų,bet nesamonė tokia dovana 10 tai net nežinau galvoju - save supakuok
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 11:56 AM | Žinutė # 757 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Ką aš be vaikų lauke veiksiu,smėlio dėžėi sedėsiu gaminu suku galvą ką čia padovanoti uošvenei motinos dienos proga,jau kaip ir turiu idėja,padaryti puodeli su vaikų nuotraukom dar reikia sugalvoti ką vyrui su jubiliejiniu gimtadieniu padovanoti kažką idomaus,galvojau pelytės kilimėli padaryti su mano nuotrauka ar abiejų,bet nesamonė tokia dovana tai net nežinau oooo tai pas tave dovanų metas.... smagu.... o nenori vyro gimtadienio proga kokią nors pramogą visai šeimai padaryt? Tarkim kad ir į vandens parką nulėkt? Vyrui irgi turėtų patikt pirčių kompleksas... o ir jūs visi pramogą apturėtumėt... O kiek vyrui metų? Moteriai kiek, negražu klaust, bet vyrui galima arba nežinau, mano "grožis ir geismas" tai praktikas, visada pasisako ko jam reik tai jam geriausia dovana akropolio čekis Quote (Dove@Deive) Ką aš be vaikų lauke veiksiu a kur mažyliai? daržely?
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 12:04 PM | Žinutė # 758 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai jam geriausia dovana akropolio čekis -
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 12:46 PM | Žinutė # 759 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Va čia Vero Cafe gėris koks grožis o kaip skanu įsivaizduoju, noriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oi labas mergaičiukės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 12:48 PM | Žinutė # 760 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Nu kuom užsiimat panos? Aš mąstau kad reik pradėt darbus, bet dar relaxuoju.... ieškau "Užkabinančio" muzikinio gabaliuko dienos pradžiai aš iš darbo parsivilkau, reikia atsipūsti pasigražinti ir valare su mergytėm susitinkam, su grupiokėm
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 12:51 PM | Žinutė # 761 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jau kaip ir turiu idėja,padaryti puodeli su vaikų nuotraukom dar reikia sugalvoti ką vyrui su jubiliejiniu gimtadieniu padovanoti kažką idomaus,galvojau pelytės kilimėli padaryti su mano nuotrauka ar abiejų,bet nesamonė tokia dovana tai net nežinau žinok gal ir nieko, bet man asmeniškai atsibodę tie puodukai prieš kelis metus tai buvo topinės dovanos, o dabar eurokose nuolaidos kaip tik, suvenyrams tiems man tai savaitgalį draugytės 24 jei geras oras eiks kažką suplanuot
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 12:55 PM | Žinutė # 762 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš iš darbo parsivilkau, reikia atsipūsti pasigražinti ir valare su mergytėm susitinkam, su grupiokėm atsipūsk, nes dar anksti ruoštis OOOO tai šiandien smagus vakaras laukia... tik šampės negerk juokaunu.... čia tik man taip gali nepasisekt.... aš planavau vakarop pas draugę Kaunan lėkt, bet kad ji čiukčia su telefonu, nekelia antrą dieną... matyt dirba stipriai... :/ tai tikriausiai teks dubliuot antradienio vakarą šiandien, tik tikiuosi jog po 15 min nebeteks su nugara šnekėtis
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 12:57 PM | Žinutė # 763 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tai savaitgalį draugytės 24 jei geras oras eiks kažką suplanuot šašlykiukai prie vandens bet lyg žada atvėsimą...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 1:01 PM | Žinutė # 764 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) atsipūsk, nes dar anksti ruoštis OOOO tai šiandien smagus vakaras laukia... tik šampės negerk juokaunu.... čia tik man taip gali nepasisekt.... aš planavau vakarop pas draugę Kaunan lėkt, bet kad ji čiukčia su telefonu, nekelia antrą dieną... matyt dirba stipriai... :/ tai tikriausiai teks dubliuot antradienio vakarą šiandien, tik tikiuosi jog po 15 min nebeteks su nugara šnekėtis tai dar ir nesiruošiu draugės vyras atvažiavo tai kavutės gersim , o šip dar sriubytę išvirt, blynus iškept nusimaudyt, ir tada puoštis ruoštis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 1:02 PM | Žinutė # 765 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) šašlykiukai prie vandens bet lyg žada atvėsimą... aga žada lietų tai bus matyt
|
Atsijungęs |
| |